Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Complaing
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
marmo
pytanko:
gdy ktos z mojego teamu mnie kill -nie pojawia sie pytanie czy 'chce sie poskarzyc' na tego brzydala.

czasami bym chcial, kiedy np. ktos bezmyslnie uzywa flamera, ale co z tego, zawsze mi pisze, ze 'moj complain zostal dissmised'???

czy ktos wie o co chodzi?
na co to ma wplyw, jezeli wogole ma na cos....

czy to sie ustawia na serwerze i wiekszosc to wylacza??
nie wiem
ProfessorX
w opcjach gry masz mozliwosc zaznaczenia pola "Complaint popup?" prawdopodobnie masz ustawione na No. radzilbym ci w sumie zostawic to wylaczone - wszystkim zdazaja sie przypadki, a jezeli ktos nagminnie zabija swoich lub bardzo przeszkadza swojej drozynie powinienes dac mu vote kicka. jezeli naprawde sie wszystkim naprzykrza to wyleci.

profx
marmo
dobra zalozmy ze mam na NO, co by bylo jakbym mial na YES?
jak mam NO to po co mi sie to pokazuje? moje F1 lub F2 nie ma na nic wplywu?

z votem to tez tak dziwnie.. czy np. jak wolam vota na kogos z mojego teamu to team przeciwnikow tez moze glosowac? chyba tak i to troche bez sensu, bo przeciwnik nie widzi czy ktos ode mnie zabija swoich, wiec nie glosuja wogole albo robia NO i kick sie nie udaje dry.gif

ProfessorX
jakbys mial na yes to by ci sie pojaiwal zolty napis : "file complaint against <nick> for teamkilling f1(yes) f2(no)".
mimo wszystko uwazam ze ludzie naduzywaja complaintow. kazdy z nas kiedys zaczynal, albo mial pechowe przypadki, w ktorych zabijal swoich. nalezy okazywac troche wiecej wyrozumialosci i kultury (wiaze sie to takze z przepraszaniem tych, ktorych sie niechcacy zabilo). natomiast ludzi, ktorych intencja jest przeszkadzanie wlasnej drozynie kickuje sie! mozesz mi wierzyc, jezeli delikwent jest naprawde zaparty i bardzo przeszkadza (tzn ze jego zachowanie zaobserwowalo wiecej ludzi niz tylko ty) to nie bedzie zadnego problemu zeby go wywalic. taki vote zazwyczaj od razu przechodzi.

profx
ProfessorX
jezeli wyskakuje ci ten cytat, ty dajesz f1(yes), a zalicza ci to jakbys nacisnal f2, to widze tylko jedna przyczyne:
masz zbindowane no pod f1 a yes pod f2 (na odwrot niz domyslnie). przyciski sie ustawia w menu controls.

profx
marmo
to ciekawe:) bo nic nie zmienialem w bindowaniu z tymi klawiszami, a mam to do poczatku ?!

a co sie dzieje u ciebie jak wcisniesz F1?
jakie to ma konsekwencje dla ludka?

a moze mam pecha i zawsze gram na serwach na ktorych jest to wylaczone (jezeli mozna to wylaczyc na serwerze?)
juz troche gram w ET i nigdy nie spotkalem sie tym ze ktos zrobil complaina i to mialo jakis skutek
ProfessorX
po nacisnieciu f1 osoba ktorej dasz "complain" traci troche doswiadczenia. zdaje mi sie ze jest to cos okolo 5 pkt. nie jestem dokladnie pewien ile - nigdy mnie to szczegolnie nie interesowalo. po co oslabiac swoja druzyne? przeciez ta gra polega na tym aby sie wzajemnie uzupelniac i pomagac sobie nawzajem, lepiej dac kicka niz sie bawic w complainy, ktore imo i tak nie wywieraja skutku, ktorego po nich oczekujemy.
jezeli sie u ciebie nic w controlsach nie przetasowalo to nie mam pojecia jak naprawic twoj problem.

profx
/17/Aluu
A teraz wam zdradze tajemnice (sprawdzone na etmain, nie wiem czy w ETpro poprawili ten blad nie znalazlem go na liscie usunietych bugow),

Informacji o checi zlozenia complaina nie da sie wylaczyc, mozna ja jedynie ukryc.

