boshe ludzie pomóżciemi !!!!
oto nasz a w sumie ich problem ... :
Mieliśmy rozegrać mecz z klanem cS ocziście odbył się, ale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :
ja pie... kur.. m...ć :[ nie moge
musze się uspokoić :[
ufffffff
ok już więc tak :
kolesie a cS :[

:[ :[ po naszej wygranej rundzie "atak" zaczeliśmy sie bronić ale mój artner musił iść więc grałem sam do czasu kiedy mnie gra wywaliła i Ci kolesie powiedzieli że oni wygrali

wiec ja już na totalnej kur... :[ mówie im że gramy jeszcze raz, jakoś sie zgodzili :[, więc gramy ale na k#!@ mać tym serwerze cooni podali mieliśmy pig średnio 400 - 500. więc czy ktoś może im wytłukuwamaczyć że w takich warunkach nie da sie grać !!!!! prosze o wsparcie prawdziwych, honorowych graczy ET !!!!!!!!!!
wzruszyła mnie twoja historia
tranx-san
22:45, 14 04 2005

gg, wp KKTHXBYE
falubaz
22:51, 14 04 2005
lol? trzeba bylo byc frajerami i grac na z!@#anym serwerze? jak podstawiaja z!@#any serwer to sie szuka nowego afaik :U
LOTS OF LAUGH....
very funny mucha....
Lamki? picze? warzywa???
Lamką byłam, bywam i bywać będę, piczą jestem, a właściwie posiadam i są tacy, co uważają ten fakt za zaletę, a warzywa? Hmmm taki świerzy pomidorek, albo młody, dorodny, jędrny ogórek ...^^ mniam.
Sorki, czy ja piszę nie na temat, czy mi się tak tylko wydaje? hmmm...
Shynshylla
8:49, 15 04 2005
Zrób światu przysługe i zamilcz synu , jak chcesz sie pożalić to napisz do Bravo. Nie mam pytań do intelektu tego pana , poprostu ręce opadają ech...
| CYTAT (ymma @ 21:25, 14 04 2005) |
| Hmmm taki świerzy pomidorek, |
wlasnie, niech mi ktos wreszcie powie czy pomidor to warzywo czy owoc
bo juz k#!@a sam nie wiem :C
Oops, fakt pomidor to owoc. Pozostańmy więc przy ogórkach
tranx-san
5:15, 16 04 2005
1. imo zapisz sie do ligi pif paf, tam sie bedziesz czul jak w domu
2. co to kogo obchodzi ze musiales grac sam
3. jak pisal szynszyl to nie bravo girl gdzie sie leci z problemami ala " chcialem wyprobowac seksu analnego ale mialem tylko wazeline techniczna i teraz mnie ch.uj swedzi"
4. i tak masz szczescie ze juz scena robi sie skostniala, inaczej bylbys pojechany po calosci
a tak co do warzyw to:
Warzywa to rośliny zielne (jednoroczne, dwuletnie lub wieloletnie), które służą człowiekowi za pokarm bez technologicznego przerobu - w postaci naturalnej. Mogą być spożywane w całości lub tylko częściowo (nasiona, kwiatostany, owoce, pędy, liście, korzenie).
Można je zjadać na surowo, ugotowane, usmażone lub upieczone. Używane są również w przetworach lub jako przyprawy. Uprawą i produkcją warzyw zajmuje się warzywnictwo.
Warzywa bardzo ważnym składnikiem odżywczym człowieka - stanowią źródło witaminy C i prowitaminy A, a także błonnika i składników mineralnych. Mają wysoką wartość biologiczną i dietetyczną.
Rośliny warzywne należą do wielu rodzin i pochodzą z różnych stron świata.
np:
warzywa psiankowate
* oberżyna (bakłażan) (Solanum melongena)
* papryka (Capsicum annuum)
* pomidor (Lycopersicon esculentum)
* rodzynek brazylijski (miechunka peruwiańska) (Physalis peruviana)
* ziemniak (Solanum tuberosum)
Wiec i pomidor to warzywo!!!
| CYTAT (tranx-san @ 3:15, 16 04 2005) |
* pomidor (Lycopersicon esculentum) Wiec i pomidor to warzywo!!! |
dzieki :* teraz moge spac spokojnie - pytanie mojego zycia zostalo odpowiedziane
TgcRap4
19:02, 17 04 2005
eeee ? Badziewny ten flejm ;/
TgcRap4
19:17, 17 04 2005
tranx-san podales definicje ktora uzywa sie w hmm kuchni? Z biologicznego pkt widzenia pomidor i papryka to owoce, z kulinarnego to warzywa. Wiec poprawna odpowiedz brzmi, pomidor to warzywo i owoc w jednym.
blacktyger
21:11, 17 04 2005
ja znam lepszą definicje warzywa :
Warzywo - tranx
xDDD
niesposób sie nie zgodzić :]
tranx-san
4:50, 18 04 2005
zawsze lepiej byc nazwany warzywem nizeli plebsem :>
ps. kto by sie tam przejmowal jak jakis zyciowy impotent nazwie cie warzywem

pzdr black

!
blacktyger
6:48, 18 04 2005
plebs ? ja jestem imo patrycjusz (od imienia ;] )
a to czy impotent czy nie dopiero sie okaze :c
black daj znać kiedy to będziemy trzymać kciuki ^^
blacktyger
20:19, 19 04 2005
moze mi pomorzecie ? XDD
- "POMORZECIE ?"
- "POMORZEMY !"
pytanie audiotele co mam na mysli ?:]
a) Kwasniewskiego
b ) WAlese
c) Jaruzelskiego
imo to raczej slynny cytat Edwarda Gierka
zdecydowanie edziu.
swoja droga, jak nie zartujesz z tym pomorzemy, to moze pomo
żemy i uzbieramy na ten slownik ortograficzny
jak tylko zniknie mi z konta kasa na kolejny miech za serwer to czemu by nie ...slowniki troche kosztuja wiec moge sie dorzucic

a wiec pomoŻemy
tranx-san
4:33, 20 04 2005
nie nie, slownik ort nalezy sie mojemu staremu kumplowi, ktory na forum klanowym kiedys napisal:
"arz do momętu wysadzenia móru"
jezeli ktos chce mojemu koledze sprawic slownik, na priv podam wam namiary na niego
"niech sie mury pną do góry, niech kominy mają pion, zbudujemy po raz trzeci nowy dom!"
blacktyger
17:28, 21 04 2005
a wiecie co to sarkazm ? (najniższa forma żartu)
bo ten błąd to nie sarkazm
tranx-san
3:57, 26 04 2005
imo ja nie wiem co to sarkazm wkoncu mature mialem 4 lata temu a ch.uja na nia umialem... teraz z jezykiem polskim mam tyle do czynienia co napisze na tym forum i od czasu do czasu powiem.. kobieto.. gdzie jest kur.wa moje piwo ;[
black but dun worry, dla mnie zawsze bedziesz forumowym eloziomem i zawsze bedziesz mial STAJLA :c
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.