Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MOJA DZIEWCZYNA I WOLF
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Wedlug kobiety
jacoq
Ma pytanie do wolf kobiet biggrin.gif jak namowic swoja dziwczyne do grania w wolfa ?? mysle, ze wielu facetow chcialo by to wiedziec cool.gif do tej pory kiedy mowilem o tym zostawlaem wyzwany od dzieci biggrin.gif no ale w koncu w kazdym facecie jest troche z dziecka rolleyes.gif
ymma
Nie jestem pewna, czy jest to dobry pomysł. Dla Ciebie oczywiście. No bo pomyśl, teraz pewnie tylko troszku marudzi, ewentualnie podśmiewa się z Ciebie, a co będzie jak zacznie grać? Jeśli się jej spodoba to możesz się spodziewać takich textów (przykładowo offkorz):
- przykro mi skarbie, ale dziś nie mogę się z tobą spotkać, bo ... - tu wiele różnych wariantów biggrin.gif
- tak tak, wiem miałam być, ale ... jak wyżej
- phi słonko, ale jesteś lama! tongue.gif
- rybko kochasz mnie jeszcze?, bo wiesz, potrzebowałabym nową kartę graficzną, procka i ice-mata. laugh.gif
- hihihi wiesz zaproponowali mi granie w IC, mam nadzieję że i ty w końcu znajdziesz sobie jakiś klan smile.gif
- mazury? No fajnie, ale mam w tym czasie zlot klanowy więc wiesz. Wziełabym Cię ze sobą, ale będziesz się tylko nudził tongue.gif
- sorki, było miło, ale rozstajemy się, to nic osobistego, poprostu muszę się rozwijać i nie mam czasu na głupoty blink.gif
To tylko możliwe przykłady. Dziewczyny, jeśli coś pominełam to dopisywać!!!!!
falubaz
Ja bym wolal ja namowic na wyjscie do kina lub na ssiakies wino, niz na granie w wolfa. omg wogole girla namawiac do gry =C

Pozdro
tranx-san
falub ma racje :>

z babami to jak z dziecmi smile.gif dac palec a chca cala reke..

oczywiscie tyczy sie to tez pan et-fanek, ktore graja w wolfa i chca namowic swoich panow do gry.. nie polecam.. wogole chyba najbardziej chora sytuacja to grac z dziewczyna(swoja) w jednym klanie.. sry nie wyobrazam sobie tego :>

ja gram w wolfa, moja lady gra... hmm w diablo, wormsy i inny shity.. na szczescie nie gra w simsy ani w wolfa...

wogole wyobrazcie sobie zwiazek gdy ludzie na randce gadaja zamiast o (słowo na p)ach typu, ale masz fajne oczy, sciagaj stanik! np o.. cfg do wolfa i kloca sie ktory wiecej fps wyciaga XDDD rotfl poszczal bym sie chyba ze smiechu smile.gif
ymma
CYTAT
wogole wyobrazcie sobie zwiazek gdy ludzie na randce gadaja zamiast o (słowo na p)ach typu, ale masz fajne oczy, sciagaj stanik! np o.. cfg do wolfa i kloca sie ktory wiecej fps wyciaga XDDD rotfl poszczal bym sie chyba ze smiechu

