chcialbym oglosic konkurs na baner reprezentacji polski w enemy territory. chcielibysmy dac szanse udzielenia sie w tej "wielkiej sprawie"

takze innym ludziom ze sceny et, dla ktorych niestety nie starczylo miejsca w skladzie teampoland, ale ktorzy maja chec pomoc nam w drodze do tytulu mistrzow europy
banerka bedziemy uzywac na clanbase oraz w kazdym miejscu, w ktorym bedzie istniala mozliwosc jego wykorzystania
prace prosze wysylac na
[email protected] oraz na
[email protected]
Esterad
11:00, 19 10 2003
Jakie wymiary ma mieć ów twórczość ?
nie ograniczam nikogo pod tym wzgledem, wiadomo - jezeli baner to nie za duzy.
Majcok(12)
22:36, 19 10 2003
A czy mozna zrobic w 2 osoby czy tylko jedna osoba, bo jesli w wiecej niz jedna to SUPER. Razem wredy z znajomych cos juz wymyslimy.
spoko, mozecie robic ten baner nawet calym klanem

termin oddawania prac to 26.10.2003 wlacznie, czyli next niedziela do 23:59:59(59;59itd)
hmm....wbijam w konkursik, chcę pomóc

no offence. mam propozycję --->
http://bunkiercc.prv.pl
Majcok(12)
14:37, 20 10 2003
| QUOTE (rover @ Oct 19 2003, 09:36 PM) |
spoko, mozecie robic ten baner nawet calym klanem 
termin oddawania prac to 26.10.2003 wlacznie, czyli next niedziela do 23:59:59(59;59itd) |
TO dobrze, cos chyba wykombinujemy. Ale tego czasu troche malo hmm.... ale moze sie da uwinac, no tylko kiedy zrobic grafe.
PS. Ten banner dankan jest super tzn. fajnie wyglada.
Pzdr
oto pierwszy przyklad niewidzy - zajrzyjcie na cb i zobaczcie jak wygladaja tamtejsze banery klanow itp.
choc moze jest w tym troche mojej winy - mianowicie powinienem powiedziec LOGO reprezentacji, ale sadzilem ze ludzie ktorzy wlacza sie do konkursu beda wiedzieli o co chodzi

za wprowadzenie w blad BIG sorry, choc baner tez sie przyda (dankan), bo pewnie powastanie i stronka polteamu.
buehehe, spoko, będziecie baner na stronkę

jak wam się podoba

szkoda, że od razu nie powiedziałeś, że to ma być logo

obadam w cb jak to wygląda i spróbuje się z tym zmierzać jeszcze raz
to ja tez cos wydziergam
ha moj 1 post
btw. duzo tu u was kobietek?
eh pierwszy moj post

tez sie postaram cosik narysowac
[flo0w]
14:38, 21 10 2003
hmm rozmowa sbacza troszku z tematu widze

illa uspokuj sie juz

daje tu moja propozycje, wiem ze slaba nom ale coz moze kiedys bede umial cosik lepszego wyskrobac

p0zdro ;D
[flo0w]
22:37, 21 10 2003
a po co ma byc wieksze baner to baner

logo na home@cb nie musi byc wieksze starczy takei

jeszce moze cisik innego wyskrobei jak mis ei bedzie nudzic
eh dobra sory za spam ale zrobilme jeszce takie jedno spoko slabe gowno

w sumie nigdzie by to nie pasowalo ani jako baner ani jako logo
chociaz moz ejako baner (167x100)

ale co tam to i tak tyko maly abstrakt

p0zdro
Majcok(12)
17:45, 23 10 2003
Mam 2 glowne pytania:
1.Jakie informacje ma zawierac te logo?
2.Jesli bedzie za duzo zajmowalo aby je przeslac mailem to jak je i wtedy komu dac?
Pzdr
Macie kilka moich nedznych wypocin :/ ( sa takie same tylko szczegolami sie roznia :/
Propose 1 2...3...4...5...Nie sa to jakies pro pracki ,raczej kiepskie ale nudzillo mi sie :/
Majcok(12)
22:25, 23 10 2003
Wiec czy ktos mi odpowie wreszcie na te 2 wczesniejsze pytania, bo juz ma PS7 i robie se te logo, tylko co mam na nim napisac.(team poland, CBNationCup, i ?).
Pzdr
majcok - zobacz sobie loga chociazby tutaj, poza tym na litosc boska wejdz na CB i zobacz jak to wyglada blah. kazdego mam za raczke prowadzic?
najpierw sam w blad wprowadzasz to teraz prowadz za raczke

