No oddajcie Swój głos pliz

. (Prosze nie kasować tej sondy

:P)
Wiem, że sonda z dupy ale nie kasujcie pliz
tranx-san
4:58, 22 11 2004
najbardziej grywalna mapa ?

wg mnie jest to lost temple... albo svarvadel

a tak na serio osobiscie lubie:
1. oazka
2. base
3. rail
z tych customowych to jeszcze cathedral ujdzie w tloku i supply
gold mi sie przejadl, caen ssie wory, fuel i battery malo grane.. co jeszcze? konwersja beach'a jest fajna...
to by bylo na tyle :>
Właśnie zapomniałem o svarvadelu. No rzeczywiście jest to za!@#ista mapa imo dużo lepsza od oazy. Ma taki pustynny klimat

. Nareszcie ktoś powiedział,że lubi raila

. Ostatnio na ffa słyszę tylko, że "rail ssie na całej lini" itp.

Btw macie tu screena mapy Transmitter
Transmitter screen ^ ^No i download:
Download Transmitter final Oczywiście to linki z newsów z et.pl ^ ^.
Naprawdę polecam. Mapa jest wy!@#ana no i rozgrywka jest troche inna.
Przetestujcie ją i powiedzcie czy Wam się podoba

.
(Autro tego posta nie odpowiada za błędy ortograwiczne w nim zawarte, a jak słowa wulgarne użyte w tym poście kogoś obraziły to jest mu bardzo przykro ^ ^)
]--- MATRIX WAS MA ----
[/COLOR]
falubaz
16:50, 22 11 2004
radar i eot

jeszcze ograna oaza i gold nic innego ciekawego to naprawde nie widac :<
customy jakos mi nie wchodza. chyba ze tcbase ! : O
imo TC_Base rox! zaraz za nia idzie oasis i radar (mimo ze wciaga fpsy :/ )
Estaloth
18:43, 22 11 2004
zavotowalem na "inna", why?:
1. supply
2. oasis
3. base
Czemu supply? Dość dynamiczna, przemyślana, wielopoziomowa, zoptymalizowana i dignitas ladnie ja gralo. ;D
Imo też TC Base jest spoko

ale tylko ja się gra 3 na 3. Inaczej jest średniawa, a gdy na mapie np. jest z 16 osób wtedy sie nie da grać. Ale to tylko na public:)
Aha i jeszcze jedna sprawa: jak zaznaczacie w sondzie opcje "inna" to napiszcie jaka to mapa ^ ^.
MATRIX WAS MIAŁ
Supply i koniec.Oaze i GR ciagle sie gra na pl FFA dlatego trza ciagle na bio wlazic :/.
eInHeRjER_pL
16:23, 24 11 2004
IMO suply. Najlepsza mapka i mimo ze ja dosc duzo gram jak na razie mi sie nie znudzila. Gold to imo z dupy mapa - nie dlatego ze mapka jest zrobiona do dupy tylko za duzo nia sie gra. Oasis to samo. Radar spox mapka choc gra sie ciezko (fps-y

zagrajcie na 3 klatkach to poznacie zupelnie nowy wymiar slowa malo klatek :/)Battery fajna mapka druga faza only tj. po przejciu bunkra bo kolo dziala w waskich korytarzach zabawa jest calkiem podobna do base. Rail i fuel sux a z reszty customow to base moze byc (choc moze za szybko sie konczy - nie lubie co 2 minuty zdobywac od nowa light weapons zeby pieprzone 2 magazynki miec na starcie) caen choc kiedys ja lubilem to teraz jakos tej mapki nie lubie.
Moim zdaniem.. GOLDRUSH (spodobała mi się, gdy zagrałem w nią pierwszy raz), może być jeszcze Fuel i Seawall z customowych tylko i wyłącznie supply (Rulez)
Siwka rządzi, siwka radzi, siwka nigdy cie nie zdradzi
Aż sam sie nie moge nadziwić że bez przerwy ustawiam liste alfabetycznie, i przerzucam na O
A z customów: LNA i HeX-Trickjump
Zdecydowanie radar!!! Szczam na fpsy (bo mam ich troszku