To nie zupełnie tak biggrin.gif Zanim przejdziesz do "ściągaj stanik" trza najpierw przełamać lody tongue.gif A chyba lepiej pogadać na temat, który pasjonuje was oboje niż po 5 min niezręcznego milczenia zagaić o pogodę laugh.gif Później gdy oboje dopada owo zakochanie to i tak o niczym innym nie będą w stanie mówić (że już nie wspomnę o myśleniu) jak tylko o pięknych oczach, gorących wargach itd tongue.gif
A gdy minie pierwsze zauroczenie to nie ma nic złego w rozmowach o np. wolfie, bo swoją drogą ile można? A jeszcze później? Gdy jest się w związku 5 - 10 lat? Gdy znacie się jak łyse konie i właściwie to nie ma niemal tematów do tej pory nie przewałkowanych? Przynajmniej jest okazja by odezwać się do drugiej osoby, nie tylko w sprawie nie zapłaconych rachunków, nie pozmywanych naczyń, czy bardziej romantycznie: gdzie to NIE pojedziemy na wakacje i czyja to wina. Nie demonizujmy, ET to tylko hobby, a jeśli oboje mają, albo załapią podobne, to nie ma w tym nic złego, a jest wiele plusów.
Wiem to, bo mój chłopak także grywa w ET (choć nie w klanie i raczej pogrywa dorywczo, bo nie jest po pierwsze ani aż takim pasjonatem, a po drugie nie ma też tyle czasu) I prawdę mówiąc częściej gadam o ET ze znajomymi niż z nim. A dla pocieszenia dodam, że poznałam go w giercowni grając w Q1 biggrin.gif
A co do głównego wątku, to nie zmusisz nikogo do grania w to czy tamto, nie ma bata. Można lekko zachęcić (byle nie przynudzać i nie być monotematycznym) i czekać czy złapie bakcyla, czy nie. I tyle. Można też oczywiście wymyślić jakiś lekko podstępny plan. Np gdy będzie u Ciebie twoja dziewczyna, zostaw ją samą w pokoju z włączoną grą i może znudzona i nie nagabywana sama siądzie i poluka chwilę. Jak będziesz mieć "szczęście" to po powrocie do pokoju sama zapyta np co ma zrobić jak się skończą naboje, albo czemu tak leży a inni nadal biegają itd (a najpewniej kikną ją z serwera za tk laugh.gif i się zniechęci, bo pomyśli, że coś zepsuła tongue.gif )
tranx-san
ogolnie nie wiem.. jak wy.. ale ja wolalbym miec gre (wolf) jako pasje tylko dla siebie.. nie chcialbym jej dzielic z kims z kim mams pedzic reszte zycia.. chcialbym zeby np wolf byl moja odskocznia od tej osoby.. wiadomo ze zawsze kiedys chce sie byc samemu sobie pozostawionym... dlatego nawet nie probuje uczyc moja kobiete grac w wolfa... jak gram w wolfa to jej nie ma .. bvo jak gram jak ona jest to mi nie idzie.. nie wiem czemu...

Jezeli komus pasuje taki uklad.. para pr0 playor0w wolfowych uprawiajacych goracy seks a pozniej idacych na partyjke w wolfa.. ok.. kazdy lubi to co robi smile.gif

A co do sciagania stanikow.. to byla przenosnia.. taki kontrast pomiedzy masz piekne oczy a sciagaj stanik.. moze z punktu widzenia kobiety wyglada to inaczej... nie mialo tu byc zadnego seksizmu anie podtekstow... :> A kazdy wie ze jak sie jest z dziewczyna czy z facetem to sie gada glownie o (słowo na p)ach..

pzdr ymma smile.gif
ps daj zbic kiedys swojego mena w wolfa biggrin.gif
K@F@R3K
tak to prawda zreszta moja dziewczyna jakos nie jest przekonana do ET a szkoda bo woli debilnego cs! SMIERĆ CS! a o co Ci ymma chodzilo z tym przełamac lody i dlaczego odrazu stanik? ja wole od stringów zaczać biggrin.gif
Juby
Jedyna dziewczyna ze znajomych ktora gra po sieci, gra tylko w slynnego 'kantera' w jakims klanie dla kobiet... i jak wiekszosc kanterowcow ma takie podejscie do et ze rece opadaja... a to headshoty nie zabijaja, a to nie mozna kupowac ekwipunku, a to nie ma botow...

Ale generalnie nie wiem czym dziewczyny roznia sie od facetow jesli chodzi o gry.. jak dziewczyna lubi se postrzelac czasami to i w wolfa zagra
Daniel Szuba
Ja jestem nowy w klanie FD a moja dziweczyna wogóle sie nie interesuje sie co ja robie. A jakbym Miał ja namówic to predzej bym sie zestarzał niz bym ją na mowił
Szogun rekrut klanu FD Sieje porzoge w bitwach chłopi gdy usłyszą nadciąga ,,Szogun" uciekaja w pospiechu. na mym mieczu krew ,w mych oczach zadza walki , w mym sercu honor
tranx-san
CYTAT (K@F@R3K @ 9:55, 31 10 2004)
tak to prawda zreszta moja dziewczyna jakos nie jest przekonana do ET a szkoda bo woli debilnego cs! SMIERĆ CS! a o co Ci ymma chodzilo z tym przełamac lody i dlaczego odrazu stanik? ja wole od stringów zaczać biggrin.gif

zebys ty chociaz raz te stringi na oczy widzial...
no dobra.. mogles na wystawie z bielizna widziec... ohmy.gif

a Szogun ma prawdziwy miecz samurajski ? i czy tez mam sie go bac ? ohmy.gif

wtf?

