Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szok gf 6600 nie ciagnie mi et.
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy techniczne z sprzętem, sterownikami, systemami operacyjnymi > Hardware & other Software
aro
Mam gf 6600 pelno wersje z gigabayta i odziwo odpalam et wbijam sie na serwerr dolaczam do druzyny 6 sekund gry i zawiecha kompa <chociaz na ts slysze swoich ziomali> mieliscie juz taki problem??? wczesniej mialem gf 64 ddr ram i wszytsko ok bylo niedawno kupilem siobie nowy komp i mam lipe bo niemoge grac w moja ukochana gre sad.gif( POMOCY.
Swiety
Zasilacz ?
aro
Zasilacz ?? Nieweiem co to za pytanie ale tak dla pewnosci moj dziala.
conish
To jasne ze dziala... Ale jakie ma napiecie ?
aro
Chlpaki a jak to sprawdzic ?? jest do tego jakis program czy odczyt5ac z obudowy?? ma 350 w jezeli o to chodzi.
egzystor
Zgadzam się ze swietym, to może być wina złego / słabego / niewydolego zasilacza, ewentualnie wuka sterowników do grafiki.

Polecam zapoznać się z tym topikiem (może znajdziesz gdzieś analogie do swojego problemu):

resetowanie Windows XP przez ET

i wogóle rozejrzeć się po forum, bo ten problem pojawia sie regularnie

no i trzeba oczywiscie czytac faq zanim zada sie pytanie tongue.gif
YANEK!
Być może twoja płyta gł. jest za słaba, by pociągnąć GFka6600 w pełnej mocy. :X Check it!
aro
Plyte mam z Gygabayta i grafe tez nikeweim co sie dzieje moze to przyczyna zasilacza jutro wioze go do serwisu bo i windows mi nie zaciekawe biega co 30 min zawieche potyrafi strzelic.
aro
no i lipa wymnienilem zasilacz i dalej to samo bede jusila jeszcze raz zwaiesc do tego serka jego i wsadzic moze wiekszy zasilacz juz mnie k#!@ica stzrela w tej nie mocy do tego kompa sad.gif
D!z3l
Zainstaluj inne stery do grafy moze to pomoże !?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.