) Jest szybka i ma wiele możliwości - tak ataku jak i obrony. Battery po poprawkach też nie jest złe, gold oki - tyle że ile można? A oasis? To dobra mapa, ale... NIE MOGĘ NA NIĄ JUŻ PATRZEĆ!!! Uciekam z serwerka jak ją widzę (na ffa oczywiście) Z customów to supply i Ice, której niestety nie uraczysz na polskim ffa. A jako, że idą święta to trzeba bedzie zagrać na Nort Pole
Cześć.
radar chyba najlepsza mapa,rail gun tylko jeśli drużyny są wyrównane
z custom tc base,ice,beach,venice(po przeróbkach)
grał ktoś w base race????fajna mapa
Baserace fajowa mapka - grałam w bete - nie wiem czy jest już wersja finalna, ale niestety nie widziałam nigdy, by którejś ze stron udało się zbudowanie całość - bardzo nietypowa i rozrywkowa!
Okrutny Bob
8:56, 15 04 2005
Osobiście to mi podobaja sie mapki: Fuel Dump, Venice, Stalingrad.
I bardzo nie lubie Radaru
egzystor
11:35, 15 04 2005
Dla mnie: Oasis, Gold, Fuel... to są cholernie grywalne mapy, i mnie w przeciwieństwie do wielu nie znudziły się jeszcze. Radar i Battery raczej ciężko mi strawić, pierwsza mapa mimo, że dynamiczna i mająca wiele możliwości zarówno do ataku jak i obrony jest zupełnie nie w moim guście - po prostu nie lubię nocnych map; a druga cholernie statyczna (szczególnie w pierwszej fazie) - przy dobrej obronie zamienia się w rzeźnię. A w Rail bardzo lubię sobie pograć.
Poza tym lubię mapy "miejskie", czyli Venice i Caen...
A teksty typu - "Gold to imo z dupy mapa - nie dlatego ze mapka jest zrobiona do dupy tylko za duzo nia sie gra. Oasis to samo." - uważam za z dupy wyjęte (czyt. totalnie kretyńskie) i nawet nie chce mi sie komentować powodów. Zanim wypowie sie takie opinie należałoby się najpierw zastanowić, dlaczego tak często gra się w te mapy, dlaczego ludzię ciągle chcą w nie grać?
TgcRap4
15:13, 15 04 2005
Ja osobiscie tej gry nie lubie, i kazda mapa jest do dupy :C. Gram bo musze.
Siwa oasis juz mi sie znudziła - jednak była to mapa na której grałem pierwszy raz. Teraz lubie sobie popykać na Venice albo na Gold Rush.
Marycha
12:47, 30 08 2005
Supply only
na początku jakoś nie podobała mi sie ta mapka.
ale jak ją bliżej poznac to świetny teamplay i niepowtarzalność jest w tej mapce prawie zawsze

a radar rail i oasa wieje nudą
Boss_pl
15:00, 30 08 2005
A ja was zaskocze
Moją ulubioną mapą jest zdecydowanie LNA1vs1 . :DPewnie wcale jej nieznacie ale uwierzcie mi na słowo ta mapa Wciąga!
Czyli:
1.LNA1vs1
2.Fuel Dump
3.Siwa Oasis
kurcze... zaglosowalem na fuel dump chociarz najbardziej ja lubie... ale wybral bym Venice bo tam jak startujesz amerykanami jest pianino
w mml church są organy - napewno lepsze to od pianina

- jak sie gra, słychać w całym kościele (akcja rozgrywa się właśnie w kościele)
fuel dump i siwa oasis są zdecydowanie najlepsze
Jak na mój gust to tak :
1.Oasis.
2.Fuel
3.Suply
krawiec[PL]
20:43, 2 10 2005
mi sie wydaje ze fueldump i jeszcze jest jedna tyko kurde wypadlo mi z glowy jak sie nazywa trzeba krasc paczki i mozna budowac ogrodzenia itp.
TgcRap4: To co grasz w ramach psychoterapii? czy ktos cie przywiazuje do krzesla i straszy mp40?

moja ulubiona mapa to goldrush, potem jest fuel dump, no a potem supplydepot2 (ta mapa kojazy mi sie z dziecinstwem, bo mialem kiedys taki samochodzik zabytkowego forda, ktory po nakreceniu wydawal ta sliczna melodie tyrytym tyryryryrym, aż sie lezka w oku kreci ;( )
tranx-san
1:45, 3 10 2005
ostatnio moja ulubiona mapa jest arathi basin mozna niezle farmic hp, pozatym scarlet monastery i scholomance wyglada niezle... nie lubie natomiast wszystkiego co zwiazane z blackrock mountain oO
Shishka
20:36, 14 10 2005
Primo jeden: Sd2
Primo dwa: base
Primo trzy: dubrovnik
Wnioski kustomy w 3v3 rox
najlepsza mapa jest z cala pewnoscia rail jako druga dla mnie plasuje sie suply a trzecia jest venice
PRYSZCZOJAD [PL]
14:22, 13 12 2005
moja ulubiona mapa to LOL HALA
Herr Dick
21:43, 17 12 2005
Transmitter. Oprócz tego transmitter i czasami jeszcze transmitter. A jak mi się znudzi, to wtedy transmitter. I wieczorem na dobranoc jak zwykle transmitter.
Pozdrawiam serdecznie,
Herr Dick, skill nieustannie niski
dla mnie najlepszy jest gold rush potem fuel dump a trzecia siwa oasis
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.