MANGUSTA
20:26, 22 12 2004
Odpowiedcie.
Ja dowiedziałem się z Cd-action (pozdrawiam redakcje jak by to ktoś z CDA czytał

)
Taylor [PL]
18:14, 22 01 2005
Też się dowiedziałem z CDA. Dokładnie, to przeczytałem bardzo pochlepną recenzję, ale w tym okresie nie miałem jeszcze kompa zdolnego do uciągnięcia ET. Dopiero po zmianie sprzętu, pierwsze co zrobiłem to zassałem ET i zacząłem grać.
K@F@R3K
11:54, 23 01 2005
ja także dowiedziałem sie z Cda (serdeczne pozdro dla Elda

) recenzet wprost rozbustwiał gre więc pomyślałem: Mhy....ta gra musi być serio bardzo dobra:). No ale zabardzo jeszcze niewiedziałem skąd go zassać. Później et pojawił się na płytce dvd w Cda ale niestety nie miałem (dalej niemam) dvd

dopiero po jakimś tygodniu znalazłem instalke na sieci i tak rozpoczęła się moja przygoda z Et
TgcRap4
21:13, 24 01 2005
Wydaje mi sie ze pierwsze z et byl Click oni dali map testa na cover cd.
A co do CDA to niezle musieli byc pijani zeby dac tak c@#!owej grze 10/10 ^^!
tranx-san
2:22, 25 01 2005
gdzies znalazlem testa i jakos zaczalem grac..
btw w tescie szafa ladniej wygladala
TgcRap4
22:13, 25 01 2005
| CYTAT (tranx-san @ 0:22, 25 01 2005) |
gdzies znalazlem testa i jakos zaczalem grac..
btw w tescie szafa ladniej wygladala |
pewnie jescze wtedy nie znales r_picmic xD!
tranx-san
3:01, 26 01 2005
r_picmip to ja z klejka znalem jak polowa ludzi z tego forum nie wiedziala co to komputer
na serio w tescie byly lepsze cwienki i niektore tekstury.. a szafa wygladala tak bardziej na takom szafe z narzedziami XDD
TgcRap4
18:58, 26 01 2005
| CYTAT (tranx-san @ 1:01, 26 01 2005) |
r_picmip to ja z klejka znalem jak polowa ludzi z tego forum nie wiedziala co to komputer
na serio w tescie byly lepsze cwienki i niektore tekstury.. a szafa wygladala tak bardziej na takom szafe z narzedziami XDD |
wiekszosc dzwiekow bylo z rtcw, odglosy np. fg42 byly takie same jak w full et, oraz bylo pare nowych nie uzytych w pelnej wersji dzwiekow np. Destroy the tank, use granades, use panzerfaust. Dodatkowo wydaje mi sie ze tamten fuel dump roznil sie paroma szczegolami od tego co teraz znamy (troche wiecej skrzynek czy cos w 1 respie allies, ale dawno nie gralem wiec nie pamietam).
a ja niepamietam skad wiem :C... wazne ze wiem!
so to r_picmip?
tranx-san
7:02, 6 03 2005
imo wszyscy wiedza ze ja wiem ze oni wiedza ze dowiedzielismy sie o et z kontowni :<
| CYTAT (TgcRap4 @ 19:13, 24 01 2005) |
Wydaje mi sie ze pierwsze z et byl Click oni dali map testa na cover cd. A co do CDA to niezle musieli byc pijani zeby dac tak c@#!owej grze 10/10 ^^! |
k_urwa, wtedy nikt nie wiedzial, ze te pi.rdolone szachy sa tak c.@#!owe... czlowiek z wiekiem madrzeje
MANGUSTA
18:05, 10 03 2005
Nie no posty na poziomie
PS DO ELD ludzie od wieku chyba 25 lat tracą kilka milonów komórek mózgowych rocznie więc raczej głupieją

