no fajne komendy działajom tylko czemu nie moge wejsc na serwer?? Wyskakuje mi w konsoli cos takiego: (to tylko kawałek ale chyba warzny)
Warning: [water_pump_2] setstate [pump2_sound] called and no entities found
BIG Info string length exceeded
WARNING: Server improperly installed! Incorrect client .pk3 installed on server! Please notify administrator.
WARNING: Server improperly installed! Incorrect ET version! Please notify administrator.
WARNING: Server improperly installed! Incorrect client .pk3 installed on server! Please notify administrator.
WARNING: Server improperly installed! Incorrect ET version! Please notify administrator.
sprawa jest banalnie prosta .. masz kilka wersji etpro wrzuconych ...
sciagnij sobie 1 sluszna i z niej korzystaj... nie mowie tu o samym pliku pk3 ale o calej zawartosci paczki..musi byc zgodna z wersja zeby sie taki komunikat nie pojawial.
ja niepisze na forum o czyms czego nieumiem zrobic a nieprubowałem naprawić. Wyciołem CAŁE etpro do innego folderu i wkleiłem ORGINALNE 3_1_9 i tosamo
Moze spróbuj przeinstalowac ET i na "czystej" grze utwórz serwer (bez etpro, mapek itd.) i sprawdz czy wtedy bedzie wystepował ten problem. Jeżeli nie, znaczy to ze masz kilka plików *.pk3 i serwer nie wie który odpalic (np. pare wersji etpro). Pokombinuj wtedy z tym etpro, a jak to nie pomoze to rozejrzyj sie w katalogu /etmain (podobnie jak z etpro moze byc ich kilka). Dodam od siebie ze jak odpalam Host Game (niestety tylko przez lan) mam podobne komunikaty ale grac sie da
Własnie oto chodzi ze jak odp@!@n na HOST GAME (odpala sie na etmaina) ale ja odp@!@n na INTERNET to niema zadnych błedów ale bez ETpro a wtedy boty niełażom i kilku komend fajnych nima. a jak odpalam z Etpro to som błedy i wnie z serva wywala.
Z tego co wiem do etpro nie ma botów (moge sie mylic ale za boty jest chyba odpowiedzialny mod "Bobots"). A to ze na /etmain serwer chodzi normalnie to znaczy ze cos jest nie tak z etpro, proponuje zainstalowac patcha 1.02 i etpro 3.1.0 i sprawdzic jak bedzie. Jezeli problem nadal bedzie sie powtarzał to niestety nie wiem jak Ci pomóc
tak sie doczytalem dokladniej i....wnioskuje ze probujesz to etpro odpalic na patrchu 2.60 ... czyzbym sie mylil? dla 2.60 jest przeznaczone etpro >= 3.1.12
odpalam etpro na 1,02 & na 2,6 ale ok sprubuje na innych wersjach etpro. dzieki za pomoc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.