Wiec jezeli ktos cie zabije taka informacja wyskakuje ci na ekran a ty ja widzisz (jezeli masz ustawione pokazywanie takich informacji) albo jej nie widzisz ( jezeli wylaczyles pokazywanie takich informacji) i niezaleznie od tego mozesz zglosic komplaina wciskajac F1 lub odwolac komplain F2 biggrin.gif

to tak btw gdyby ktos tego nie zauwazyl do teraz
eInHeRjER_pL
Mnie tez nie interesuje ile odejmuje punktoow za complaina ale chyba 3 - tyle ile za zwyklego fraga. Ale fakt glupia opcja z tym ze nie pojawia ci sie f1 or f2 tylko o d razu ci glosuje. Ale complainy to czasami jedyny spooob opzbyc sie delikwenta. A moze mi ktos poweidziec op ilu complainach sie wylatuje. Ale niektorzy ludzie mnie wkurzaja np. jakis glupi fops rzuca nalot zaraz kolo naszego respa i mnie zabija ja mu daje complaina ten mnie chce zkickowac. Aha ty lupi debilu ---- Dziki Helmut ----- jesli mnie teraz czytasz to wiedz ze juz nigdy nie bedziesz goscil na serverach na ktorych ja jestem - ty glupi padalcu jak umiesz tylko tamkille to lepiej zajij sie naprawianiem gwozdzi czy sroob bo to dla ciebie by bylo lepesze zajecie bo et ci naprawde nie wychodzi i nie zebym sygerowal ze jestes jakims warzywem tlyko grasz mocno kretynsko i sie pozneij nie dziw ze wylatujesz z servoow op 5 minutach za complainy ktore ci ludzie dali. Dla indformacji jakby ktos nie znal. Wyzej wymiieniony Dziki Helmut gra jak prawdziwy debil. Biega z: PF, Flama i mobilem mg42. i kazdą z tych broni zabija weixcej swoich niz pzeciwnikoow
Runos
Complain jest to zla i zarazem dobra rzecz. Nie dobra jak sie dostaje za nic dobra jak komus trzeba dac bo poprostu jest debilem. Ale nie ktorzy nie umia z tego korzystac np. Dostalem kicka ze za duzo osoob dalo mi complaina za co?? Za leczenie. Dobijalem kolesi i ich podnosilem. A oni Thx. I complain. dry.gif Dlatego teraz tak zadko lecze na ffa biggrin.gif Ale ogolnie complain w roznych postaciach wystepuje w kazdej grze przez neta.(fpp). Americans Army- automatycznie odejmuje xp
C's- Mash chyba ok 8 roznych propozycji co z delikwentem zrobic.
provoker
Jeśli na poszczególnego gracza będzie zgłoszona duża ilość complainów to zostanie wywalony z serwera.Zauważyłem to pare razy na dialogu (TELEFONIA DIALOG S.A.) gdzie opcja KICK jest wyłączona.
eInHeRjER_pL
Fakt, czesto komplain jest jedynym sposobem pozbycia sie delikwenta z servera, wtedy kiedy jest wylaczona opcja kickowania.
Schmidt
mysle ze complaing jest dobry, owszem zdarza sie ze ginie sie przez przypadek, lub z wlasnej winy, ale czasem ludzie nie potrafia zauwazyc swoich bledow wlazenia pod ogien swoich, naloty, czy wreszcie dobijania przez medow. mam 3 gwiazdke dobijam goscia a on spacja mimo ze 20 sekund do spawna i complain. wolam pozniej ammo a on nic. obrazony smile.gif za chwile ginie i medic medic medic.... kiedy mam takiego lolka podbiegam biore strzykawe nachylam sie i wolam heal me heal me heal me i ide dalej. moze czegos sie naucza. complainy daje tylko za wyjatkowa glupote i zazwyczaj nie za pierwszym razem
Thoro
QUOTE (Schmidt @ 23:32, 26 01 2004)
mysle ze complaing jest dobry, owszem zdarza sie ze ginie sie przez przypadek, lub z wlasnej winy, ale czasem ludzie nie potrafia zauwazyc swoich bledow wlazenia pod ogien swoich, naloty, czy wreszcie dobijania przez medow. mam 3 gwiazdke dobijam goscia a on spacja mimo ze 20 sekund do spawna i complain. wolam pozniej ammo a on nic. obrazony smile.gif za chwile ginie i medic medic medic.... kiedy mam takiego lolka podbiegam biore strzykawe nachylam sie i wolam heal me heal me heal me i ide dalej. moze czegos sie naucza. complainy daje tylko za wyjatkowa glupote i zazwyczaj nie za pierwszym razem

blink.gif

Wiesz co przeczytalem twoj text 2 razy i za cholere nie moge zrozumiec o czym ty do mnie rozmawiasz smile.gif
Krotka analiza twojego textu
Teza:

complaing jest dobry

Potwierdzenie tezy:

Przedstawiasz kilka sytuacji. Jedna z nich zabijasz kolesia ze swojej druzyny w celu uleczenia go on naciska spacje (btw. skad wiesz, ze spacje, a nie np. PPM tongue.gif ) i nie mozesz go wyleczyc. Dostajesz complaina od gostka za TK.

