Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najbardziej grywalna mapa
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
KurTT
No oddajcie Swój głos pliz tongue.gif. (Prosze nie kasować tej sondy tongue.gif:P)
Wiem, że sonda z dupy ale nie kasujcie pliz
tranx-san
najbardziej grywalna mapa ? ohmy.gif

wg mnie jest to lost temple... albo svarvadel ohmy.gif

a tak na serio osobiscie lubie:

1. oazka
2. base
3. rail

z tych customowych to jeszcze cathedral ujdzie w tloku i supply

gold mi sie przejadl, caen ssie wory, fuel i battery malo grane.. co jeszcze? konwersja beach'a jest fajna...

to by bylo na tyle :>
ghostek
Oaza rzadzi imo
KurTT
Właśnie zapomniałem o svarvadelu. No rzeczywiście jest to za!@#ista mapa imo dużo lepsza od oazy. Ma taki pustynny klimat tongue.gif. Nareszcie ktoś powiedział,że lubi raila smile.gif. Ostatnio na ffa słyszę tylko, że "rail ssie na całej lini" itp. smile.gif
Btw macie tu screena mapy Transmitter
Transmitter screen ^ ^
No i download:
Download Transmitter final
Oczywiście to linki z newsów z et.pl ^ ^.
Naprawdę polecam. Mapa jest wy!@#ana no i rozgrywka jest troche inna.
Przetestujcie ją i powiedzcie czy Wam się podoba smile.gif.

(Autro tego posta nie odpowiada za błędy ortograwiczne w nim zawarte, a jak słowa wulgarne użyte w tym poście kogoś obraziły to jest mu bardzo przykro ^ ^)

]--- MATRIX WAS MA ----

[/COLOR]
falubaz
radar i eot biggrin.gif jeszcze ograna oaza i gold nic innego ciekawego to naprawde nie widac :<
customy jakos mi nie wchodza. chyba ze tcbase ! : O
muZz
imo TC_Base rox! zaraz za nia idzie oasis i radar (mimo ze wciaga fpsy :/ )
Estaloth
zavotowalem na "inna", why?:

1. supply
2. oasis
3. base

Czemu supply? Dość dynamiczna, przemyślana, wielopoziomowa, zoptymalizowana i dignitas ladnie ja gralo. ;D
KurTT
Imo też TC Base jest spoko smile.gif ale tylko ja się gra 3 na 3. Inaczej jest średniawa, a gdy na mapie np. jest z 16 osób wtedy sie nie da grać. Ale to tylko na public:)
Aha i jeszcze jedna sprawa: jak zaznaczacie w sondzie opcje "inna" to napiszcie jaka to mapa ^ ^.

MATRIX WAS MIAŁ
LoLeQ
Supply i koniec.Oaze i GR ciagle sie gra na pl FFA dlatego trza ciagle na bio wlazic :/.
eInHeRjER_pL
IMO suply. Najlepsza mapka i mimo ze ja dosc duzo gram jak na razie mi sie nie znudzila. Gold to imo z dupy mapa - nie dlatego ze mapka jest zrobiona do dupy tylko za duzo nia sie gra. Oasis to samo. Radar spox mapka choc gra sie ciezko (fps-y sad.gif zagrajcie na 3 klatkach to poznacie zupelnie nowy wymiar slowa malo klatek :/)Battery fajna mapka druga faza only tj. po przejciu bunkra bo kolo dziala w waskich korytarzach zabawa jest calkiem podobna do base. Rail i fuel sux a z reszty customow to base moze byc (choc moze za szybko sie konczy - nie lubie co 2 minuty zdobywac od nowa light weapons zeby pieprzone 2 magazynki miec na starcie) caen choc kiedys ja lubilem to teraz jakos tej mapki nie lubie.
hiwer
Moim zdaniem.. GOLDRUSH (spodobała mi się, gdy zagrałem w nią pierwszy raz), może być jeszcze Fuel i Seawall z customowych tylko i wyłącznie supply (Rulez) biggrin.gif
AdI-O
Siwka rządzi, siwka radzi, siwka nigdy cie nie zdradzi happy.gif
Aż sam sie nie moge nadziwić że bez przerwy ustawiam liste alfabetycznie, i przerzucam na O smile.gif

A z customów: LNA i HeX-Trickjump smile.gif
ymma
Zdecydowanie radar!!! Szczam na fpsy (bo mam ich troszku tongue.gif ) Jest szybka i ma wiele możliwości - tak ataku jak i obrony. Battery po poprawkach też nie jest złe, gold oki - tyle że ile można? A oasis? To dobra mapa, ale... NIE MOGĘ NA NIĄ JUŻ PATRZEĆ!!! Uciekam z serwerka jak ją widzę (na ffa oczywiście) Z customów to supply i Ice, której niestety nie uraczysz na polskim ffa. A jako, że idą święta to trzeba bedzie zagrać na Nort Pole biggrin.gif
hawk
Cześć.

