Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przeróbki oficjalnych map ET
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
MANGUSTA
Tu piszcie jakie przeróbki (proponujecie , robicie) w oficjalnych mapkach ET (oasis,battery,gold,fuel,rail,radar). LOL JA NP. CHCE PRZEROBIĆ GOLDA I OASIS ALE JAK PODAM KIEDY INDZIEJ smile.gif

POZDRAWIAM MANGUSTA
LouCypher
Ja ostatnio przerobiłem Radar,
Jedyna zmiana jest taka, że trzeba przeniesc ciężarówki do radar partsa blink.gif
K@F@R3K
ja bym chciał aby na gold rushu pierwszy spawn allies nie był....na ziemi biggrin.gif widzialem taka mape w cs co respem jest lecacy samolot i tu bym takie tez chcial bym miec laugh.gif tyle ze nowoczesny samolot zamienic no np. na Liberatora a w seawall battery to prawdziwy desant z morza czyli takie cos na wzor ladowania na omacha beach w moh czyli sie plynie barka i dopiero sie otwieraja drzwi barki a no i niemcy siedza w dobrych bunkrach gdzie sa mg i staki co ich ochraniaja to by bylo dla allies ciezke zadanie no i ogolnie mape przerobil cool.gif
kopacz
Witam
nowłaśnie ja też mam ostatnio ochotke biggrin.gif na przerobienie goldrush
tylko prosil bym o pare wskazówek
gtkradiant'em bawilem się już kiedys przy RTCW ale w ET jeszcze nie
z góry dzienx biggrin.gif
G43
a mógłby mi ktoś wysłac radar.map zdekompilowany na [email protected] ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.