Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czytanie
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Dud
jakie ksiazki czytaja ludzie grajacy w et? A moze wogole nie czytaja?
D!z3l
A co to jest własciwie książka ??!! smile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
shinigami
CYTAT
A co to jest własciwie książka ??!!

Nooo takie coś często duże z biłaymi kartkami i to sie czyta.
Ja tam lubie Prachetta,książki historyczne i co ciekawsze wpadnie w ręce.
D!z3l
CYTAT
Nooo takie coś często duże z biłaymi kartkami i to sie czyta,

Aha no tak, ale zemnie lolek !! biggrin.gif

CYTAT
co ciekawsze wpadnie w ręce

Jeżeli chodzi ogólnie o czytanie(niewiem czy to można zaliczyc do czytania biggrin.gif ) to kiedyś kupowałem chętnie playboy-a XDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!
blacktyger
ambitne dizel ... myślałem ze playboy'a się ogląda ?

czytam oprócz lektur (które im0 są niektóre ciekawe, typu buszujący w zobożu) raczej komercje, typu WP (choć w tolkienowską twórczośc zagłębiłem się znacznie bardziej jetsem w trakcie niedokończonych opowieści) podobają mi się ksiązki Sienkiewicza, i generalnie sensacje (igła > all)

zaś nienawidze prawie wszystkich utworów poetyckich, nie wiem dlaczego ale dla mnie poezja nie do zniesienia proza > all
falubaz
Tom Clancy - prawie wszystko
i tutaj u niego ksazka>filmy>all>gra (R6)
nie bede wymieniac bo w p!#@u tego czytalem.

I Wołoszynskiego(tego z tv) historycznych pare wpadlo.

I przede wszystkim elementarz pierwszoklasisty :X
Thoro
Ostatnio dosc intesywnie zaglebialem sie w "Elektrotechnika teoretyczna", a ogolnie lubie czytac fantastyke, a przede wszystkim Tolkiena.
sparrow88
hm czytam generalnie cały czas cokolwiek ale ulubione książki
G.Orwell - "1984"
W.Gombrowicz - Ferdydurke
S.King - ogólnie
J. Kellerman - ogólnie
I.B. Singer - Sztukmistrz z Lublina i cośtam jeszcze
Tolkien -ogólnie
R.A. Salvatore - ogólnie
evil_lord
Wołoszański, Clancy, a także inne historyczne.... =]

no i mangi of curz !

m&a r0x
MastaBlasta
Diuna i jej częsci - Franka herberta
dNkN!
ja z kolei nie czytam nic, kompletnie kur.wa nic, bo nic w tym nie widzę.
AdI-O
Saga Tolkiena, umysłowo chory Harry Potter(all) plus fantastyka Sturgeona i Dicka.
Ubik-best of the best smile.gif
czlowiek
monitor wazy ze 20 kg i troche niewygodnie go trzymac w lozku
PivooLama
Ja czytam glownie fantastyke - Tolkien i przedewszystkim Sapkowski tongue.gif szkoda tylko ze tak zdupili film o wiedzminie sleep.gif po 20 minutach ogladania na kompie wyszedlem z psem bo nie moglem wytrzymac... A ksiazki o wiedzminie to istne arcydzielo :>
Dud
Ja czytam duzo historycznych i Tom Clancy biggrin.gif czasem wpadnie fantasy dla relaksu

CYTAT
zaś nienawidze prawie wszystkich utworów poetyckich, nie wiem dlaczego ale dla mnie poezja nie do zniesienia proza > all

rozumiem cie poezja Buuu
blinkkin
stephen king
thomas pynchon
stanislaw lem

preferuje glownie s-f i ksiazki grozy, ze tak sie wyraze.
tranx-san
CYTAT (blinkkin @ 9:19, 7 10 2004)
stephen king
thomas pynchon
stanislaw lem

preferuje glownie s-f i ksiazki grozy, ze tak sie wyraze.

ksiazki ww autorow tez naleza do moich ulubionych pozycji... lecz ostatnio nie mam czasu na takie ksiazki.. jedynie co czytam (a musze) to jakies poetyckie lub nie badziewia w jezyku angielskim

btw teraz juz wiem skad blinnkin czerpie inspiracje do swoich postow o upadku sceny XDDD
Sagitarius
Htchcock[tak to sie pisze]- Przygody Trzech Dedektywów..nie śmiejcie się!Książki sa Zafajtane i przeczytałem ich łącznie około 30..i poszukuje nadal tomików które nie wpadły mi w ręce..Swego czasu czytałem dużo książek Vernego takich jak Tajmenicza Wyspa,2 lata wakacji,200 Mil podmorskiej Żeglugi,Podróż Balonem czy jakos tak smile.gif Sapkowskiego-Wiedzmina...czytam dużo lecz więszkości tytółów już nie pamiętam.Ten kto czyta książki roziwją swoją wybraźnie i przy okazji uczy się dużo.Przykro mi, że tak powiem ale ten ktory praktycznie nie wie z czym sie je książki to w wielu przpadkach inteligencja jego jest równa -0.. tongue.gif
Swiety
CYTAT (dNkN! @ 16:21, 30 09 2004)
ja z kolei nie czytam nic, kompletnie kur.wa nic, bo nic w tym nie widzę.

To idz do lekarza od oczu lub kup se okulary.

CYTAT (Thoro)

Ostatnio dosc intesywnie zaglebialem sie w "Elektrotechnika teoretyczna"

profesora Tadeusiewicza ? biggrin.gif

Co ja czytam ? Książki (poradniki) do Wolfa biggrin.gif
A tak na poważnie to raz na 10 lat przeczytam jakiś dokument historyczny (zwłaszcza z okresu XX wieku)
Valkir
Ja czytalem duzo fantasy (Tolkien, Salvatore), teraz beletrystyke (1984 Orwella, 100 lat samotności marqueza). Zgadzam sie btygerem - niektore lektury sa ok (buszujacy tez mi sie spodobal). I manga przerozna, najbardziej NGE.
Kiler
CZytanie hmmmmm
ostanio to czytam potop muławe ale tak to głównie książki historyczne Gebelt, oraz maffijne "Ojciec Chrzestny" a tak ogólnie to nie mam czasu na głupoty bo gram w ET
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.