mowilem ze moja dziewczyna miala schizy zeby patrzec jak ja w wolfa gram.. ale jakos sie stresowalem i mi nie wychodzilo.. do wolfa wole miec wylacznosc, swiety spokoj sluchawki + piwo i jest ok... kobieta wtedy niech sobie robi co chce...

kobiety glownie nie lubia gier... uwazaja to za nude.. wola np dostac kwiata i spedzic wieczor przy kawie w drogiej restauracji.. nie wszystkie ale wiekszosc.. czasami sie zrodzi taka jedna na milion ymma ktora na-(słowo na p) w wolfa a pozniej jedzie na wodke z moim kumplem darem i jest ok smile.gif szacun za to..

ja uwazam tak.. jak chca grac niech graja.. ale niech zostawia mnie wtedy w spokoju.. bo gdy ja chce pograc w wolfa to zamykam sie w swoim swiecie i strzelam, lecze, daje ammo or smth...

jezeli wam to nie przeszkadza panowie.. to namawiajcie swoje laski do gry w wolfa.. ale watpie czy bedzie wam lepiej grac z nia niz samemu... zawsze w lozku pozniej moze byc klotnia.. "bo ty mnie zbiles na ffa kilka razy wiec ty dzisiaj lezysz na "dole" "

pzdr ymma smile.gif
MastaBlasta
CYTAT (tranx-san @ 3:22, 24 10 2004)
wogole chyba najbardziej chora sytuacja to grac z dziewczyna(swoja) w jednym klanie.. sry nie wyobrazam sobie tego :>

Jakoś to sobie wyobraźiłem

-Misiu ulecz mnie
-już pędzę kochanie
-och dziękuję :*
-ależ proszę słoneczko

>:O ;C

całe szczęście to tylko moja chora fantazja ;S blink.gif
jacoq
hehe tongue.gif jeszcze nikt nie napisal instrukcji jak naklonic zone do gry biggrin.gif 2gie wypowiediziala sie tylko 1 kobieta laugh.gif a co do mnie to juz mi przeszla milosc tongue.gif pozdrawiam biggrin.gif
j!mmy
CYTAT (MastaBlasta @ 0:43, 2 11 2004)

-Misiu ulecz mnie
-już pędzę kochanie
-ależ proszę słoneczko

hmm, ale może być też zupełnie inaczej:

-Misiu znów mi strzelasz po plecach!
-wbiegłeś mi przecież przed lufę!
-zabiłaś mnie! weź i szybko mnie podnieś!
-już biegnę!
-nie, nie granatem!
-przecież to nie moja wina! każdemu moze sie zdarzyc pomylic granat ze strzykawą! a po co dałeś się zabić! grasz jak najgorsza oferma ( nie wiem czy nie dałem tu zbyt ładnego/miękiego określenia wink.gif ) obciach jest mieć takiego chłopaka!
-:X

btw oczywiscie wszystko zalezy od charakteru obojga partnerów, ale mimo wszystko zgadzam sie z tranx-san'em, że trudno, by było grać razem z własna dziewczyna w jednym klanie

pozdro wink.gif
ymma
Grać z chłopakiem w jednym klanie? ohmy.gif Za nic w świecie!!! A jakby jeszcze był cl, albo tlem? Zabiłabym normalnie, nie ma bata!!! No niechby tylko coś powiedział! no jedno słówko - a śpi na wycieraczce!!! Pogrywać sobie na ffa, albo ze znajomkami po lanie to sama przyjemność, ale klan to samobójstwo dla związku - przynajmniej o ile znam siebie. mad.gif
c0m4r
CYTAT
Nie jestem pewna, czy jest to dobry pomysł. Dla Ciebie oczywiście. No bo pomyśl, teraz pewnie tylko troszku marudzi, ewentualnie podśmiewa się z Ciebie, a co będzie jak zacznie grać? Jeśli się jej spodoba to możesz się spodziewać takich textów (przykładowo offkorz):
- przykro mi skarbie, ale dziś nie mogę się z tobą spotkać, bo ... - tu wiele różnych wariantów 
- tak tak, wiem miałam być, ale ... jak wyżej
- phi słonko, ale jesteś lama! 
- rybko kochasz mnie jeszcze?, bo wiesz, potrzebowałabym nową kartę graficzną, procka i ice-mata. 
- hihihi wiesz zaproponowali mi granie w IC, mam nadzieję że i ty w końcu znajdziesz sobie jakiś klan 
- mazury? No fajnie, ale mam w tym czasie zlot klanowy więc wiesz. Wziełabym Cię ze sobą, ale będziesz się tylko nudził 
- sorki, było miło, ale rozstajemy się, to nic osobistego, poprostu muszę się rozwijać i nie mam czasu na głupoty 
To tylko możliwe przykłady. Dziewczyny, jeśli coś pominełam to dopisywać!!!!!

