Trwa tylko 1 min ale... ;p
http://mic.neostrada.pl/ss/ss_rbl_clavish.avi (20 mb)
Odnosnie samego filmu jest to oc et dogrywka na tc_base... ta runde wygralismy ale cale spotkanie przegralismy :[
| QUOTE (clavish @ Oct 9 2003, 05:23 AM) |
Trwa tylko 1 min ale... ;p
http://mic.neostrada.pl/ss/ss_rbl_clavish.avi (20 mb)
Odnosnie samego filmu jest to oc et dogrywka na tc_base... ta runde wygralismy ale cale spotkanie przegralismy :[ |
lol moze czegos nie kumam ale w OC mape dogrywkowa gra sie jezeli po 2 mapach jest remis ... wiec jak byl remis i wygraliscie runde dogrywkowa to jak mogliscie przegrac ??
Faktycznie zle napisalem

Runde na tc_base przegralismy ale wysadzilismy oba radary (nie widac tego jak konczy sie akcja na filmie), pozniej jednak przeciwnik pobil nasz czas.
filmik fajny, szkoda tylko, że taki krótki - niemniej jednak, to była dobra akcja
hm no film za ciekawy niejest , lepsza masz mape

jedyny wg mnie fajny element to headshot z pistoletu
spytam bo co mi szkodzi, nie chcę zakładać nowego tematu, ale
jakim programem przerabia się dema na avi tudzież inne rozszerzenie filmu??
bmp2avi , fraps itp. to mosz chyab najlepsze albo może raczej najlepsze dla amatora ja niejestem za pan brat z innycmi programami wiec używam tych
Ja uzylem VideoMach 2.7.2 - prosty i co wazne bardzo szybki
wiem że to zbyt proste, ale czy moglibyście mi podać jakiś link żebym se mógł ściągnąć
dobry filmiku RESPECT 4 U ze Ci sie chcialo robic
Ja dzisiaj tez zrobilem moj pierwszy filmik ;]
linkP.S Link juz dziala
nemroth
15:27, 10 11 2003
z tego co zrozumialem napisales "part1" i "part2" wiec ja myslalem ze to sa 2 inne filmiki a po rozpakowaniu okazalo sie ze to jest jedno i to samo
Nie to jest to samo, tylko musialem podzielic, poniewaz na koncie plik moze miec max 10mb, a wiec w jednym pliku calego nie moglem wrzucic ;/
mam pytanko
mam już ten program VideoMach 2.7.2, czy mogli byście mi powiedzieć jak tam coś zrobić??
chodzi mi tylko jak otworzyć to demo, bo z resztą dam sobie już radę,
z góry dzięki
Wrzucilem filmik na inne konto:
link
Hannibal
22:58, 10 11 2003
Ten filmik jest zlozeniem kilku elementow. Skilla + przypadku + dobrych ustawien + poziomu przeciwnikow. Poza tym i tak jestem pod wrazeniem. Dzieki takim sytuacjom ET nabiera kolorkow.
Niestety jest tez druga strona medalu.
Czasem w podobnych sytuacjach zdazalo sie iz bylem oskarzany o czitowanie i takie tam. Mysle ze kazdy z was doswiadczyl takiej sytuacji jak dostaliscie kicka za to ze graliscie za....dobrze. Jednakze ja sie zawsze wtedy usmiecham i czekam chwilke by sie troche zmienil sklad
na serv
nemroth
23:50, 10 11 2003
mam takiego malego pomysla cio do filmikow
moze by tak znales kogos kto sie na tym dobrze zna i wysylac mu dema jakis rozgrywek FFA lub klanowek
a On nasz FilmikMaster by to zkleil w jakas logiczna calosc
Zrobilem ten filmik bo mi sie nudzilo. Tak 4fun ;]
a czy nie nudzi Ci sie na tyle by zostac naszym FilmikMasterem ??
nemroth
11:22, 11 11 2003
nio to jak sie nagrasz i przy okazji ponagrywasz jakies dobre demka to puzniej je pozlepiasz z naszymi (ktore Ci wyslemy:P)i zrobisz z tego jakis filmik jesli Ci sie bedzie chcialo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.