(Mnie to się wcześniej zaczeło bo już się cofnołem do czasów niemowlęctwa)
tranx-san
15:10, 11 03 2005
eld widze ze gra wow sprawila iz cos ci sie poprzestawialo :>
w sumie wszystkie gry som ch.ujowe, zabieraja nam tylko czas, zamiast grac mozna by np isc se piwo :/
wlasnie o to mi chodzilo. czlowiek czas marnuje... nie mowiac juz o tak chu_jowej grze jak WOW. po 2 tygodniach sprawdzilem ile gralem i wyszlo mi grubo ponad 5 dni, w sumie ponad 10 godzin na dobe... od razu zafundowalem se odwyk. szkoda, bo kumple taureni teraz jezdza juz na kodo i generalnie rownaja wszystko z ziemia... ech...
landryn
21:30, 15 03 2005
A ja ET sciągnełem z jakieś stronki jeszcze przed recenzją w CDA. Odpaliłem i grałem przez cały dzień. Od tego czasu (gdzieś z półtora roku) jest to jedyna gra w jaką gram. No w NFS:U grałem troszkę swego czasu...
re: No chyba wiecej...
I do ogolnej rozmowy. Sprobujcie zagrac w jakiegos muda... Tam ludzie siedza po 24/dobe... A WoW ma sprytny system antyidlowy
| CYTAT |
| Sprobujcie zagrac w jakiegos muda... |
Osobiscie nie polecam, ale kto co woli:).
| CYTAT |
| a szafa wygladala tak bardziej na takom szafe z narzedziami XDD |
Az sprawdze:P.
A co do teamtu(zeby nie bylo ze to offtop)... 2 czynniki odpowiadaja za to ze teraz pocinam w et... Pewnego pieknego wrzesniowego dnia roku 2003 wpadl do mnie kupel z plyta jakis badziewi i min na niej bylo ten smiec, et

. Smiec jak smiec siedzial na dysku nie uzywany, az do czasu gdy zlapalem uwczesne cda. Btw oceny, wtedy, spadly mi o 15%

, a i za wyspany nie chodzilem:).
Szczerze mowiac et jest moja stala i jedyna rorywka na kompie od jesieni 03' i wydaje mi sie ze ten stan rzeczy nie zmieni sie do czasu kiedy te cw%#e z exe.com.pl przysla mi rtcw(eld wez ich tam "pogon" troche, przeciez smugg ma kumpla wanie:P) lub gdy kupie rtcw2(06').
***Maciek***
20:43, 8 04 2005
Ja sie dowiedziałem wcześniej niż w CDA był opublikowany artykuł poprostu poszłem sobie pewnego dnia do kafejki internetowej i grałem
ja od kumpla na poczatku nie bylem przekonany co do tej gry ale pozniej mi sie odmienilo i tak mi juz zostalo
O LOL okazuje się że większość poznała ET z CDA

o ET na długo mówiło się przed jego wyjściem, każdy kto grał w RTCW słyszał co nieco o ET już na rok przed jego wyjściem.
Zmieniała się koncepcja (najpierw miał to być mod do RTCW później standalone gra) pojiawały się na sieci screeny, wywaidy z twórcami kolejne zapowiedzi.
W końcu pojawiły się dema (testy) jeden, drugi a na końcu pojawił się full.
Jak zawsze w takich przypadkach info - jest już test lub jest już full, wszyscy rzucali się na raz do sciągania tak że serwery padały i w sumie dopiero było na dysku po kilkunastu godzinach lub kilku dniach, ktoś postawił serwer i tak się zaczęło.
FarSight
10:34, 11 04 2005
| CYTAT (Swiety @ 23:47, 9 04 2005) |
| W końcu pojawiły się dema (testy) jeden, drugi a na końcu pojawił się full. |
Z tego co pamietam pierwszy test byl leaked (ten ze smiesznymi voicami i granatami latajacymi krzywo)
cruiselight
12:07, 20 04 2005
HMMMM...u mnie opcja była tak ..przyszedl kumpel i powiedzial..."stary jest za!@#ista na-(słowo na p)nka do sciagniecia..Wolf ET dodał" po 4 godzinach miałem na twardym..i od pól roku innej nie chce...
Bo0rak [PL]
18:44, 10 07 2005
najpiew kolega mi powiedzial i bylo to kilka tygodni po premierze et, uczylem sie grac itd, pozniej widzialem recenzje w cd action i se pomyslalem ze nareszcie jestem w czyms szybszy bo juz zainstalowalem i pykalem wczesniej
best download onet.pl -> w sumie przez przypadek w RTCW nie grałam ;P
ZielonyPingwin
1:36, 17 07 2005
dowiedzialem sie z jakiegoś testu kart graficznych (ET bylo jedna z pozycji w ktorych sprawdzali wydajnosc) z ciekawosci sobie sciagnalem gre, zagrałem no i sie wciagnalem, potem byla kilkumiesieczna przerwa, a teraz wracam do ET.
michcio22
12:05, 18 07 2005
a ja dowiedziałem się sam o tej grze z neta a szczególnie z pewnego blogu z grami, mp3, itd

