Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z odpaleniem mojej mapy
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody > ET.Mapping.pl
widmo
Elo elo. ph34r.gif
Mam mały problem ze uruchomieniem mapki, która stworzyłem (mapka nie jest jakąś wywalona w kosmos tylko taki początek obie kamerki 3 respy i brosh-e). I tak zainstalowałem drugiego wolfa bo w tym pierwszym jak próbowałem właczyc mapkę lub załozyci serek na lanie to pokazywało mi się Awaiting challange i natychmiastowo zwiesza i wyłącza się wolf. To zajnstalowałem sobie drugiego i połaczylem Radiant wyszstko ładnie łaczylem się z mapka tak jak mowiono
/sv_pure 0
/g_gametype 2
/devmap nazwa_mapy
mapka ładowała się wbijałem na sekta polataci po mapce mogłem ale jak wciskałem L żeby wejsci do limbo menu to zawieszał się na amen. Czy może być to spowodowane ?

Z góry thx za wszelka pomoc biggrin.gif
hiwer
A wpisałeś mapcoordsmaxs i mapcoordsmins, a jeśli nie to wpisz.

A poza tym wydaje mi się, że gdzieś już była odpowiedź na to pytanie mad.gif .
widmo

dzieki
deboo
a gówno bo wpisuje mapcoodsmaxs i mapcoordsmins i dalej mi sie zawiesza limbo !! moze problem tkwi w wartosciahc albo w prawdidłowym utawieni worldspawna
prosze pomocy !!!!!!!!!!!!
mata
naciśni przycisk 'N' jak to zrobisz to w tym menu na
gyrze znajdz wpis worldspawn naciśni na niego i w key wpisz
mapcoordsmins a w
walue -250 80 następnbie naciśni enter i do pola Key
wpisz mapcoordsmaxs a do walue 80 -250 naciśni enter i wyłącz okienko... ...mapa powinna działać ph34r.gif
MoS*StiloMAN
nigdy nie patrzyłem czy działa prostokąt, ale takie value na 100% działają:

key: maproordsmins
value -1000 1000

key: mapcoordsmaxs
value 1000 -1000

oczywiście zamiast 1000 można co innego, byle nie zmieniać układu...
Andreu
A co mam zrobic, jeśli gra wiesza mi się po kilku minutach grania?
arekrem
1.Wyłącz komputer
2.Idź do kibla
3.Zatop swoje smutki wink.gif
Dario
smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.