Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dzien cl
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Scena klanowa
TgcRap4
Ostatni dzien kazdego miesiaca oglaszam dniem cl. Albowiem ostani czasy autorytet cl zanika, a przecierz kazdy wie ze cl jest nie powinno sie traktowac tylko jako ojca ale jako Boga! W tym dniu wszyscy klanowicze spiewaja piesni na czesc swojego cl na ts a takze mowia na glos deklaracje poslusznosci swojemu cl. Takie swieto jest konieczne, jedynie w ten sposob mozemy zachowac specyficzna budowe klanu w ktorym nie moze nigdy panowac demorkacja, jedynie rzady silnej reki doprowadza klan do sukcesu.
Swiety
Cl-u !! Mój Cl-u !!! Ty jesteś jak słońce, jak Bóg - więcej jak Bóg.
TgcRap4
Wracajac do tematu, moji podwladni mnie obgaduja na ogolnie dostepnym kanale, k#!@a :C mowie ludzie zle sie dzieje. Cl w tych czasach juz nic nie znaczy.

[18:11:12] [+p2p] wyobrazcie sobie
[18:11:13] [+p2p] ze tgc
[18:11:16] [+p2p] podczas klanowki
[18:11:22] [+p2p] stoi przez 2/3 gry w respie
[18:11:25] [+p2p] a wiecie czemu
[18:11:26] [+p2p] ?
[18:11:34] [+p2p] bo gada sobie z kolezanka na gadu gadu
[18:11:36] [+p2p] ohmy.gif
[18:11:50] [+p2p] i to dobrowolnie chodz wcale nie musi
[18:11:55] [@[KmH]Tgc^cl] nie prawda
[18:11:57] [+p2p] no nie wiem czy to normalne
[18:12:00] [@[KmH]Tgc^cl] ostatnio bralem prysznic
[18:12:01] [+p2p] nie
[18:12:04] [@[KmH]Tgc^cl] podczas klanowki
[18:12:06] [+p2p] a mam zawolac hptm?
[18:12:09] [@[KmH]Tgc^cl] gosci sie nie kapneli
[18:12:15] [@[KmH]Tgc^cl] ze mnie nie ma
[18:12:22] [+p2p] no
[18:12:26] [+p2p] bo jakbys ty gral
[18:12:30] [@[KmH]Tgc^cl] p2p wyl tylko
[18:12:30] [+p2p] to by nam szlo 2 razy gorzej
[18:12:37] [@[KmH]Tgc^cl] tgc znow stoi w respie
maciesz
tgc zacznij znowu lykac te pigulki smile.gif
Viper
Jako Cl jestem za biggrin.gif
Dołączając do powyższej rozmowy miałem podobne doświadczenia:P
Otóż podczas jednego ze sparingów jeden z kumpli został w spawnie bo "poszedł do sklepu po karmę dla psa". Największe ździwienie spotkało mnie jednak gdy udało mi się przedostać do spawna allies (a graliśmy na Goldrush). Koleś nadal stał w miejscu mimo że reszta broniła zaciekle złota tongue.gif Swoją drogą ciekawe czy go allies nie zobaczyli czy zlitowali się i zrezygnowali z darmowego, acz nieuczciwego fraga:D
Zatem takie sytuacje mają raczej dość częste miejsce i są utrapieniem współgraczy i Cl'i biggrin.gif
Pozdrowienia dla wszystkich Cl.
-------------------------------
grafika zapastowana przez użytkownika
TgcRap4
ta k#!@a, cl wszystkich krajow laczcie sie!
tranx-san
imo pomysl dobry ^^

jako cl, niedlugo stuknie mi 2 lata.. z tej okazji mam nadzieje ze klanowicze postawia mi jakas flaszke :]

btw moze zrobimy ogolnopolski zlot Cl'ow ? fajnie by bylo smile.gif wszyscy bysmy sie zalali w 3 dupy, a tgc by nam spiewal bogurodzice biggrin.gif!
TgcRap4
Tak chetnie bym sie napil z wami jakiegos siarkofruta a pozniej pospeiwalismy by patriotyczne piesni ;*! Niedlugo wakacje, nasze marzenia moga sie spelnic ;D!
ymma
Dzień Cla? Wam to się we łbach poprzewracało!!! Pasożyty jedne!! Wrzeszczy toto jak nie wiem co, gdy człowiek normalnie paznokcie piłuje i wiadomo, że nie da rady podnieść enga, a że coś cyka w dziale akurat, to już nie moja wina przecież! Myśli toto, że takie mądre i czepia się człowieka, bo ciągle nieżyje cwaniak i podgląda bogu ducha winnych ludzi. Właśnie - podglądacze jesteście i tyle! Albo te wasze treny taktyczne!!! Jezuuu przecież ostatni belfer tak przynudzać nie potrafi! I wymyśli toto w swej pokrętnej clowej mózgownicy chytry plan, który nigdy nie wychodzi i co? I znów krzyki i płacze i proźby i groźby! Zwariować można! I jeszcze dziękować Wam? O niedoczekanie wasze! Świat bez cla byłby miłym, spokojnym i przyjemnym chaosem! Cle na Marsa!!! Sio stąd!! Paszli w p!#@u!

Ps A jak zrobicie sobie zlot to dajcie cynk co? Mam kilku kolegów z Ukrainy ^^ tongue.gif
TgcRap4
Ymma, wydaje mi sie ze pomylilas cl z tl. Ja jako cl nie robie nic, taktyka zajmuje sie ktos inny. Jedynie co robie to gadam o (słowo na p)ach na ircu i o tym ze gdyby nie ja to by te nuby z klanu do niczego nie doszly w zyciu. Ostatnio rekrutacja w KmH zajmuje sie tez ktos inny, podobno stwierdzili ze odstraszam kandydatow pytajac sie ich o orientacje seksualna :X.
ymma
Nie nie nie - nie pomyliłam cla z tlem. Słyszałam, że ponoć sa klany w których cl robi swoje a tl swoje, ale słyszałam też o uczciwych politykach ^^ Być cl to wg cl wściubiać swoje trzy grosze do wszystkiego, zawsze i wszędzie - taka ich natura. A w zasadzie to fakt nie robią nic, tylko potem wywiadów udzielają biggrin.gif
tranx-san
Tak CL nie robi nic... bez CL'ow to wy byscie nic nie pograli :/ Zgadzam sie z tgc czesciowo.. chu.jowo jest laczyc funkcje cl'a z tl'em wkoncu cla ludzie musza kochac a tla nienawidziec za ten wrzask na tsie...
Wiekszosc klanow bez CL'a sobie nic nie zorganizuje... a sluchaja sie TL'a tylko dlatego iz CL jest blisko, bo wiedza.. ze jak ktos niepokorny to wypi.erdalaj z klanu, drzwi sa tam!
Szanuj Cl'a swojego, mozesz miec gorszego!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.