Kolo wbiega pod twoj nalot. Koles ginie i dajcie ci za teamkill complain.

To samo jak wbiega ci pod ostrzal, zabijasz go i complain

We wszystkich przypadkach tracisz XP.

Konkluzja:
Chyba jednak nie wiesz o co chodzi z complainem biggrin.gif .

BTW. ja mam wylaczone dawanie complain'ow, bo na klanowce, nie bede oslabial zespolu, a na ffa nie obchodzi mnie co inni robia. Jak ktos naprawde walniety (np. staje z flamem w respie i zabija swoich, to kick i po sprawie, a jak ktos mi da complain, to strace xp no i co sie stanie?? Nic.

Wlasnie przypomnialo mi sie za co mozna dostac complain. Ostatnio podlozylem dynamit pod dzialem na oasis. Przybiega gostek ode mnie z team'u no i czekamy. Ja sobie wyszedlem z dziala, a on zostal. Zabilismy jedengo enga, ktory przybiegl, minelo jakies 25s, no to ja juz dawno do polnocnego lece. Dzialo wysadzone i TK na moim koncie. No trudno nie zdazyl. Nagle patrze dostalem complain blink.gif . Takze lol dla takich ludzi i rada, zeby sie nimi po prostu nie przejmowac
blinkkin
nie ma rzeczy bardziej denerwujacej niz compleiny. ostatnio tak dobrze leczylem medykiem, ze dostalem 9 compleinow pod rzad. moja reakcja? dalej dobijalem kolesia, ale juz nie leczylem. i tak mialem full xp, wiec strata tych kilku to zadna bieda. sytuacja kolejna zabijam kilka osob pod rzad i strzelam do nastepnej kiedy znienacka przed celownik wybiega mi swoj. efektow chyba nie musze dlumaczyc. jednak nalepsze sa granaty, kiedy zabijasz dwoch nieprzyjaciol i jednego kozaka z twojej druzyny. moj osobisty rekord to okolo 30 compleinow. bylym ostro poirytowany dzialanoscia mojej druzyny, wiec przestalem wzracac uwage na swoj/wrog. zadanie na gold rushu wykonalem praktycznie sam, na koniec zgarnelem wiekszosc medali, tazke no friends. na niektorych sererach maja ustawione temp ban przy jakiejs tam ilosci compleinow, co tez jest bardzo urocze. wogole kto cos takie wymyslil jak complein? znacznie lepiej sprawdza sie kick.
tranx-san
sprawa do rozwiazania jest prosta... na serwach wylaczac opcje comlainingu...

ja czasami tez mam takie akcje, ze rzucajac nalot zgarne powiedzmy 5ciu gosci i przy okazji jednego swojego frajera ktory widzial ze jest nalot i nei odskoczyl... co robie w takim przypadku.. ?? koles zawsze dostaje kulke z daleka tak aby nie widzial od kogo, przewaznie w glowe hehe az mu czapa spada :>

osobiscie cale to complain menu to mam wylaczone a jak ktos robi ostrego chamskiego tk'a to poprostu /callvote na kicka i po sprawie :>
VISTORANTE
Nie no ja tam wole dać complaina niż kicka czasami. No bo to strasznie irytujące jak zbierasz ciuchy n00ba ktory wyszedl na plaze na battery, masz 10% zycia, wolasz a tu dostajesz kila od swojego ktory za pozno zauwazyl ze jestes szpiegiem. Wtedy nie ma nic przyjemniejszego niz complain biggrin.gif
ronin
hmm moja "ciekawa" historia:

gram na jakims niemieckim serwie (wyjatkowo pf'em) gra idzie calkiem niezle ale...

