Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z nagrywaniem
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Fragmovies
YuRi
Mam mały problem z nagrywaniem niektórych meczów na EtPro 3.0.1 .
Zaczynam nagrywac (u mnie F12) , ale jak wychodzę z servera to na liście replayów nic nie mam. Może trzeba to najpierw zatrzymać i zapisać ??? Jak tak to jakie komendy w konsoli to wykonują.

Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Dante#
Bo musisz odpalić etpro jak będziesz na etmain to nie zobaczysz swojego dema abo odpalić etpro tworzysz skrót i dopisujesz np:

C:\Gry\Wolfenstein - Enemy Territory\ET.exe" + set fs_game etpro

i potem odpalasz grę tym skrótem i powinno dzialać. Lub sciągnij sobie program seismovision do oglądania demek. Twoje nagrane dema są w katalogu etpro/demos mozesz zobaczyć czy ci sie zapisują.
Aha i demo zatrzymujesz konendą /stoprecord ale jak wychodzisz z serwera to samo się zatrzymuje czyli ty nie musisz no chyba ze chcesz smile.gif
conish
3.01?? To sa jeszcze jakies serki na tym?

Ok... Jesli po wyjsciu z gry nie masz nic zapisanego to przed wyjsciem daj stoprecord.

re: up

Co ma jedno do drugiego?
Akhor
jak sie domyślam pod f12 masz /autorecord, a jak chcesz kończyć to wpisz w konsoli /stoprecord i odpal w et/etpro/replays..
AdI-O
Taaaa, ja też sie dołącze do rozmyślań kolegów i potwierdzam to co powiedzieli :C
Chyba ten koleś nie ma Alzhaimera i zapamięta to co powie jeden z was. 3x ...

Sorry za Off ale nie mogłem sie powstrzymać
tranx-san
a najlepiej daj se cg_autoaction 7, nie bedziesz musial wciskac ani f12 ani wpisywac stoprecord, zaczniesz grac demko ci sie zacznie nagrywac, skonczysz grac skonczy ci sie nagrywac i no problem

ale pamietaj o jednym... od czasu do czasu segreguj te demka bo mi sie ostatnio uzbieralo ich 6 giga ^^
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.