Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Refleks
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
hxs
http://www.fetchfido.co.uk/games/reaction/...action_test.htm

Zadanie polega na szybkim naciśnieciu kropki lewym klawiszem myszki (całość testu to 5 naciśnieć), kiedy tylko zablysnie ona na żółto. Za przedwczesne nacisniecie jest kara jednej sekundy, i jest to wliczane do sredniego czasu reakcji. Wynik dobry to juz okolo 0.2 - 0.25 sekundy. Moj wynik to skromne 0,23 ;/

Takze do dziela i zamieszczajcie ponizej swoje wyniki (tylko nie sciemnic prosze, oszukacie samych siebie)

P.S. Blad poprawiony a wiec do dzieła! Poprawiłem moj rekord 0,19 biggrin.gif
sin
CODE

the page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

--------------------------------------------------------------------------------

Please try the following:

If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelt correctly.
Click the Back button to try another link.
HTTP 404 - File not found

podaj jeshcze raz linka, ale jako nieaktywny
DaBi
http://www.fetchfido.co.uk/games/reaction/reaction.swf <- to ja już podam

hmm... tak za drugim razem po poczytaniu instukcji i serii próbnej jednej na sprawdzenie co sie stanie jak klikne w czerwony na własnej skórze. To wyniki prezentują się tak

0.189

0.213

0.197

0.167

0.172

Średnio : 0.187

Czy to dużo czy mało to nie wiem . Nigdy się nie bawiłem w takie testy unsure.gif
Khain
0.178 biggrin.gif
DaBi
Hehe wzieło mnie na ambicje. Parę prób wiecej wykonałem no i wyszło 0.152 sekundy
w sumie to fajna zabaweczka ale nie wiem za bardzo jakie to mogło by mieć przełożenie na gre róznice są naprawdę małe. A w czasie gry szybkosc wynika raczej z oceny sytuacji szybszej i dopiero potem naciśniecia spustu i powalenie adwesarza gradem kul przebijających jego hełm i czaszkę. W czasie gry nasz reakcja zalezna jest od wielu czynników a nie od tego czy kółeczko zmieni kolor smile.gif
Pozatym trzeba jeszcze trafić nie tylko być szybkim.
A ten teścik to just 4 Fun laugh.gif
hxs
e tam, Ty bys tylko krytykowal tongue.gif
W sumie to racja, ale fajna zabawa z tym kolkiem biggrin.gif
EliMiNaToR
Ja zawalczylem na "sposob" i moje czasy to:
-0,123
-0,001 ohmy.gif
-0,251
-1
-1 biggrin.gif

Osobiscie preferuje gre reflex 3 z www.missionred.com :> najdalej doszedlem do lvl 10/1 :/
eXtreme
średnio 0,16
Yaro
Widze ze dupa jestem miałem tylko 0.237 heeh Kropka mi sie na ekraniw rozmywała! sad.gif
Macieks'
Ja caly czas srednio 0.200
Kapral_Dud
srednia 0.2
BeTisT
ech , ja mialem marne 1,65

co do reflaksu to zobaczcie to gierka

ja w 8 lvl juz wymiekam,ale kilka razy wygralem (przypadkiem)...
Thoro
a ja sie z wami nie bawie

Mialem 2,1 sad.gif
shela
a ja mialem 0.195 za pierwszym podejsciem....szczerze..ta kropa na koncu mie troche zaskoczyla smile.gif ale ogolnie fajna sprawa...odbijajac pileczke 4 level :/ slabo
Maczo
Mój wynik po kilku próbach to średnio 0,18. Zgadzam się z opinią DaBiego! Ten test jest tylko do zabawy, a inaczej jest w "akcji". smile.gif
Mrozu
a ja mam 2,2.... coś tam coś tam ....
Remol
W kuleczki osiognolem 10 level biggrin.gif
Patrol
0.225 - czyli przeciętnie
eInHeRjER_pL
A ja mam cienko bo 1/4 sekundy. Ale byłem wtedy zmeczony i po 6 godzinnym siedzeniu przed kompem. Zaraz zrobie sobie trescik jeszcze raz moze poojdzie mi lepiej
eInHeRjER_pL
wlasnie zrobilem sobie tescik. Mialem lepsza koncentracje niz wczesniej bo dopiero 20 mnut temu przed kompem usiadlem. Mialem 0.218 a srednia z calego to 0.3
Gooral
rekord: 0,165 a średnio 0,2 ohmy.gif
Spl!nt3r
Ha Ha mój rekord to 1.48 a ogólnie 1.78 biggrin.gif
HawK_
NIeszczesne 3.00000
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.