Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: A Wy na kogo byście zagłosowali?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
falubaz
Rozkrecanie forum, a raczej hyde-parku.

Imo zaglosowalbym na dzien dzisiejszy na Busha, bo Kerry oprocz tego ze wojna w iraku ssie, to nic szczegolnego nie powiedzial, a zapewnien ze zniesie wizy do usa dla wykolejencow nie potrafiacych sie poslugiwac( :X ) jezykiem polskim, a tym bardziej USA-nskim, nie wypowiedzial.

Narazie glosu nie oddaje, czekam do jutra.

Pozdro
tranx-san
who cares ? ohmy.gif

oddalem glos na busza a mam ze juz glosowalem w tej sondzie a dodam ze glosow oddanych = 0 XDDD bug ? ohmy.gif

pewno zaglosowalbym na busha... bo nie wprowadzi wjazdu bez wiz dla polakow... przynajmniej nasi nie beda uciekac do ojczyzny mac donalda :>
ymma
Prawdę mówiąc zwisa mi to kto tam se zostanie prezydentem, ale jak bym już miała wybierać to Busha, ale tylko dlatego, że to republikanin, a oni w przeciwieństwie do demokratów wiedzą, że istnieje taki kraj jak Polska, a nawet twierdzą, że to ich sojusznik (cholera wie w czym, ale zawsze warto mieć kumpla z którym inni się liczą) I tyle.
blacktyger
zupełnie mi to obojętne. kerry to przykład pr0r0dzinnego kolesia z zębami jak u konia, a bush to dyktator który chciałby monarchii i rozwala własne bloki.
Bobin
Heh nie trzeba sie znac na polityce, zeby zobaczyc, ze ten Kerry alias Kon wykorzystuje tylko to iz Bush prowadzi wojne w Iraku, ktora wiekszosc populacji krytykuje... Co to za kampania, w ktorej nie obiecuje sie nic poza tym, ze nie bedzie sie prowadzic wojny (moze to i dobrze...?) i zaprasza slawnych aktorow, ktorzy nie maja pojecia o calych zalozeniach polityki tego delikwenta i mowia zeby glosowac na kerrego (ciekawe tez ile za to dostaja ;]) Bush przynajmniej ma swoje zdanie (i wizje - a czy dobra to nie wiem ;-)) Prowadzi wojne, no coz, w sumie troche pomogl Irakijczykom - obalil Husajna, wiadomo tez, ze chodzi o rope; zabil tez wielu niewinnych ludzi, ale podejrzewam ze w przyszlosci mu za to podziekuja (of korz za obalenie dyktatora) Mimo wszystkich za i przeciw, glosowalbym na Busha ;-)
blinkkin
zdecydowanie bush, poniewaz ten swiatly czlowiek jest w stanie doprowadzic to wojny usa z krajami azjatyckimi. nie nawidze amerykanskosci, ktora jest kultura bez tradycji, korzeni, obyczajow. chca zaprowadzic porzadek na swiecie? niech to robia, ale swoim wlasnym kosztem. wojna w wietnamie nie nauczyla ich pokornosci, wiec irak tez niczego nie zmieni.koncowa sentencja '!#!@ america', poniewaz nie chce pisac kolejnego eseju na temat dotyczacy naszego wielkiego sasiada zza oceanu.
D!z3l
Ja tam zdecydowanie bym zagłosował na Busha. Jest to twardy gośc, nie bojący się podaemować trudnych decyzji, zresztą tak jak jego ojciec który także prowadził wojne z ty samym dyktatorem. Dobrze się także stało że Polacy poparli inwazje na Iraki jaką zorganizował Bush. Dzięki temu Polska wyszła z cienia, zajmuje teraz miejsce w 1 szeregu państw które walczą przeciwko terroryzmowi. Mióo jest teraz usłyszeć jak Bush na różnych spotkaniach wyborczych przy wielomilionowej widowni, dziękuje Polsce ze popiera jego polityke !!
falubaz
glosowalbym na busha, bo wydaje sie byc politykiem, w przeciwienstwie do k(l)erryego ktory nie mowi o niczym innym niz o iraku.