gatess ... amatorka:D
Majcok(12)
22:51, 24 10 2003
Jakos nie za bardzo mi sie chcialo cokolwiek robic, ale zrobilem, sa 2 wersje (no rozne[troche] napisy).Jakos wyszlo(chyba).
12Pzdr
Siemanko. Wiec jak jest konkurs to czemu w nim udzialu nie wziasc

. Moze juz niedlugo poznacie moje prace narazie musze sie wziasc za nie a to juz niedlugo.

podrawiam
eh slyszlem ze glowna nagrada jest roczny op na #wolfpl @ qnet, czy to prawda

hehe
roveq (

) pros czy to prawda jest :}}}}}}}
Majcok(12)
10:50, 26 10 2003
| QUOTE ([flo0w] @ 23:17, 25 10 2003) |
eh slyszlem ze glowna nagrada jest roczny op na #wolfpl @ qnet, czy to prawda 
hehe
roveq ( ) pros czy to prawda jest :}}}}}}} |
Jaka nagroda czeka na zwyciezce pisze na stronie glownej serwisu, "Zwycięzca konkursu, otrzyma od serwisu roczne konto e-mail w domenie [email protected] ." Juz wiesz co jest nagrodą?
Hehe, juz jest niedziela wiec wysle wam te moje, 2 loga i bede mial spokój.
PS.Kiedy beda wyniki?
Pzdr
Siema.. ;] wiec tak zostalo mi juz tylko tlo ;] .. jak cos to zaraz pokaze wam co mi z tej pracki wyszlo ;]. pozdrawiam ;]

<<< O TO Moje dzielo ;]]] ... Wyszlo jak wyszlo mam nadzieje ze wam sie podoba .. pozdrawiam.. o przy okazji NIE KOPIOWAC WSZYSATKIE PRAWA ZASTRZEZONE
Majcok(12)
18:06, 26 10 2003
| QUOTE (eFeCT @ 15:55, 26 10 2003) |
<<< O TO Moje dzielo ;]]] ... Wyszlo jak wyszlo mam nadzieje ze wam sie podoba .. pozdrawiam.. o przy okazji NIE KOPIOWAC WSZYSATKIE PRAWA ZASTRZEZONE |
No mi sie podoba i to bardzo, super wyglada i takie samo jest wykonanie. Brawo!!!!
Dzieki siedzialem nad tym dobre 2,5 h wiec jakis wynik z tego musi byc szkoda ze dzisjaj koniec terminu ... moze byc cos jeszcze wyslal ... a szkoda pozdrawiam ;]
[flo0w]
22:36, 26 10 2003
nice
Majcok(12)
0:11, 27 10 2003
| QUOTE (eFeCT @ 16:20, 26 10 2003) |
| Dzieki siedzialem nad tym dobre 2,5 h wiec jakis wynik z tego musi byc szkoda ze dzisjaj koniec terminu ... moze byc cos jeszcze wyslal ... a szkoda pozdrawiam ;] |
Chodz tlo i napisy mnie nie zaskoczyly o tyle te logo ET i te PL white-red, i te ramki a'la metal zrobily na mnie mile wrazenie, moze jak ja bym mial wiecej czasu i bylbym bardziej obeznany w tworzeniu grafik(cholernie poczatkujacy), bym zrobil to co se zaplanowalem a tak te moje wizje sa tylko marzeniem dostepnym porzadnym grafikom.
hehehe. .... znajdz sobie troche czasu... poszukaj na jakis serwisach o grafice komputerowej toturiali i wogole pomocy.. i bedziesz robil nie takie rzeczy jak ja zrobilem.. ja poprostu mialem za malo czau na to wczoraj dopiero co sie dowiedzialem ze termin mija dzisjaj o 23:59:59 . I dodatkowo robie strone klanowa wiec ... eghmm troche brakuje mi czasu na to wszystko.... tlo moglem zrobic inne ale no trudno na takie wypadlo... zobaczymy moze uda mi sie cos jeszcze zmienic... narazie tyle ile zrobilem tyle musi byc.. wiem ze napewno niewygram tego konkursu bo niewszystkie prace ktore zostaly zrobione sa tutaj na forum pokazane wiec.... zapewne ktos sie znalazl bardziej pomyslowy od tego czegos co ja zrobilem ;]. to tyle pozdro
dwie lekkie zmiany ;]
1)

