Ziomki moze zorganizujemy mala integracje graczyw Poznaniu? Jakby co moge pomoc w organizacji. Proponuje napasc najpierw jakis lokal wtrabic pare piwek a pozniej sterroryzowac jakas kafjek gdzie ET maja:D moje gg 3077407
sadzac po pisowni to masz 12 lat jak ci piwo sprzedadza?
Hater502
13:26, 1 12 2004
Sadzac po pisowni jestes debilem. Swoja droga jak ktos nie chce to nie musi brac w tym udzialu, ja tylko wysepuje z propozycja. Jak by to mialo wygladc zalezy tylko i wylaczne od uczestnikow. Btw. Jak dla mnie wiek nie ma wiekszego znaczenia tylko to co soba reprezentujesz, aha i nie nie mam 12 lat jakby co....
Hater502
16:10, 1 12 2004
Pardon za tego debila,nerwy mnie poniosly:( Denerwuja mnie takie posty, ni znasz mnie a osadzsz. Zanim cos napiszesz zastanow sie. Jeszcze raz sorx.
gg. masz szatana w zdjeciu. i raczej domi ma racje. a pozatym KiD zabanowal wszystkim kafejkom neo i bierki zostaly tylko xD
edit:przeciez kurde zartowalem :C
Hater502
19:05, 1 12 2004
Nie no ludzie jw wysiadam.... z dobrych checi utworzylem ten topic,myslalem ze bedzie jakies fajne spotkanko , sie ludzie od siebie czegos aucza , podniosa poziom gry a tu mi ludzie sie zdjecia czepiaja,ehhhh. Naprade przepraszam ze lepszego zdjecia nie mialem(swoja droga to zdjecie to nie Szatan tylko Abbath z Immortal dla ktorego mam wielki szacunek iz tych powodow go tam umiescilem)
Co do kafejek to sorx ,nie wiedzialem ,ale jestem nowy w tym interesie. Swoja droga mam 18 lat. Naprawde przpepraszam za zdjecie, przepraszam ze chcialem cos zorganizowac, ze chcialem podniesc poziom swojej gry i w ogole. Ehhh....
maciej997
1:07, 10 12 2005
Ja niejestem z wami w klanie ale moge wyskoczyc na piwko a pozniej moze do kafejki do starego browaru co??
A ja lubie lizaki o smaku pomarańczy !
czyli twoje gowno ma smak pomaranczy :DDDDDDDDD
evil_lord
13:12, 10 12 2005
spotkanie integracyje k#!@a...:X
sry ale nie moglem sie powstrzymać
są jakieś imprezy, typu PGA czy LPP to ludzi ze sceny jest bardzo mało (zwlaszcza na LPP), a wy tutaj o spotkaniu i do tego w pyrlandii, gdzie 2 powyższe imprezy mialy miejsce. Lepiej czytajcie newsy o turniejach LAN i tam sie integrujcie. Jednak jesli chodzi o spotkanie, to jak bedzie wiecej niz 12 osób (Toruń ET LAN PARTY 2005 ownz ya) to pogratuluję..
maciej997
10:29, 11 12 2005
Słuchaj mówisz i "do tego w pyrlandi" pewnie niegdy nie byłeś w poznaniu a jak byłeś to chyba tylko na bema
bo niewiesz co tu sie dzieje i jak tu jest fajnie
pozdrawiam wszystkie pyry
Macieju, czy ty nie widzisz, ze odgrzebales topic z przed roku ? W tym czasie w Poznaniu byly juz dwie duze imprezy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.