Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z mapką którą stworzyłem
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody > ET.Mapping.pl
darkelf
Hej.
Przerobilem juz pare tutkow pana skila, stwierdzilem ze czas na pierwsza wlasna mapke. Postapilem zgodnie z instrukcjami, jednak nie wiem czemu mapka mi nie dziala[najgorsze to, ze nie wyswietla zadnych blednych komunikatow... konczy wczytywanie na inicjalizacji szaderow. Jezeli bylbys tak mily, forumowiczu, sprawdz te mapke i powiedz mi co jest tutaj zle smile.gif... bede bardzo wdzieczny.
http://free.of.pl/c/clavebonki/myfirst.rar
MANGUSTA
Ja mam dwa pytania pierwsze:
1. Jest to w pewnym sensie problem z mapą:
Mianowicie co mam zrobić z gotową mapką??
2. Drugi problem to:
Gdy każe radiantowi wstawić model powiedzmy czołgó wyswietla jakąś kostke z krzyżem w srodku czy tak powino byc???????
Z GÓRY THXXXXXXXXXXXX ZA ODP smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
MANGUSTA
BARDZO PROSTY PROBLEM OGLĄDnąłem tą mape. Więc tak otwórz Radianta i mape teraz daj 1 przeszuń sufit troche do góry odsuń od siebie spawny!!! daj te te żółtę nad spawny (allies na allies axis na axis) przesuń troche speca odwróć go zapisz mape skompiluj i puść w grze (chyba wiesz że trzeba bsp wstawić etmain->maps) Tyle trza zrobić (zrobiłem to w 30sek) smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
hiwer
Mangusta opisz dokładniej jak wstawiasz model.
a) czy rozpakowałeś na dysk plik pak0.pk3:
-jeśli tak to po wybraniu lokalizacji trzeba skasować wszystko, aby zostało tylko np. models/mapobjects/tanks_sd/churchhill.md3 lub inny dowolny model.

cool.gif jeśli nie oto chodziło to nie wiem opisz mi problem albo prześli mapkę z obiektem.

A o co ci chodziło z tym
CYTAT
co mam zrobić z gotową mapką
czego chcesz się dowiedzieć?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.