laugh.gif - Dzięki ymma, już wiem czego nie robić w Życiu blink.gif Jeśli chodzi o sam topic.... Nie namówisz, dziewczyny do grania w Wofa... To Jej decyzja czy chce grać czy nie... Dla większości (mówie większości bo jest mniejszość [ta lepsza cool.gif, która tak nie uważa) Wolf to dziecinada...

Co One wiedzą o wolfie.... biggrin.gif PzdR!
DoktorBartas_PL
Koleżankę, byłą klanowiczkę, wciągnął chłopak do gry - i grać potrafi dobrze wink.gif . I najczęściej to ona zaprasza do gry (notabene jak zrobi już lekcje hehe tongue.gif ).

O ile dobrze wiem, to chyba ją zaciekawiła ta gra. Facet był tylko... bodźcem? laugh.gif Teraz on jest jej chłopakiem blink.gif . Co to się wyprawia... Tylko że jak na razie to on jej niemiłosiernie kopie zadek w grze biggrin.gif .
c0m4r
O ile pamiętam dziewczyny, które znam nie grają w wolfa :} imo. to chyba dobrze bo możemy pogadać o czymś innym niż o grach tak jak z kumplami :}

Pozdro
Raptil
Wiecie moja dziewczyna ma problem z tym ze gram bo czasami ja zaniebuje wieczorami:)Ale dalej ja kocham;)
eInHeRjER_pL
Imo plec piekniejsza nie powinna grac wogole w strzelanki i rozne wciagajace gierki. Ja bym nie zniosl jakby moja dziewczyna zamiast wyjsc sie spotkac to siedziala przed kompem i exterminowala przeciwnikow. A przez telefon np "sory kochanie ale nie moge bo mecz klanowy mi w ostatniej chwili wypadl". Wogole jakos nie wyobrazam sobie dziewczyny maniaczki wolfowej. Tzn nie wyobrazam sobie ale nie mowie ze byc nie moga (dziewczyny nie banujcie) Bo tak dla relaksu smile.gif zagrac moga ale nie zeby grac przez pol roku po 2 godziny dziennie. I na randce siedzi sobie taka parka i gada smile.gif
guy: mhm jak romantycznie ale wlasciwie dlaczego chcialas zebysmy sie tu spotkali
girl: musze ci cos powiedziec... to bardzo wazne wlasciwie nie wiem jak zaczac ... aaa przyjeli mnie do storksow smile.gif czyz to nie wspaniale. Kotku nawet nie wiesz jak sie ciesze. Oczywiscie sa tez slabsze strony odpadaja nasze spotkania i spacery w koncu trzeba trenowac. Ale co tam poswiece sie dla mojej ulubionej gry :C.
Fakt dialog hmm przesadny ale chodzi o to ze komp i gry nie pasuja do dziewczyny. Nie mowie ze nie moga siasc i zagrac. Ale imo powinny sie zajac zajeciem ambitniejszym (pranie, sprzatanie smile.gif (lol)). Tresc topicu: "MOJA dziewczyna i wolf" so moja odpowiedz brzmi: dziewczyny jak chcecie to grajcie (no bo w koncu kazdy moze robic co chce (no moze poza lamaniem prawa)) ale jakbym ja i wielu innych gosci mialo wybrac to imo wybraliby to spokojniejsza ktora lubi przeczytac dobra ksiazke etc niz krzyczaca do kompa smile.gif maniaczke wolfowa.
ymma
CYTAT
ale jakbym ja i wielu innych gosci mialo wybrac to imo wybraliby to spokojniejsza ktora lubi przeczytac dobra ksiazke etc niz krzyczaca do kompa  maniaczke wolfowa.

