No w sumie to sobie tez zaczne new topic tak jak dzisaj Rollo

A, że mnie nie interesuja jakies bzdury typu: "update sceny" czy jak to tam piszecie, tylko co sadzicie o nowym super vizir ultra high color blue light perła z lanolina

! Wypowiadać się tutaj i mowić czy według was:
1. Nie jest za młody jak na taka poważna fuche

?
2. Czy da sobie rade z tym wszystkich ?
3. Dorzucic coś od siebie

Pozdro dla all

! A w sczególności dla Tymka, Termita, Merlin, Clavisha, Aparta, Kermita i innych gejow

!
idle #ss.pl & #pyt0
fastnick
16:32, 17 12 2004
:/
Moim zdaniem to wybrali dobra osobe nadajaca sie do tego. Wkoncu ktos ruszy sprawy do przodu. Jeden problem juz rozwiazal zobaczymy jak mu pojdzie z innymi oby tak samo szybko jak z sprawa "NIETYKLANYCH" aka "UVM" aka "DOW" (ciekawe czemu wczesniej nie zostali zbanowani za czity

) ... Good Luck Mrozu (slowo na c )pko.
P.S: Kupujcie Majonezy z MOTYLA .. Produkcja i rozprowadzaniem zajmuje sie Majin ...
falubaz
16:33, 17 12 2004
o ja. suxor a real to git. pozdro dla geji !:o
krzyniu vs dudek >all
no raczej pozdro dla madzanow apartow bobkow no i dla fallenow !:D
Artlight
16:39, 17 12 2004
Haslo: Mrozu cb supervisor
Odzew: Dobre bo polskie
Morzu gej ale lepszy gej niż nikt
lepszy ryc niz nic 0o?
imo wszystko ok ale dlaczego nikt nie odpowie na pytania :X? nawet swiety ?? TRAGEDIA !!:X
fastnick
17:08, 17 12 2004
no raczej dobry morzy nie jest zly :u
FarSight
17:19, 17 12 2004
zobaczymy jak bedzie sie sprawowal (rzadzil) narazie + ...
Myślę ża każdy facet (lub babka) z jajami po przyjściu na fuchę admina CB wyrzuciłaby N i UVM z laddera na zbitą m@!dę (sam bym tak zrobił, bo chyba mam jaja). Jak widać Morzu ma jaja tylko czy tych jaj starczy mu na dłużej ?
Rysą na nieskazitelnym obrazie Morza kładzie się to dlaczego we wszystkich meczach N zostały przynane w/o zamiast poprostu anulować te wszystkie mecze ?
Wniosek - grajcie z fake-klanami będziecie mieć łatwe zwycięstwa.
| CYTAT |
| Rysą na nieskazitelnym obrazie Morza kładzie się to dlaczego we wszystkich meczach N zostały przynane w/o zamiast poprostu anulować te wszystkie mecze ? |
Zinterpretowałem to tak: każdy fakenicker w CB nazywany jest freelancerem, a kara za gre freelancera w danym klanie jest forfeit loss, uznałem że to będzie dobra rekompensata za granie przeciwko fejkom
keNOOBie|PL
2:48, 18 12 2004
| CYTAT |
| uznałem że to będzie dobra rekompensata za granie przeciwko fejkom |
Czyli Świety Mikus prezenty rozdaje... jednorazowo, czy na wszystkie fejkowe mecze w przyszlosci

P.S. Mrozu God Gay

imo teraz nie popusc....
GL&HF
Rafal_Pila
11:49, 20 12 2004
Każdy admin będzie lepszy niz Spirit :/, który od pewnego czasu olewał / nie miał czasu na wykonywanie swoich obowiązków. Od długiego czasu alpn z Grave Guardians zajmuje się OpenCup (choć niby Spirit nadal widnieje tam jako sup), w NC od początku Spirit się nie udzielał. A na koniec zaskoczył chyba wielu oddając swoja fuchę w cb.eu i cb.pl Mrozowi.
Chyba przynajmniej od większości pl "sceny" Mrozu ma jakis tam kredyt zaufania i oby tylko potrafił go nie roztrwonić. Wyrzucenie UVM było dobrą decyzją, bo oszustów trzeba tępić.
A tak ogólnie robota admina nie jest przecież aż tak skomplikowana a podstawowe wymogi wg mnie to obiektywność i summienność. Dlatego jeśli tylko nowy admin jest w stanie "zapomnieć" o swoich znajomych graczach i zaprzyjaźnionych klanach i będzie traktować wszystkie klany tak samo, to nie powinno być źle.
Powodzenia Mrozu
blacktyger
12:40, 20 12 2004
gl mrozu :*
btw. zbanować każdy potrafi, tylko czy nie będzie tak czasem wszystkich problemów rozwiązywał ? wbrew pozorom najczęściej "ban" to nie rozwiązanie - co prawda UVM się należało , ale zobaczymy jak dalej będziesz postępował