wlasnie jest jedno ale... na railu wchodzi jakis facet o nicku "i got no friends" i... gralem w axis a on stalan w drzwiach tak ze nie mozna bylo wyjsc mad.gif oczywiscie powiedzialem "move!" ale to nie zadzialalo po paru minutach przylaczylo sie do niego jeszcze 2 innych "genialnych graczy" i zablokowali okna blink.gif naszczescie nie wszystkie wiec wyszedlem, niestety czasem musialem zginac wtedy znow trafilem do tego nieszczesnego spawna i co? moj "przyjaciel" zmienil taktyke; nadal stal w drzwiach ale juz nie tylko stal, bral lugera/mp40 i walil hs axis'on ale... wlasnie znow jest "ale" nie zabijal ich tylko strzelal dotad az mieli ok 5 -10 hp ph34r.gif niektorzy mu oddawali ze skutkim smiertelnym a on oczywiscie dawal im complain'y za co oni wylatywali z serwa mad.gif wreszcie spytalem sie go "why are you doing this?" a on odpowiedzial: "becouse i can"

no cmts
Gollum
Musze przyznac ze complainy bywaja wkurzajace ale równiez sie przydaja. Poza tym musze przyznac ze jak trafiam na serwer na którym ktos robi takie rzeczy to go opuszczam a jezli nie chce go opuscic to daje mu voty na kicka .. moze za któryms razem skcikuje drania .. co prawda najbardziej wkurzajace jest jak koles wejdzie ci pod nalot albo artillery support bo po prostu chce zobaczyc po co to czerwona albo niebieska flara ;]
dNkN!
omg panie i panowie, panowie i panie... podkreślając panie

complainy daje się tylko i wyłącznie wtedy kiedy nie można kopnąć warzywa, które nie potrafi działać inaczej niż na szkode teamu (permanentni teamkillerzy). ludzi kopie się tylko i wyłącznie wtedy kiedy są naprawdę uciążliwi (permanentni teamkillerzy)

dawanie complainów za to, że:
ktoś cie przypadkiem zabił trzy razy to maksymalne lamerstwo. pomyśl - na pewno nie zrobił tego celowo, bo po co? co mu z tego? skoro nie zrobił tego celowo to było to wynikiem braku skilla lub nieporozumienia. jeśli przyczyną był brak skilla to potrzebna jest tu raczej wyrozumiałość a nie complain - to, że cie zabił jakiś nub kilka razy pod rząd i tak nie zdecyduje o wyniku meczu bo skoro complainujesz to jesteś warzywem, które biega po mapach jako covert z fg42 i myśli, że dupy wali. jeżeli zabił cie w wyniku nieporozumienia to zastanów się - on tak c@#!owo strzela czy ty tak c@#!owo strejfujesz w walce, że dostałeś trzy razy po plecach? powiem ci, że to nie zawsze ta pierwsza opcja, a bardzo często to te dwie na raz
wpadłeś pod nalot lojta, który widziałeś w momencie jak jeszcze leciała puszka a mimo to biegłeś w jej kierunku to także maksymalne lamerstwo. nie miej pretensji do ludzi za to, że kaleczysz - to twoja wina, że porezał cie ten nalot bo nie dodałeś do rachunku czasu, które jest wynikiem twojego lolowego obeznania w terenie i movementu.
wpadłeś pod dobrze postawionego arta, który wyraźnie tam stał to też totalne lamerstwo. pożeracze xp jakich można spotkać na ffa z reguły nie stawiają artów na swoich bo nie daje im to xp. nawet jeżeli źle go postawił to bywa, następnym razem postawi dobrze żeby skuteczniej nabić xp - nie biegnij na pewną śmierć po to żeby complainem pokazać mu jakim jest nubem ohmy.gif
nie udało ci się ominąć prostym skokiem dobrze postawionej miny jest makabrycznym lamerstwem. rozumiem to, że wielu ludzi z IQ miny, którą stawia np. przed respem nie rozumie jakie może to mieć skutki pomimo tego, że samemu na nie wpada jednak są tacy, którzy już się nauczyli rzemiosła "ownowania minami" i stawiają je dobrze. pretensje o to, że nie potrafisz precyzyjnie skoczyć i masz movement z dupy kieruj tylko i wyłącznie do siebie. dając za to complaina robisz z siebie debila
...i w wielu innych przypadkach.

