**rwa ...
mąciłem ostatnio reshackiem w systemie xp i go nie chcący killnąłem. zainstalowałem sobie win2k pro i mam same **bane problemy. jak nie mysz, to tuner tv, jak nie tuner to wydajność...a teraz jeszcze grafa. nie dosyć, że wydajność win2k pro jest względem xp pro na tyle nikczemna , że wynik różnicy szczypie w oczy to jest ma w **uj bugów, które teraz wychodzą. otworzyłem dzisiaj wolfa w 16bitach z 16bitowymi teksturami i...sie zdziwiłem. gierka złapała niby-wallhacka, sciany, za którymi są postacie pojawiają się i znikają w dosyć dużej częstotliwości, widzę japy przez hełmy, soldatom oczy wychodzą na wierzch - co to jest?

konfig tego kompa wygląda tak: ( sorry za cuta z mirca )
(CPU) 1-AMD Athlon™ XP 1800+, 1512MHz, 256KB (0% Load)
(RAM) usage: 240/512MB (46.88%)
(GFX Card) NVIDIA GeForce4 MX 440, (Display) 1280x1024/32bit/60Hz
taki problem nigdy nie pojawił mi się na xp
ps. aha, ten śmieszny wallhack pojawia się tylko kiedy używam lornetki albo snajpy
-------------------------------- edytowane ------------------------------------
pewnie nie łykniecie ale win2k pro, który od samego początku mi się sypał jest zainstalowany jakiś miesiąc. nie robiłem na nim nic, poza siekaniem w wolfa, także nie miało co go zmulić. po tym samym poście zainstalowałem win xp pro. te same stery, te same detonatory, wszystko to samo. odpaliłem tego samego wolfa i zupełnie co innego - przy 10-26 fps'ach na radarze on da win2k pro fpsy on da win xp pro nie spadają poniżej 45 i utrzymują się w granicy 50-60. na innych mapach jeszcze lepiej.
no i problem z grafą zniknął