jak już mówiłem GL
hmmm... ja skromny n00b tez dorzuce cegielke - Mrozu na dzien dobry pokazal klase. i pisze to nie dlatego, ze sam wywolalem ten konflikt i jasno domagalem sie wyrzucenia tych pajacow z CB. o wyniku dowiedzialem sie z CB, Mrozu rozmawial tylko z druga strona, co zreszta mozna przeczytac w logach. podoba mi sie, ze Mrozu odlozyl na bok wszelkie uklady, ukladziki i szybko podjal decyzje zgodna z regulaminem. dziwne jak na panstwo, gdzie o sprawiedliwosc ciezko

plus tez dla Mroza za to, ze nie wypieral sie fejkowania w uvm. ogolnie mile zaskoczenie na dzien dobry
@blacktyger: patrz regulamin, tudziez nasz postulat... wszystkich Mrozu chyba nie wywali, bo niektorzy jeszcze chyba graja dla grania
| CYTAT (blacktyger @ 10:40, 20 12 2004) |
gl mrozu :*
btw. zbanować każdy potrafi, tylko czy nie będzie tak czasem wszystkich problemów rozwiązywał ? wbrew pozorom najczęściej "ban" to nie rozwiązanie |
A co - może miał dać UVM medal ?
blacktyger
7:43, 21 12 2004
Święty - o0
wyrwałeś z kontekstu, napisałem że "co prawda UVM się należało", więc o co hozzzi ?
tranx-san
7:57, 21 12 2004
ta admin sie przyda, przynajmniej nie bedziemy zydow prosic o cos :<
gl mrozu, nie wazne ile masz lat dzialaj dla nas polakow...
jak to kiedys w jednym filmie taka starsza pani dajac swojemu synowi granat powiedziala:
"sad sadem, ale sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie"
i pamietaj mrozu "faceta nie poznaje sie po tym jak zaczyna ale po tym jak konczy" XDD
Rafal_Pila
11:14, 23 12 2004
| CYTAT (tranx-san @ 7:57, 21 12 2004) |
nie wazne ile masz lat dzialaj dla nas polakow... |
Akurat to jest bardzo zle podejście do sprawy i jeśli tylko by Mrozu faworyzował Polaków, to byłby kolejnym CB Sup'em z dupy.
Estaloth
13:20, 24 12 2004
Nie będę lizał dupy mrozowi, tylko dlatego ze teraz jest supervisorem tak jak to robi część ludzi (nie tyle w tym topicu co np. w komenatch), ale napiszę parę pozytywnych slów o nim. mrozu imo to najlepszy wybór na supervisora cb pl i eu. Jest znanym i szanowanym (w mniejszym lub większym stopniu) graczem. Usuwając uvm i n z cb pokazał, że jest uczciwy, potrafił przynać się do fejczenia. Wszystkie układy wziął na bok i zrobił to co zrobić powinien. Uważam, że jeśli ktoś na necie jest uczciwym człowiekiem to w real life tymbardziej. Dlatego szanuję go nie tylko jako gracza i supervisora, ale i jako człowieka.
Kapral_Dud
14:14, 24 12 2004
hehe, teraz Morzu jak bedzie mi robil laseczke to przynajmniej zaszczyt :Pjoke ;D
btw. Mrozu powodzenia - przynajmniej nie bede musial lamac jezyka zeby sie dogadac
poza tym Wesołych Świat...
jak to K*UR_WA jest, ze j_ba_ne UVM zapisalo sie do OC spring 2005? pedaly znowu sobie zrobili klan na CB... Mrozu do roboy geju!
RobertG
10:51, 12 01 2005
Wlasnie mrozu do roboty

A tak btw to co z gatherem? :/
| CYTAT (Eld @ 7:22, 12 01 2005) |
| jak to K*UR_WA jest, ze j_ba_ne UVM zapisalo sie do OC spring 2005? pedaly znowu sobie zrobili klan na CB... Mrozu do roboy geju! |
No ale w Open Cup to raczej nie zagrają sami ze sobą tak jak to jest możliwe w przypadku laddera.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.