zasada jest prosta - wogóle nie daje się complainów i tyle.
nephit
ja dodam jeszcze jedno: jak wpadne na mine swojego przez przypadek to sam mowie sorry a nie czekam na jego przeprosiny. nie ma nic gorszego niz bycie engiem i mowienie sorry za to ze ktos wpadl na twoja mine, ktora byla dobrze widoczna i latwa do ominiecia, bo nie chce sie zalozmy wyleciec z serva. juz sie z taka sytuacja spotkalem, ze gosciu wpadl na moja mine (na moich oczach...), poczekal chwile a potem dal complaina i mowi: mogles chociaz przeprosic...
falubaz
Jest jeszcze inny sposob dania KOMPLEJNA biggrin.gif robisz sobie fireteam, dodajesz troli i masz nad nimi wladze smile.gif
Zeby dac complaina trzeba dac WARN i wybierasz sobie literkami kogo smile.gif
Skutek taki sam jak complein
Pozdro
Chaster
complainty sa dobre jesli sa dobrze uzywane.........
ale jesli np medyk robi kill-revive ale nie zdazy tego goscia podniesc do GLUPOTA ALBO KOMPLETNY LAMERSTWEM jest dac mu complainga!!!!!!!!!!!
blacktyger
coplainy nigdy nie są dobre - jesli ktoś Cię cały czas zabija (robi na złość) to nie powstrzyma go -3XP bo takiemu najczęściej nie zalezy na XP, a za nim dostanie 6 coplainow to albo juz go zkikcukja, albo sam wyjdzie. ja mam wyłączone menu coplainów więc nigdy nikomu nie dam
Pzdr
czlowiek
QUOTE (blacktyger @ 13:22, 17 04 2004)
coplainy nigdy nie są dobre - jesli ktoś Cię cały czas zabija (robi na złość) to nie powstrzyma go -3XP bo takiemu najczęściej nie zalezy na XP, a za nim dostanie 6 coplainow to albo juz go zkikcukja, albo sam wyjdzie. ja mam wyłączone menu coplainów więc nigdy nikomu nie dam
Pzdr

nie -3 tylko -25 // edit wlasnie sprawdzalem, moj blad, zabiera -3
ja tez mam wylaczone to okno, ale jak ktos robi bezmyslne tk pf w swoim respie poprostu otwieram konsole i wpisuje vote yes
blacktyger
za 1 coplaina -25? a to Ci nowina nie wiedziałem ph34r.gif
SuperMegaWarzywo
ja mam wyłączone menu coplainów więc nigdy nikomu nie dam

Blacktyger i co z tego? Dalej jak wciśniesz F1 to dasz complaina, jedynie nie masz menu, ktore zreszta zasmieca tylko ekran. Kiedyś mi sie zdarzalo przypadkiem wcisnac i sie dziwilem jak to mozliwe, ze dalem jak niby nie moglem. wink.gif
blacktyger
Hmmm nie wiem jak Ty, SuperMegaWarzywie, ale jak ja gram to skupiam się na grze, a jesli nie zasłania mi "menu coplain" pół ekranu to ja zapominam ze cos takiego istnieje i gram, nie myslac o tym kiedy by tu komu coplaina dać =\
xyvec
Complain ma raczej znaczenie symboliczne - ostrzega ("Lepiej nie podskakuj bo ci...). Bo jeden dużo nie szkodzi. Complain informuje też, kto jest noobem - jak da ci ktoś, bo wpadł na twoją minę sad.gif , albo za kill-review mad.gif , to wiesz, z kim masz do czynienia. Ja osobiście nie daję za kill review, miny oraz inne zdarzenia z mojej winy (nawet nie czuję, że rymuję tongue.gif ), a w innych przypadkach czekam pewien czas na "sorry". Jeśli powie, to ja wtedy F2 i v44 wypalam od razu, jak nie powie, to... zazwyczaj F1 ohmy.gif .
dorbi
Zdarza się zrobić TK i to chyba wytrawnym graczom. Wtedy najlepiej v45. Grałem swego czasu na railu fieldem i kosiłem lamersko nalotami axisów, bez campowania i takich tam. Jakoś sami włazili. Swoich przy okazji też rowalałem. Po chwili zawiecha i -30 XP? Nie wiem, nigdy potem tego nie widziałem? Może ktoś widział?
sparrow88
heh
ja też staram sie nie dawać, ale czasami nie trafiam w klawisz, no i complain leci sam
chętnie bym wyłączył vote complain, ale nie wiem jaka komenda za to odpowiada rolleyes.gif
nephit
piszesz seta cg_complaintPopUp 0 i zapominasz o complainach :].
Kiler
Complejny to rzecz ni dobra ni zła.Ostatnio grałem na polskim servie i niechcący koleś oberwał z Granatu wystrzelonego z Granda.Powiedzialem Sorry a ten debil dał Vota o Kicka mi i napisał że Kiler to zabija swoich.Że miałem najwięcej XP to nie wyleciałem.Prawie Nigdy nie daje komplejnów chyba że mówie kolesiowi że jeszcze raz mnie teamkillnie i dam mu Complejna.Więc są różni ludzie i parapety.
Rafal_Pila
Unikam dawania complainów, bo naiwnie zakładam, że każdy teamkill jest totalnie przypadkowy smile.gif Chociaż jeśli jestem na 99% pewien, że teamkill był jak nabardziej umyślny, to nie bawię i zgłaszam kickvote z krótkim uzasadnieniem smile.gif, żeby innym ułatwić podjęcie właciwej decyzji.

