Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Chce klan!
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Kosz
Black_Rider
Kto chce tworzyć nowy klan prozony jest o kontakt jak najszybciej. Wszyscy mile widziani:
mail: [email protected]
gg: 6261856
Bobin
Ja ja... chce lacze i troche pieniedzy ! wszelkie bonifakaty pieniezne (ale wylacznie powyzej 500 zl) prosze wplacac na konto 1337 666 997 123 Btw. czy ktos nudzi sie tak strasznie jak ja tongue.gif ?
AdI-O
A czy ktos ma tak nasrane że załatwia tu swoje propozycje matrymonialne ohmy.gif
Black R, wejdz sobie na sympatia.pl, tam coś znajdziesz.
falubaz
KOD
chce astona martina db9, wszystkich chetnych do zafundowania nubowi fyfyA DB9-ki proszony jest  jak najszybszy kontakt.
mail: [email protected]
gg: 4087618
Usagi
chce doglebnie poznac kolezanke ale ona nie chce ;(
Black_Rider
Ciekawe co w tym zlego adi, ze szukam graczy, ktorzy chcieliby wstapic do klanu na najlepszym i najpoczytniejszym forum i ogloszeniach. co Ci nie pasuje?
Swiety
Forum nie jest tablicą ogłoszeniową dla postów typu szukam klanu/graczy.
Od tego jest dział na www.enemyterritory.pl.
Black_Rider
No dobra przyznaje się do błędu. Jestem przeciez pocztakujacy (to moj 5 post chyba) i mam prawo na poczatek robic bledy. Sorry, postaram sie juz wiecej ich nie popelniac ok?
[mageta]
JA JA CHCE!!! BŁAGAM!!! Podciąć se żyły łyżką i rozwalić głowę kredką wielokolorową struganą od tyłu, bo już nie moge patrzeć na takie głupie posty!
tranx-san
ja tez chce klan.. kto mi kupi ? ohmy.gif

ups.. zapomnialem ja mam klan.. ale sprzedam.. 10 tys $$ i jest twoj XDDDDDD
ymma
CYTAT
ups.. zapomnialem ja mam klan.. ale sprzedam.. 10 tys $$ i jest twoj XDDDDDD

No wiesz, tak mało? Sam Daro jest wart każdych pieniędzy! Dobra kupuję, ale może rozliczymy się jakoś inaczej co? tongue.gif - Darek jesteś mój! Szykuj się, będzie bolało tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Black_Rider
[mageta] nie wiem czy umiesz czytac, ale to jest KOSZ! Tu trafiaja posty niewarte przeczytania! Nikt (a tym bardziej ja) nie przyklada Ci lugera do lba i nie wrzeszczy: Czytacz! Czytacz! Polska szwynia! Nie musisz czytac tego co jest w KOSZU a tym bardziej odpowiuadac i pisac takie glupie posty jak tamten. Twoj post wydaje mi sie najglupszy ze wszystkich zamieszcvzonych na forum. a jezeli nie to jest taki sam jak moj. Co? Wkurzyles sie? Porownuje Cie ze mna! Aaaaaaaach!
[mageta]
Skoro to jest kosz to można tu smiecic takimi głupimi postami i jeżeli mówisz że tego się już nie czyta to poco jeszcze odpowiadasz hę? Chciałem żeby mój post był głupi żeby ci nie było przykro bo mi cię żal.
tranx-san
CYTAT (Black_Rider @ 16:59, 6 10 2004)
[mageta] nie wiem czy umiesz czytac, ale to jest KOSZ! Tu trafiaja posty niewarte przeczytania! Nikt (a tym bardziej ja) nie przyklada Ci lugera do lba i nie wrzeszczy: Czytacz! Czytacz! Polska szwynia! Nie musisz czytac tego co jest w KOSZU a tym bardziej odpowiuadac i pisac takie glupie posty jak tamten. Twoj post wydaje mi sie najglupszy ze wszystkich zamieszcvzonych na forum. a jezeli nie to jest taki sam jak moj. Co? Wkurzyles sie? Porownuje Cie ze mna! Aaaaaaaach!

akurat post magiety byl zabawny... wiec stfu biggrin.gif
[mageta]
tranx-san dziękuje za uznanie. Jak widzisz Black_Rider KOSZ to miejsce na śmieszne posty takie jak mój i głupie takie jak twój.
Black_Rider
Dobra nie bede sie z Wami klocil bo po co. wiem ze byl zabawny sam niezle sie usmialem. juz nie bede zamieszczal takich glupich postow (jak ten np.hehe) i dwa razy pomysle zanim cos napisze.
evil_lord
amen
[mageta]
Nie uznawaj mojego postu za uraze bo nie mialem tego na celu. Jak mowielm kosz jest do tego zeby sie posmiac a nie kogos gnoić w zaden spsob nie chcialem cie obrazic.
falubaz
CYTAT
Dobra nie bede sie z Wami klocil bo po co. wiem ze byl zabawny sam niezle sie usmialem. juz nie bede zamieszczal takich glupich postow (jak ten np.hehe) i dwa razy pomysle zanim cos napisze.

a moderator na dodatek rozpatrzy czy post sie nadaje do opublikowania eot x]
ymma
CYTAT
a moderator na dodatek rozpatrzy czy post sie nadaje do opublikowania eot x]

A ty myślisz, że moderator to nie ma nic innego do roboty niż grzebanie w koszu, czy innym śmietniku? laugh.gif Więcej śmieci plz!!!! No ja już swój dołożyłam tongue.gif
Majeran
[śmieć] A ja zawsze marzylem o zzlotym ferari, i wagonie czewonych marlboro co tydzien [/śmieć]
sparrow88
Proponuje skończyć drążyć ten bezsensowny temat , szkoda czasu i miejsca na forum
ymma
CYTAT
skończyć drążyć

Hihihihihi ślicznie. A ja mówić nie kończyć, tylko drążyć, dyć fajnoć pisać. Ja chcieć widzieć więcej pisać tu i teraz. Śmiecić śmiecić, co leżeć i pusztoszeć? Azalić dawać i wypocić mózgownice. Chcieć wiedzieć co lubić mieć cała większość. Nie lenić, tylko chcieć coś mieć i pisać, co chcieć, albo chcieć mieć co pisać! Moja prosić!!! Moja lubić czytać, moja chcieć mieć co czytać!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ymma
Hmmm czy ja coś brałam jak to pisałam? Nie ma to jak odgrzebać stare śmieci i ze zdumieniem stwierdzić - to ja to wypociłem? ohmy.gif
conish
Kocham Ymme smile.gif
ymma
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif !!!

Ja też tongue.gif
tranx-san
ja tez, chociaz ostatnio sie opuscila i malo gra z nami w lineage2!!!!!
blacktyger
a ja was nienawidze ale jestem od was uzależniony :u
ymma
Black - też się cieszymy! biggrin.gif Tak samo "przyjaźnie" szczerzymy się jak moja smoczyca z avatarka wink.gif
Rafal_Pila
hmmm.... kilka dni temu kumpel mi podrzucił mi instalkę Lineage 2 .... chyba będę musiał sie zglosić tranx do Ciebie po pomoc ... - choć może lepiej nie uzależniać się od kolejnej gierki ... hmmm
tranx-san
oh lineage wciaga sad.gif

btw apropo topicu.. wkleje wam cos z mojego publicznego klanowego forum.. ^^

"czesc! mam pytanie. jak stworzyc wlasny klan i jak inni mogą do niego przystępować. jak sie wlacza ten klan w grze prosze o odpowiedz na maila . z gory dziekuje"

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.