Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy porobimy Izrael?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Board reprezentacji Enemy Territory PL > Public
Zaskroni3c
:[
Bobin
nein
falubaz
jak bani umrze to tak, a tak to tak lub nie ohmy.gif
cwir3k`
dacie rady? dacie tongue.gif
blacktyger
ofcors
Bozoo
A ja osobiście podzielam zdanie wszystkich panów... myśle że damy radę, trzeba być optymistą biggrin.gif....
ale fakty mówią same za siebie sad.gif
LoLeQ
Znajdzcie 6 Polakow zgranych na poziomie semifinalow EC to moze cos poprubujemy :<.
tofik
Aj waj!
tranx-san
bedzie dobrze :<

hf imo
ymma
Zawsze możemy się dogadać tongue.gif - co my się nie dogadamy z Żydkami? Przecież 3/4 z nich ma dziadków z Polski!!! biggrin.gif
MaLu
Jestem nowym użytkownikiem forum, więc nie wiem, czy określenie "Żydki" jest tu powszechnie stosowane. Sam optowałbym za skasowaniem tej wypowiedzi, bo nie mówi się "Żydki", tylko Żydzi, tak jak nie mówi się "Polaczki" tylko Polacy, chyba że kontekst jest wyraźnie żartobliwy, ale żartobliwy nie w sensie, że śmiejemy się z "Żydków" lub "Polaczków" tylko, żę śmiejamy się z ludzi, którzy używają takich określeń. Pozdrawiam
shinigami
A ty co ? Sie obronca znalazl. Ta to mozna uznac za zartobliwe znaczenie. Ymma jest tu powszechnie znana z poczucia humoru.
CyRyL
myśle że tak biggrin.gif
falubaz
ja mysle ze topic should be closed. a odkopywanie sux, chyba ze to wasz zawod. okreslenie zydow zydkami, a polakow polaczkami to zupelnie inna kwestia. jezeli sie ze mna nie zgadzacie to znak ze jestescie w bledzie : DDDDD
EmbeZZlemEnt
Jesli choodzi o porobienie izraelkom to ja sie pisze xP.

A tak powaga ciezko bedzie cos zawalczyc - mocny sklad magiczny lag etc
falubaz
hmm omegara. to nie ta sprawa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.