Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dziwne pomysły na mapki
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody > ET.Mapping.pl
MANGUSTA
Zastanawiam sie czy nie stworzyć mapy rozgrywającej sie w wielkiej łazięce
Allies będą musieli zbudować spłuczkę i spłukać WC a axis muszą im przeszkodzić jak wam sie podoba ten pomysł???

POZDRAWIAM MANGUSTA
hiwer
Eee... trudno powiedzieć to mi przypomina Counter Strike mapka w kuchni, pomysł ciekawy a czy dobry to zależy od wykonania, narazie jestem "za".
falubaz
i znalezc polo-cockte.

heh kingsajz r0x0z

ciekawy pomysl, nie mowie.

tylko pytanie czy bedzie ktos w to gral...
tranx-san
jeszcze eng allies bedzie musial postawic kupe, ktora bedzie stawial 30 sek (jak wybuch dyna) to zeby bylo ciekawiej.. bo samo zbudowanie spluczki i spuszczenie wody moze byc za latwe...

ciekawy pomysl imo... pzdr
j!mmy
hmm, ale na drodze do "klopa" będzie chyba można postawic rózne przeszkody/bariery typu: !@#ana WC Kaczka, albo ogromny pojemnik Kreta biggrin.gif

btw mozna jeszcze stworzyc rodzaj zaworu, coś a'la generator na Battery dzięki, któremu "klapa" do sracza będzie otwarta, i nie będzie trzebało już jej dodatkowo wysadzać wink.gif

hmm nie muszę już chyba wspominać, że szturm ruszy od strony wanny przez, którą będzie trzebało przepłynąć na gigantycznej kaczko-gąbce unikając ostrzału snajperów z okolic kubka ze szczoteczką do zębów tongue.gif
MANGUSTA
Może nie jestem nienormalny (IQ 131) ale te wasze pomysły sš genialne smile.gif smile.gif

POZDRAWIAM MANGUSTA
MANGUSTA
Wiecie co zmienie ogólnš koncepcje mapki mianowicie allies muszš puœcić z dymem dzwon (częœć wc z spłuczkš i wodš) i na dodatek muszš rozwalić papier toaletowy czołgiem biggrin.gif:D:D:D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.