A gdybym ja miała wybrać, to wolałabym baaaardzo bogatego, bosko przystojnego hiszpańskiego arystokratę z trzema tytułami doktorskimi i szansą na Nobla niż jakiegoś fajtłapę co ma staty na minusie na ffa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
evil_lord
CYTAT
ale jakbym ja i wielu innych gosci mialo wybrac to imo wybraliby to spokojniejsza ktora lubi przeczytac dobra ksiazke etc niz krzyczaca do kompa  maniaczke wolfowa

nie wiesz co mówisz młody człowieku, oj nie wiesz....

xD
c0m4r
CYTAT
Wiecie moja dziewczyna ma problem z tym ze gram bo czasami ja zaniebuje wieczorami:)Ale dalej ja kocham;)

Dla Kochanej dziewczyny poświęciłbym każdy wieczór... Być może Ci co mnie znają i czytają ten post śmieją się teraz ale dla mnie w Życiu nie liczy się tylko wolf ale coś więcej smile.gif

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny smile.gif
tranx-san
najlepiej nie miec dziewczyny/zony tylko kochanke.. albo kilka.. ktora odwiedzasz tylko wtedy gdy masz ochote na seks :U

ja sobie zmienilem ostatnio dziewczyne na nowszy model.. tamta sie zurzyla :X
nowa przynajmniej sie nie wpienia jak chce sobie pograc ohmy.gif noi ma te k#!@iki w oczach :U
yamaro
Heh.. Moja GirlFriend raczej nie zwraca uwagi na to ze pocinam wieczorami w ET. Jedynie sie wk#!@ia kiedy jestesmy razem a ja marudze badz jestem nie przytomny po przegranej nocce w ET smile.gif
ReiL
widze ze macie troche wypaczona wizje zwiaku z dziewczyna ktora gra w ET.Moja dziewczyna gra w ET a zainteresowala sie tym sama jak kiedys zobaczyla jak gralem spytala sie czy nie mogla by zagrac ze mna...nie przenosimy tematu ET pozza gre czyli nie rozmawiamy o ET poza gra...a gramy jak oboje siedzimy w domu i sie nudzimy powiedzialbym ze zabijamy w ten sposob czas i to calkiem przyjemnie biggrin.gif niezdazylo mi sie jeszcze sytuacja w ktorej to moja dziewczyna niechciala by ze mna pojsc np. do baru czy jakiekolwiek inne spotkanie bo akurat gra....jesli traktuje sie ET jako rorywke i hobby to mysle ze nie wyniknal z tego powodu adne konflikty z partnerka....wszystlko zalezy od podejscia i od indywidualnych usposobien konkretnej pary...Pozdrawiam
tranx-san
ReiL, ja traktuje wolfa jako odskocznie od prywatnego zycia i dobrze mi z tym, poniewaz gdy odpalam wolfa, siadam wraz z kumplami do gry, zakladam sluchawki i mnie nie ma, nie ma mnie dla innych, wiec gra z moja girlfriend w wolfa odpada, bo zbytnio nie moglbym sie skoncentrowac na samej grze.. no chyba ze traktowal bym ja jako kumpla z klanu co oczywiscie jest nie mozliwe.

Wierz mi sa lepsze sposoby na spedzanie czasu z dziewczyna niz wolf ^^, jezeli juz jestem z dziewczyna, osobiscie wolalbym spedzic ten czas w lozku czy na podlodze, robiac ciekawsze rzeczy niz wysadzanie pompy, czy dzial :X

dodam iz jakbym gral z moja dziewczyna w wolfa, to raczej mialbym zero czasu spedzonego samotnie, a i czasem to jest w zyciu potrzebne, odciac sie od ludzi i pograc sobie na jakims zdupy ffa ;[
ReiL
CYTAT
Wierz mi sa lepsze sposoby na spedzanie czasu z dziewczyna niz wolf ^^,

Wiem o Tym doskonale ja tez wole sie troche "potarzac" po podlodze niz pograc z nia w Wolfa ....ale skoro chce ze mna zagrac to jej nie odmawiam-bo Kobieta sie nie odmawia tongue.gif A tak wogole to nie gram z nia zawsze tylko czasami tak dla rozluznienia biggrin.gif
yamaro
no to macie luz Panie szkoda i moze nie szkoda ze moja ciagle w ksiazkach tongue.gif ... Joke na ksiazkach tez wygodnie sie Brancluje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. A po za tym ona ma raczej racje et to swiat ktory przez dziecko nazywany jest bajka, tak wlasnie Ona postrzega ET smile.gif. Ale jak cos ona dzieckiem niejest zeby nie wyszlo na Pedofilie tongue.gif .
tranx-san
yamar ale ty jestes pedofilem biggrin.gif
paolo_pablo
CYTAT (MastaBlasta @ 1:43, 2 11 2004)