CYTAT
Dzięki temu Polska wyszła z cienia, zajmuje teraz miejsce w 1 szeregu państw które walczą przeciwko terroryzmowi. Mióo jest teraz usłyszeć jak Bush na różnych spotkaniach wyborczych przy wielomilionowej widowni, dziękuje Polsce ze popiera jego polityke !!

rotfl?
sprawa inaczej wyglada. To polskie media wala konia od razu jak uslysza ze ust busha POLAND :c. Nic innego, zwykle lizanie dupy sojusznikowi.

Przejrzyj dane, czy nie przypadkiem w 2gim szeregu??

Przeciez oni w Iraku, nie walcza z terroryzmem, trza to sobie uswiadomic. Dostali wala na partzantke i juz.

CYTAT
Ja tam zdecydowanie bym zagłosował na Busha. Jest to twardy gośc, nie bojący się podaemować trudnych decyzji, zresztą tak jak jego ojciec który także prowadził wojne z ty samym dyktatorem. Dobrze się także stało że Polacy poparli inwazje na Iraki jaką zorganizował Bush.

To powiedz to rodzinom zmarlych zolnierzy, ktorzy walczyli za kogos innego interesy. Tez tak myslalem, dopoki nie zaczeli ginac polscy zolnierze i nie tylko.

A jego ojciec? Jeden z najwiekszych frajerow w historii. Poczytaj dokladnie o Pustynnej Burzy, to sie przekonasz o co mi chodzi.

A to ze Polska jest teraz cool w swiatowej polityce to nic nie znaczy. Kiedys tez europe ratowalismy przed muzulmanami...

Mimo tego wszystkiego bush>kerry.
D!z3l
CYTAT
To powiedz to rodzinom zmarlych zolnierzy, ktorzy walczyli za kogos innego interesy. Tez tak myslalem, dopoki nie zaczeli ginac polscy zolnierze i nie tylko.

A ja ci powiem że nikt na siłe a na pewno Bush nie wysyłał naszych żołnierzy na wojnie. Ci co pojechali sami się zgłosili, a zrobili to wiadomo dla czego-->> dla HAJSU !!!!.

CYTAT
To polskie media wala konia od razu jak uslysza ze ust busha POLAND :c. Nic innego, zwykle lizanie dupy sojusznikowi.

Mówisz że nasi dziennikarze podniecają sie smile.gif) jak Bush wymienia nasz kraj jako największego swojego sojusznika!!?, hmmmm uważam że dobrze robią że są szczęśliwi z tego powodu !, jednak nie podoba mi się inna rzecz, a mianowicie po tym jak którychś z naszych rodaków zginie tam- na WOJNIE to wtedy cały tydzień lub nawet dłużej przytaczaja ten fakt. Popatrz sobie ilu juz żołnierzy amerykańskich zginęło nawet nie podczas samego przejmowania Iraku tylko jego okupacji. W takiej sytuacji media amerykańskie powinny o niczym więcej nie mówić tylko o żołnierzach którzy zgineli za swój kraj. !!!!!!!
A CHYBA TEGO NIEROBIĄ !!!!!!!!!!!!!???????????????????????

sparrow88
Kerry rzeczywiście gada tylko o wojnie w Iraku, ale moim zdaniem ma rację.
Bush nie zrobił nic , jeżeli chodzi o gospodarkę U.S.A , co najwyżej za jego kadencji wzrosło bezrobocie , powiększył się deficyt budżetowy i zginęło 1000 amerykanów na wojnie.

Wprawdzie Kerry nie obiecuje złotych gór, ale przynajmniej chce skończyć bezsensowną wojnę, która nie poprawiła bezpieczeństwa światowego, a która pożera miliardy dolarów, które z pewnością możnaby wydać rozsądniej
Bobin
CYTAT
a która pożera miliardy dolarów, które z pewnością możnaby wydać rozsądni

Ta, a wez sobie pomysl ile na ropie odrobia ;]
Świrski !
To niech ten Kerry tak zakończy tę wojne w Iraku żeby cały świat nie był zagrożony przez samoloty rozwalające sie o wysokie budynki (WTC jak mozna sie domyślić smile.gif ) !!! sad.gif mad.gif sad.gif mad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.