Można by w tego sylwestra pobić rekord wysokości "piramidy" z ludzi (coś jak w tamtym roku na serwerze C4 & Poison). Tylko jakiś serwer na 30 osób z refem by się przydał, a nie to co rok temu(jakiś gość strzelał w nas pf-em:P). Co wy na to?!
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Imo lol;]
Ciekawy pomysl;]
tranx-san
6:37, 14 12 2004
a ja proponuje aby ci co maja zamiar marnowac czas i sily w sylwestra na granie w wolfa dali se spokoj i posiedzieli chociaz ze starymi...
btw moze w wigilie zrobimy piramidke ?
bosz trza miec zryta psyche zeby w sylwestra/swieta siedziec 24h przed kompem i ownowac wolfa ;[
btw ghostek, pod!@#ales mi helmuta w avatarze ;[
im0 piramidka albo cos takiego: tylko trza dosyc duzo osob - kazdy ustawia sie w takiej pozycji, zeby wyszedl napis "WESOLEGO WOLFA" i jakis spec puknie screena

tylko serw z haslem zeby nie bylo ze wchodzi nub i wszystko psuje

PS. W wigilie oczywiscie
Omg, et ożywia ciało i umysł, w dodatku za darmo.. Btw jak kretyńskie przedsięwzięcie by się planowało warto by sie upewnić co już w danej dziedzinie zostało zrobione, bo 30 osobowe piramidy to były w brazylijskiej scenie qw. pzdr. p.s. choć, jak się dobrze zastanowić to one nie były w sylwestra..
p.p.s. myślę jednak, że były w karnawale, bo wtedy każdy nub chcący zachować swój status miał obowiązek bawienia się w Rio.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.