Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Potrzebuje pare bindów
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
spawn
Cze. Porzebuje bing do konfiga od
1: klawisza skoku,
2: Klawisza show command map
3: klawisze compass map zoom in i out
4: celownika aby cursor hints aby nie migał podczas trafiania
5: jak ustawić cg_crosshairSize na warość Large ??
pozdrawiam
Wojtek
hUmm3r
Słabo szukasz... x[
conish
1:+moveup
2:+mapexpand
3:mapzoomin/mapzoomout
4:ke? cg_cursorHints "1" odpowiada za pojawianie sie ikonki dynamitu, plecaka czy tam czegos jeszcze... nie bardzo rozumiem pytanie
5:cg_crosshairSize 64

Te komendy mozna uzyskac w okolo 30 sekund uzywajac konsoli i opcji w grze. Ale rozumiem... bywaja przypadki skrajnego lenistwa...
spawn
w pkt 4 chodzi mi o to że w czasie strzelania jak trafiasz kursor miga, jaki jest bing do niego ?

ps Czemu jak wpisze bind ctrl "+moveup" to nie działa ?? Czy prawy ctrl wpisuje sie jakos inaczej ?

Wojtek

ps .2 "Te komendy mozna uzyskac w okolo 30 sekund uzywajac konsoli i opcji w grze[COLOR=red]" Że jak ?? jak mam włączoną konsole i zmieniam ustawienia nic sie nie pokazuje sad.gif Chyba ze robie coś żle sad.gif
Swiety
Co do migania kursurów to może ci chodzi ci o cg_crosshairpulse (zmiana wielkości przy strzale)
conish
re:spawn

Az sprawdzilem co do Twojego ps... po copy/paste u mnie dziala na obu ctrl. Jesli chodzi Ci o to o czym pisze Swiety to od razu mowie, ze nie ma to nic wspolnego z trafianiem. Celownik pulsuje przy gwaltownych ruchach i strzelaniu seriami (o czym pisal Dankan)

Genialny sposob na sprawdzenie bindow? Otoz wchodzisz do opcji, controls, wybierasz jakis element (show command map na przyklad), przypisujesz mu jakas literke... A potem w konsoli komenda bind x (gdzie x to nasza literka) pokazuje nam co nalezy wpisac w configu.

I jeszcze jedno... Bind to przypisanie klawioszowi komendy (bind- wiazac) i to nawet te najprostsze, bez zmiennych. A nie wszyskie ustawienia wpisywane do konsoli/konfigu.
spawn
Juz mam smile.gif Oczywiście chodziło o seta cg_cursorHints "0" tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.