. Powiem wam że mnie jakoś sam tytuł zachęcił do ściągnięcia ale z początku neiwiedziałem co to jest wogóle

po pierwszym graniu w et bardzo mi się spodobała ta gra i nic w inego nie grałem

a teraz mi nie działa i jestem w rozpaczy
Spotkałem qmpla na ulicy i mi powiedział

Zaczołem grać no i spodobało mi sie
Z CDA ale była recka. Przed ET cały czas grałem w RtCW, jak się wkurzałem że oni umieją strzelać granatami

[w RtCW nie ma granatnika] dopiero po paru godzinach zdenerwowanie opadło
Pamiętam że pierwsza mapa na której grałem to była z takim oooooooooooogromnym działęm, teraz to jest baterry
Ze mną było tak. Lata grałem w Wolfenstein 3D.Potem rojawiła się recka RCTW.Myśle Wolfenstein to coś dla mnie. Nie miałem jeszcze neta więc lata mijały (może miesiące) aż go założyłem i chce ściągnąć demo RCTW. Znalazłem jakąś stronkę i pisze "RCTW:ET:. Myślałem że Enemy Territory to podtytuł i zassałem. Teraz w np.CS mogę zagrać tylko jak mi zapłacą. ET Rządzi!
BTW.W demo RCTW do dziś nie zagrałem.
gordon_12
17:04, 30 08 2005
Ja dowiedzialem sie od kumpla zaraz jak dostalem internet przyjechal i mi przywiozl Soldier of Fortune 2 i Wolfensteina
o et dowiedzialem sie z internetu... przypominam sobie czasy jak wykopywali mnie z serva bo niewiedzialem do kogo szczelac

potem przeczytalem recke cda i znowu mnie ta gra zachecila...teraz gram 12godzin dziennie jak nie ma lagów
krawiec[PL]
13:50, 2 10 2005
w sumie to dowiedizalem sie z CDA tzn jka zwykle kupilem CDA i nie patrzylem na gre bo mi sie wydawala ze to gowno ale brat jak to zobaczyl to powiedizla ze to jest zaj*****a gra wiec zainstalowalem i tak to sie zaczelo
Hehe, ja też ET znam z CDA. Preczytałem recenzję - ja, super, fajnie, ale mnie to nie interesuje... Tak było przez jakiś czas... W konncu pewnego lipcowego poranka, na moim "cudownym" Neo 128 zdecydowałem toto ściągnąć... Ściągało się 2 i pół godziny... I od tamtego czasu nikt mnie nigdy nie widział...

A tak na serio, to nigdy przerwy dłuższej niż 2 tygodnie nie miałem.
Ja w et moglem grac rok dluzej ale pogralem pzrez tydzien i mi sie nie spodobalo, zostalem przy CoD. ale ja głupi bylem. Jak bym gral rok dluzej to bym mial o wiele wiekszego skilla
info dostalem od znajomego, powiedzial ze silnik oparty na q3 to musialem sprawdzic
a ja mialem tak, ze ida droga, a tu lezy et... no i przekraczam je a ono mnie lapie za nogawke i mowi: wiedziales o mnie? A ja mowie, ze nie. Odpowiedzialo mi, ze teraz juz wiem, z chodnika.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.