Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ETPro i wbijanie na własny serwer
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > To wszystko już było
mieciek
Nie moge wejść do swojego serva ET Pro (ET 2.6 win, ET Pro 3.1.0, 3.1.9) , przy próbie "localhost" wywala ET :/ A mam doś grania w ET main........

Acha i jeszcze jedno : gdy robie serv na internet, to mój kolega nie może sie połączyć przez IP blink.gif I jak tu trenować tongue.gif??
conish
Po pierwsze po co Ci dwa etpro? Po drugie... Nie bardzo wiem dlaczego sie tak dzieje... Ale w takim razie nie stawiaj dedykowanego serwera jesli chcesz na nim grac... Moze to nie za sprytne... Ale powinno dzialac...

Do drugiego: masz publiczne ip? Jakie?
shela
a ja powiem... NIE WBIJESZ SIE BO ETPRO KWASI SIE Z PATCHEM 2.60 ..wiec jesli chcesz miec etpro to przeinstaluj ET i dorzyc tylko 1.02 .... inaczej mzoesz pograc sobie na etmain i nic wiecej
mieciek
Wiem, już to odkryłem tongue.gif Na pathu 1.02 (lub 2.56, jak kto woli) działa very good biggrin.gif Ale ostatnio wyszła nowa wersja ET Pro biggrin.gif (bodajże 3.1.12) która działe z ET 2.6 biggrin.gif
shela
taa i polecam w tej sprawie poczytanie forum baniego .. ... bo na razie etpro 3.1.12 koncertowo wywala serwery xD

w etpro 3.1.13 juz to rozwiazano.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.