Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tag pol-team'u ET
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Board reprezentacji Enemy Territory PL > Public
Uszatek
Kapitan wraz z tl-ami wybrani, skład też już nie długo bedzie oficjalnie podany, czyli zostaje zrobienie wspólnego tagu naszego pol-teamu. Rok temu jak pamietam tag wczesniejszej reprezentacji chyba był >> Nick (dobrze nie pamietam), żeby sprawy ^tagowe^ nie przekładać na ostatnią chwilę dlatego proponuje utworzenia nowego tagu lub zastanowienia sie nad starym tagiem.
Podam pare przykładów od siebie: (nie które są znane lub kiedyś ktoś o nich mówił lub ^sciagniete^ ph34r.gif ) cool.gif

|PL|Nick
>> Nick [old]
/> Nick
pol.nick
// nick [Obecny]
falubaz
/>|_.nick

!:o
Bobin
A po cholere zmieniać stary tag? Jest bardzo ładny, że tak powiem "schludny". Nie ma co kombinować
eXtreme
Po co zmieniać ?
Co zły jest ?
Moze damy taki
<|RZECZPOSPOLITA POLSKA|>nick
tranx-san
|PL|Nick to mi sie kojarzy z takimi noobkami na ffa grajacymi na BOOM'ie biggrin.gif

wg mnie najlepszy jest stary tag >> bialo czerwone (sry nie chce mi sie dodawac kolorkow)
stary tag jest fajny eot :>
LoLeQ
Omg tag nie ma nic do rzeczy.Moze byc nawet [PL] ,a jak beda dobrze grac to i tak kazdy bedzie do tego czul respekt sleep.gif.Pozatym moznaby uzywac tagu rtcw polteamu //-nick tylko trzebaby chyba spytac mietka :<.
raChet
PRL|nick
buzka
omg uszatek dla ciebie tag pol-teamu jest az tak wazny ? przeciez tak nie ty bedziesz w nim gral wiec to imo powinni wybrac fryta,tsun,krycha a nie osoba ktora praktycznie nic nie ma wspolnego z pol-teamem :F
o2.i
(( nick
:: nick
|| nick

ale i tak stary // najlepszy
Jędras
%%Nick

...oddaje polska rzeczywistosc smile.gif
cwir3k`
ze co? tag wybiera repra sama sobie... :X

na razie kombinujemy przy www.nick.pl // nick i << nick ... sie zobaczy jak wyjdzie biggrin.gif
Las3r
CYTAT (raChet @ 19:52, 24 09 2004)
PRL|nick

to mnie rozwalilo biggrin.gif

a co do taga to imo dobrych rzeczy sie nie zmienia :]
blinkkin
bardzo wazny temat w ktory nalezy sie wglebic. tag ma znaczacy wplyw na skill, teamplay i taktyke reprezentacji jak juz ktos wspomnial (czytaj te slowa jako ironie, poniewaz rozumie mnie bardzo malo osob). decyzja i tak zostanie podjeta przez reprezentantow polski (team poland), wiec z czym i do kogo?
Flicker
Tag powinien być <NIECHŻYJERZECZPOSPOLITAPOLSKAIWSZYSCYNIECHSIENASBOJĄBOMAMYWYPIERDZIELSISTYTAG>nick o tak ten byłby najlepszy biggrin.gif
raChet
Flicker, posiadasz naprawde fascynujące poczucie humoru.
PUZIA PL
^7|P^1L|^7<^1> NICK

I git
shela
CYTAT (PUZIA PL @ 6:42, 27 04 2005)
^7|P^1L|^7<^1> NICK

I git

OMG LOL ROTFL .... po kiego c@#!a wyciagasz topic z przed 4 miesiecy? imo skasujcie go juz bo znow bedzie flejm ohmy.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.