Czy posiada ktokolwiek jakies cfg sprecyzowane dla notebooka? chodzi mi szczegolnie o grafe, bo normalny jakis z!@#any jest i nie moge dobrze wszystkiego poustawiac.
Proc. 2.2 ghz
| CYTAT |
| Koles trafil w sedno sprawy ja nie chce nauczyc sie czy rozszyfrowac kodu zrodlowego gry i znac wszystkich komend dostepnych w wierszu polecen po to by potem sie tym bawic i tunningowac se giere ja chce tylko pograc... wiec no jest to w pewnym sensie lenistwo, ale mam sie uczyc tego wszystkiego dla 1 configa??? |
| CYTAT |
| Nie trzeba znać wszystkich komend cud miód, ale tylko te które odpowiadają za pozytywne podniesienie fps. Będe taki wielki prOplay lol jak tranx i też dam ci kilka rad. Weź przykład z tego albo nie.. (...) r_texturebits 16(lub 8) r_colorbits 16(lub 8) com_hunkMegs 128 com_zoneMegs 32 (...) |
| CYTAT |
| Człowieku ta karta (muzealny zabytek) nie tyle co przyspiesza co wogóle jeszcze zwalnia grę |
| CYTAT (falubaz @ 23:35, 25 09 2004) |
| Czy posiada ktokolwiek jakies cfg sprecyzowane dla notebooka? chodzi mi szczegolnie o grafe, bo normalny jakis z!@#any jest i nie moge dobrze wszystkiego poustawiac. Proc. 2.2 ghz |