Z drugiej strony - zazwyczaj gram jako "operator kombinerek". Pomijajam już sytuacje, w których najwyraźniej ślepi teammates wbiegają wprost na postawione przeze mnie miny. Ale dawanie mi za to complainu to już szczyt głupoty i potężna próba dla moich nerwów. Podobnie jak stosowanie na mnie teamkill-revive gdy mam powyżej 50-60% zdrowia, szczególnie gdy sam jestem medykiem biggrin.gif
tanaka
Ja to widze w ten spsob : comp. jako taki w sobie jest bezsensu , kazdy przeciesz biggrin.gif ma inny próg cierpliwosci na debilizm postepowy swoich graczy , ja mam compl. wylaczone a jak gosciu mnie notorycznie jezdzi to wotuje i po sprawie ! zreszta zauwazylem ze wiele osob ma dosc spore mniemanie o sobie i zamiast troche cierpliwosci zaraz piany dostaja.... ( hehehehe impotencja wam grozi....tongue.gif)
shinigami
Ja przyjąłem sobie tak :Jeśli kogoś znam i wiem że to był wypadek przy pracy nie daje nic. n00bom daje czesto za używanie mortara (spawnkilling przez swojego to cudna rzecz).Najczęściej mszcze się inaczej...Medyk Psychopata jak mnie ostatnio CL nazwał . tongue.gif
keNOOBie|PL
imo racja...i zgadzam sie z moim przedmowcal smile.gif

pytanie z innej strony....

w jakim celu istnieje komenda pb_kick [slot] i jak to mozna wykorzystac na serkach do jumpow, gdzie komplejny sa czesto wylaczone lub zle skonfigurowane, a po zabiciu uciazliwego buraka, lecimy za komplejna...

zauwazylem, ze wyswietla sie info , kto komu wystawil punkt karny i wsio... z czym to sie je smile.gif

Pozdrawiam

Aaron
O complainach moi przedmówcy już mówili. Osobiście daje complainy w ekstremalnych sytuacjach. Za to dzisiaj grałem z jedynym w swoim rodzaju warzywem, a działo się to na serwerze wp. Już sam nick tego mądrego gracza może coś sugerować(^Siusiak^ no comments biggrin.gif ), ale jego postępowanie przerasta wszelkie przypuszczenia. Wiodcznie nie spodobałem się temu osobnikowi, więc zaczął mi dawać complainy. A to się wbił specjalnie na mojego granata, albo bezpośrednio na ogień z smg. Ale najlepsze było jak wzięłem morta. Już strzelam a tu nagle ten nub wuskakuję mi przed moździerza i oczywiście complain... nie wytrzymałem, postanowiłem dać mu kicka(aha zapomniałem, że jeszcze co chwila wchodził na miny innego klanowicza). No dobra, vote->players->siusiak->kick. Chwilka nic się nie dzieje... Tak w ogóle to w menu kickania jego nick odznaczony był na żółty kolor, ktoś może ma pojęcie, co to może oznaczać?
Tak więc ani mi, ani drugiej osobie z klanu nie udało się kicknąć gostka. Nie wiem, adminem raczej nie był, po później poleciał z serwa za complainy. Przestroga- zobaczycie tego gracza, od razu uciekajcie blink.gif ph34r.gif
keNOOBie|PL
buahahahhahahahahahahahah

btw a zolty kolor to imo ^S .... wiec pomysl dlaczego mial zolty kolor i czy jego nick byl taki sam w grze smile.gif

cya... takiego tez mozna kiknac.. patrz odpowiedni topik
Tigerius
/cg_complainpopup 0
Jak narazie raz zdarzylo mi sie dac komus complaina (odkad jestem w klanie), a cg_complainpopup 1 daje na klanowki, bo lubimy sobie poteamkillowac =]

Ale ogolnie jak nie grasz z kumplami to nie dawaj complainow, bo to ludzi wkurza i najczesciej wtedy dopiero zaczynaja sie TK na serio...

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.