-Misiu ulecz mnie
-już pędzę kochanie
-ależ proszę słoneczko

>:O ;C

całe szczęście to tylko moja chora fantazja ;S blink.gif

no tak moglo by byc albo:
-ooo
-docjodze tą swoją strzykaweczką
-tak tak
-dawaj dawaj
tak mozna grac z kobietąbiggrin.gif tongue.gif
iilka
huh.gif Oj panowie ohmy.gif ale macie dziwne wizje blink.gif ja gram od poczatkow rtcw i bylam jedna z peirwszych kobiet ktore graly w wolfa ( ze mna byly Sarri i Amfisia Ktore pozdrawiam bardzo cieplo :*) i trzymam sie do tej pory...Owszem dzieki wolfowi poznalam mojego męzczyzne wub.gif i moje 2 wspolgraczki takze biggrin.gif jestesmy razem juz dlugo i wierzcie ze ET juz sie nam przejada wacko.gif sa fajniejsze metody spedzania czasu rrazem tongue.gif
kleszcz_pl
ej dobre pytank moja laska akórat woli CoD co mnie denerwóje jak można grać w CoD przecież tam nie ma rangi i tp biggrin.gif
Sagitarius
buehhe..rzecz gustu..ale o ile singiel w cod'ie wymiata to multi jest bardzo słaby...

co do tematu..najlepiej wogóle nie pokazywać dziewczynie kompa bo sie zabarykaduje w swojej melinie i wiecej jej nie zoabczysz tongue.gif
z0rika
affirmative laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Milo93
Dziewczyny trzeba kochać, a nie namawiać do rzeczy, które je wogóle nie interesują. Ymma pokazała, że dziewczyny to romantyczki, a nie wojaki, z którymi można od tak sobie pograc. Z przyjaciółką zozumiem, ale z dziewczyną nigdy. Sam wiem po mojej Basi. W głowie jej tylko spacery, kino i wspólne rozmowy i właśnie za to ją kocham smile.gif
falubaz
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Chlopaku, masz zadanie domowe do odrobienia. Przeczytaj sobie te 2 topici.
A w rzeczy samej regulamin forum: http://www.board.enemyterritory.pl/index.php?showtopic=261
i FAQ http://www.board.enemyterritory.pl/index.php?showtopic=933 .

Jesli twoj post nie wnosi nic do tematu, albo jest on juz calkowicie wyczerpany to nic nie pisz. A i przeczytaj wszystkie topici od poczatku do konca bez odpisywania i wklejania swego zdania.

A ja nie rozumiem, czemu nie namawiac, skoro to nie jest zla rzecz. Granie z dupa w gry moze byc kolejna proba skonsumowania zwiazku. Ale ty malo o tym wiesz raczej w wieku 13 lat...
tranx-san
o lol topic starszy od wegla biggrin.gif

no granie w gry z kobietami jest kewl... ja preferuje gre w pokera rozbieranego czy tez w doktora. polecam jeszcze gre "kto ma bardziej gibki jezyk", albo "czy uda mi sie dojsc w 5 minut"
et jest nudne w porownaniu do tych gier.
jarpen
ale wy jestescie slabeusze.
pograjcie sobie w butelke z kolegami albo remika rozbieranego
kosynierka22 pl
CYTAT
Dziewczyny trzeba kochać, a nie namawiać do rzeczy, które je wogóle nie interesują. Ymma pokazała, że dziewczyny to romantyczki, a nie wojaki, z którymi można od tak sobie pograc. Z przyjaciółką zozumiem, ale z dziewczyną nigdy. Sam wiem po mojej Basi. W głowie jej tylko spacery, kino i wspólne rozmowy i właśnie za to ją kocham
CYTAT
......... no załamka ....mi mój facet pokazał et ...fakt czasem jest zaniedbywany:D:D:P ale lubimy sobie pograć razem :) Myslę że jesli facet ma fioła na punkcie Et to jest tylko na + ze i jego kobieta jest razem z nim :) ............hehe no i oczywiście tylko w wirtualnym swiecie mogę mu skopac tyłeczek ;):P
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.