radar chyba najlepsza mapa,rail gun tylko jeśli drużyny są wyrównane
z custom tc base,ice,beach,venice(po przeróbkach)
grał ktoś w base race????fajna mapa

ymma
Baserace fajowa mapka - grałam w bete - nie wiem czy jest już wersja finalna, ale niestety nie widziałam nigdy, by którejś ze stron udało się zbudowanie całość - bardzo nietypowa i rozrywkowa!
Okrutny Bob
Osobiście to mi podobaja sie mapki: Fuel Dump, Venice, Stalingrad.
I bardzo nie lubie Radaru
egzystor
Dla mnie: Oasis, Gold, Fuel... to są cholernie grywalne mapy, i mnie w przeciwieństwie do wielu nie znudziły się jeszcze. Radar i Battery raczej ciężko mi strawić, pierwsza mapa mimo, że dynamiczna i mająca wiele możliwości zarówno do ataku jak i obrony jest zupełnie nie w moim guście - po prostu nie lubię nocnych map; a druga cholernie statyczna (szczególnie w pierwszej fazie) - przy dobrej obronie zamienia się w rzeźnię. A w Rail bardzo lubię sobie pograć.

Poza tym lubię mapy "miejskie", czyli Venice i Caen...

A teksty typu - "Gold to imo z dupy mapa - nie dlatego ze mapka jest zrobiona do dupy tylko za duzo nia sie gra. Oasis to samo." - uważam za z dupy wyjęte (czyt. totalnie kretyńskie) i nawet nie chce mi sie komentować powodów. Zanim wypowie sie takie opinie należałoby się najpierw zastanowić, dlaczego tak często gra się w te mapy, dlaczego ludzię ciągle chcą w nie grać?
TgcRap4
Ja osobiscie tej gry nie lubie, i kazda mapa jest do dupy :C. Gram bo musze.
dicon
Siwa oasis juz mi sie znudziła - jednak była to mapa na której grałem pierwszy raz. Teraz lubie sobie popykać na Venice albo na Gold Rush.
Marycha
Supply only biggrin.gif
na początku jakoś nie podobała mi sie ta mapka.
ale jak ją bliżej poznac to świetny teamplay i niepowtarzalność jest w tej mapce prawie zawsze biggrin.gif

a radar rail i oasa wieje nudą tongue.gif
Boss_pl
A ja was zaskocze cool.gif
Moją ulubioną mapą jest zdecydowanie LNA1vs1 . :DPewnie wcale jej nieznacie ale uwierzcie mi na słowo ta mapa Wciąga!
Czyli:
1.LNA1vs1
2.Fuel Dump
3.Siwa Oasis
AsMaX
kurcze... zaglosowalem na fuel dump chociarz najbardziej ja lubie... ale wybral bym Venice bo tam jak startujesz amerykanami jest pianino biggrin.gif
dicon
w mml church są organy - napewno lepsze to od pianina tongue.gif - jak sie gra, słychać w całym kościele (akcja rozgrywa się właśnie w kościele)
norv
fuel dump i siwa oasis są zdecydowanie najlepsze biggrin.gif
KrOlik
Jak na mój gust to tak :
1.Oasis.
2.Fuel
3.Suply
smile.gif
krawiec[PL]
mi sie wydaje ze fueldump i jeszcze jest jedna tyko kurde wypadlo mi z glowy jak sie nazywa trzeba krasc paczki i mozna budowac ogrodzenia itp.
yo!
TgcRap4: To co grasz w ramach psychoterapii? czy ktos cie przywiazuje do krzesla i straszy mp40? smile.gif
moja ulubiona mapa to goldrush, potem jest fuel dump, no a potem supplydepot2 (ta mapa kojazy mi sie z dziecinstwem, bo mialem kiedys taki samochodzik zabytkowego forda, ktory po nakreceniu wydawal ta sliczna melodie tyrytym tyryryryrym, aż sie lezka w oku kreci ;( )
tranx-san
ostatnio moja ulubiona mapa jest arathi basin mozna niezle farmic hp, pozatym scarlet monastery i scholomance wyglada niezle... nie lubie natomiast wszystkiego co zwiazane z blackrock mountain oO
Shishka
Primo jeden: Sd2
Primo dwa: base
Primo trzy: dubrovnik

Wnioski kustomy w 3v3 rox biggrin.gif biggrin.gif
szylek
najlepsza mapa jest z cala pewnoscia rail jako druga dla mnie plasuje sie suply a trzecia jest venice tongue.gif
PRYSZCZOJAD [PL]
moja ulubiona mapa to LOL HALA
Herr Dick
Transmitter. Oprócz tego transmitter i czasami jeszcze transmitter. A jak mi się znudzi, to wtedy transmitter. I wieczorem na dobranoc jak zwykle transmitter.

Pozdrawiam serdecznie,
Herr Dick, skill nieustannie niski
Macho
dla mnie najlepszy jest gold rush potem fuel dump a trzecia siwa oasis
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.