2)
Tlo pochodzi z dwuch filmow... pierszy obrazek to zdjecie z filmu "enemy at the gates" Polecam do obejrzenia
drugi pochodzi z "Szeregowca Rayana" ;]... wiadomo kazdy go juz obejrzal ;] tyle... chyba lepiej pasuja te zdjecia od tego tla ;]
dziekuje za zgloszenia, konkurs wlasnie zostaje zakonczony. wyniki zostana ogloszone w nadchodzacym tygodniu
LostGirl
10:06, 27 10 2003
No ladne ladne, ale ten niebieski podoba mi sie bardziej, brakuje chyba tez napisu POLAND. Ale to takie detale imo
Majcok(12)
14:34, 27 10 2003
Widzisz efect twoja praca jest na stronie glownej wiec jednak masz duze sznase na wygrana, a tak patrzac na te tla wojenne to mi bardziej odpowiada te 2.
PS.Mam kilka fajnych tutoriali ale za bardzo mi sie nie chcialo znich skorzystac i nie moglem sie jakos zdecydowac na ktoregolowiek.
Pzdr
Prosper
18:50, 27 10 2003
Hmm, mi sie najbardziej podoba banerek i avatar LostGirl ale szkoda ze z pol-tamem nie ma za wiele wspolnego
Niema nic wspolnego bo zabardzo nieznam pol-temu kto sie tam znajduje tylko czesciowo znam sklad.... eghmm a takie mam pytanie co bys ty wstawil zeby mialo charakter POl-teamu???

P.S:

>>>>>mina po zobaczeniu posta poison "JOKE" .. POISON a wy cos daliscie bo wiem ze macie fajna stronke ;]
Majcok(12)
15:51, 28 10 2003
| QUOTE (Prosper @ 16:50, 27 10 2003) |
Hmm, mi sie najbardziej podoba banerek i avatar LostGirl ale szkoda ze z pol-tamem nie ma za wiele wspolnego |
No prosper te wasze logo co wy macie zawsze pod postami to kto zrobil, bo jest zabojcze?
| QUOTE (Majcok(12) @ 13:51, 28 10 2003) |
| No prosper te wasze logo co wy macie zawsze pod postami to kto zrobil, bo jest zabojcze? |
odpowiedz ukryta jest => tu
=]
[flo0w]
20:19, 28 10 2003
imo na moje oko to od razu widac reke chosena

tak btw to chosen rox
Z tych prac na forum zdecydowanie podoba mi sie najbardziej praca Efetca! Pierwszy wariant z fotosem.
EmbeZZlemEnt
9:19, 29 10 2003
| QUOTE (Prosper @ 16:50, 27 10 2003) |
Hmm, mi sie najbardziej podoba banerek i avatar LostGirl ale szkoda ze z pol-tamem nie ma za wiele wspolnego |
Prosper, moze miec imho szukacie graczy. BtW ten niebiseki byl git bannerek :] moze z czerwonym by to r00xowalo bardzije ale niebieski tez git
Majcok(12)
19:48, 29 10 2003
| QUOTE (nkr @ 17:31, 28 10 2003) |
odpowiedz ukryta jest => tu
=] |
Aha, WOW. AVE CHOSEN!!!!!!!!!!!ALE NA SERIO SUPER ROBOTA, BRAWO!!!!!!!!!!
slyszalem pogloske ze wygralme ten konkurs
imo fajnie

zastanawiam sei nad malym przerobieniem tego "spoko slabego gowna" bo dojrzalem kilka niedorobek ale to w poznijeszym terminie (szkola)
p0zdro
Gratuluje... Widac ze moje prace byly slabe co do twojej .. Jeszcze raz gratuluje ;] . pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.