Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cos się dzieje z celownikiem
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
Marek PL
ph34r.gif mam pytanie zawsze pobrze snajperwoalem ale teraz zrobilo mi sie cos takiego ze zadna kula z garanda nie trafia w nikogo przez celownik. nawet jak naceluje z b.bliskiej odleglosci do swojego zawodnika z teamu i strzele w glowe nic mu sienie dzieje niewiem co jest pomocy!!! blink.gif blink.gif
Esterad
Może na mapie było wyłączone Friendly Fire ? wink.gif
Jeżeli twój problem jest na serio, że nic nie robisz prezciwnikom to najlepszym spospobem jest zainstalować gre ponownie...
Marek PL
strzelac to ja umiem ale przciez na polskich serwerach jest wlonczona FF wiec to raczej cos z grą bylo ph34r.gif bo przeinstalowalem i jest juz wszystko dobrze dzięki za rady smile.gif biggrin.gif
Swiety
Problemy ze strzelaniem ze snajperki podobnie jak problemy ze strzelaniem z mg42 i mortara (skaczące mg i mortar) mogą wynikać z ustawienia na serwerze pmove_fixed 1.

Najlepiej ustawić w konsoli /pmove_fixed 0
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.