Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: patch 2.06
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Gh*5T
http://www.splashdamage.com/index.php?name...0747539ba9bdc1b

Co o nim sadzicie? Imo to za duzo nie zmieni w pogladze ludzi na et, ale to tylko moje skromne zdanie...
falubaz
CYTAT
Imo to za duzo nie zmieni w pogladze ludzi na et, ale to tylko moje skromne zdanie...

myslalem ze tylko mnie ludzie nie rozumieja. omg. wtf?

po pierwsze, niedlugo ma wyjsc update, po drugie zrobili to zydzi od baniego.
warto przeczytac readme. a po pierwsze warto jak na razie nie instalowac(chyba ze etmain r0x). bo jak narazie to fajny support dla 13 mapowej kampani.

ja narazie czekam na update :C

lysek-rotfl

bo jak narazie to fajny support dla 13 mapowej kampani. - czytaj k#!@a jak narazie to tylko po!@#ane kampanie maja wieksze zmiany, a wiekszosc bugow to i tak byla naprawiona przez etpro i najbardziej sie ciesza dzieci z etmain jak narazie.

poczytaj troche wiecej i potem mow kto wiecej zrobil w 2.60 i skad byli to ludzie. kkthxbye
lysek
CYTAT

po pierwsze, niedlugo ma wyjsc update, po drugie zrobili to zydzi od baniego.

nie bardzo, napisali go ludzie ze splashdamage.

CYTAT

warto przeczytac readme. a po pierwsze warto jak na razie nie instalowac(chyba ze etmain r0x). bo jak narazie to fajny support dla 13 mapowej kampani.

a to dalej niestety nie działa =_="
Jedyna różnica jest taka że teraz jeśli wrzucisz kampanie >10 map na serwer dostaniesz komunikat że przekraczasz dozwoloną ilość map, w 2.56 wiesza się serwer (przynajmniej jak próbowałem).

Co do samego patcha, więcej bugów niż fixów, tak naprawde jedyny + dla sd należy się za długo oczekiwanego klienta na maca. A te niby fixy to już w etpro 3.1 były obecne.

Generalnie nie należy instalować patcha bo:
1) Jest zj.ebany sleep.gif
2) Nie ma sdk, więc póki co nie ma kompatybilnego etpro :-(
3) Jest zj.ebany =_+

Pozdrawiam.
beton maker
No to już wiem czemu nie mogę wejść na na serwery z ETpro. Poczekam na tego uptade. Tylko teraz trzeba zreinstalować et :-(
Dante#
Chyba wystarczy ponownie patcha 1.03 zainstalować nie trzeba robić reinstalki Et.
raChet
gra na 2.60 w końcu sprawia przyjemnośćsmile.gif wczoraj z mitosem stwierdziliśmy że mimo iż cb nie zatwierdziło etpro 3.2.0 to my już na starej wersji et nie zagramy:)... teraz w końcu wyjdzie kto umie grać a kto nie, bycie pojedzonym przez kolesia który macha myszką i trafia w hitboxy 2 metry za postacią przejdzie do historii... granie 1o1 nabrało w końcu sensu, a na polskiej scenie na pewno zmieni sie uklad sił... Zaskro będzie jeńczał bo rifla nie ma już takiej przewagi:) a fo w końcu nadaje sie na granie... 3hs na killa przestaje być luckiem only... a klany typu camelot+ img nie wygrają żadnego OC smile.gif

ET w końcu sprawia radość z grania...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.