Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: "Connection Imperruted"
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy techniczne z sprzętem, sterownikami, systemami operacyjnymi > Hardware & other Software
EKCI
Mam co chwile error "Connection Imperruted", ping skacze mi do 999.
Myślałęm że to wina łącza (neostrada) ale kolega (też ma neostrade) który mieszka 5 domów dalej tego nie ma!. Gramy na tym samym servie. Nic w tym czasie nie ściągam! Prosze o nie usuwanie tego tematu!
AdI-O
TEamt poruszany kilka razy. Zajrzyj do wielkiego FaQ'a ph34r.gif
Swiety
My ci nic nie pomozemy ale jak zadzwonisz do TPSA i opiszesz im sprawe to moze oni pomoga
EKCI
Oni pomogą? Oni sie na niczym nie znają! A pozatym to zależy od kolesia który odbierze. Ale sprubóję.
shela
TPSA ma to do siebie ze na jednej centrali potrafi miec polowe abonentow z dostepem do neostrady a polowe abonentow ktora nigdy neostrady nie ujrzy ohmy.gif niestety ale juz sie z takim czyms spodkalem u siebie w bloku..wiec nie zdziwilbym sie gdyby odpowiedzieli cos podobnego ohmy.gif ... to ze kumpel ma neostrade dzialjaca 5 domow dalej wcale nie znaczy ze ty bedziesz mial dzialajaca ... ja mam neo ktore ostro czasem przycina, a u sasiada 2 pietra wyzej wsio chodzi jak nalezy...wiec dzwon do nich...mozesz to przy okazji za mnie zalatwic bo ja juz mam ich dosc tongue.gif
EKCI
Tak samo i ja! Kazali mi wlączyć cmd wpisać "netstat" i stwierdzili ze mam kupe wirusów!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.