LOL.Ktos tu sie z rozumem rozminal.Jaki sens jest wymieniac lepszy procesor(pod wzgledem wydajnosci) z mniejszym troche zegarem na cpu gorszy(pod wzgledem wydajnosci) z taktowaniem wiekszym tylko o 500mhz????
Ktos ci doradzal taka konfiguracje??Jesli tak to wal w leb bo STRACILES pieniadze!!!.A czy ten radek to napewno 128 bitowy??Ba moze malo tego on jest 64 bitowy i 64mb pamieci ma co??

Jesli tak to pogratulowac.....tylko nie wiem czego?Glupoty?chyba tak.
Ja zmienililem proca z przymusu(poprzedni udalo mi sie spalic

(athlon 2100+[czyt.1733mhz]) i przeskoczylem na D. 1,6 ghz z ktorego sama szyna(a mialem nadzie ze uda sie odblokowac pamiec L2 i zrobic z niego tanim kosztem athlona) wyciagnalem z niego 2ghz,pozostalo mi jeszcze tylko napiecie i mnoznik

.Po podkreceniu grafy(radeon 9100) na 260mhz(gpu) i 220mhz(pamiec) wyciagnalem w 3dmarku01 ok. 6800punktow(bez podkrecania grafy bylo cos ok.6400) zato na athlonie bez rzadnego krecenia grafy na wyjsciu mialem 7224punkty.Powtarazam pytanie gdzie miales glowe jak wymieniales sprzet??
Kolejny geniusz komputerowy........Konfiguracja calkiem spoko tylko ta pamiec.Po kiego c@#!a wkladasz pamieci 400mhz do plyty ktora tego nie obsluguje??(i nawet nie proboj sie klocic ze obslugoje bo mialem taka sama pyte do czasu az jej nie spalilem

).Te 333 da sie przezyc pomimo ze pamiec POWINNA(acz nie musi) pracowac z ta sama predkoscia co szyna fsb proca(lol,w tej chwili u mnie cpu pracuje na 333 a pamiec na 266

).Kolejne pytanie serii "100 pytan do", a dokladnie jaka masz ta grafike??(dane z dupy).chodzi mi o ilopsc ramu na grafice i o ilu bitowy jest ten radeonik??.
Moja rada dla Was.KRECCIE te grafiki,proce i co tylko mozna.I dajcie rozdzielczosc w grze w dol, ja gram na 800x600(z dupy system mam i wydajnosc sporo spadla).
Bedzie edit tego posta bo mam kilka pytan do Dante# w sprawie zasilania ale to dopiero jak wroce do domu i bede mogl wrzucic screeny.