Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Intrygujace bugi w et
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Konrad
--WitaM--
Powiedzcie o bugach ktore was denerwuja albo wrecz odwronie biggrin.gif
Ja osobiscie odkrylem blad z tekstura w tunelu na oasis ktora powoduje ze inni gracze
Cie nie widza.
dNkN!
cool.gif Cześć cool.gif
był już taki topic jakiś czas temu
Ja osobiście zauważyłem, że nie czytasz forum, powoduje to , że przyczyniasz się do powstawania bałaganu
Skoro nie czytasz to może nie pisz wink.gif
Konrad
QUOTE (dankan @ 15:37, 24 10 2003)
cool.gif Cześć cool.gif
był już taki topic jakiś czas temu
Ja osobiście zauważyłem, że nie czytasz forum, powoduje to , że przyczyniasz się do powstawania bałaganu
Skoro nie czytasz to może nie pisz  wink.gif

Moze i byl ale jak jest taki sam topic to nie znaczy ze powoduje to balgan.A tak na marginesie to byl moj topic laugh.gif
Zreszta masz sie nie zajmowc topiciem tllko bledami
Dajmos
Dankan ma racje , jak miałes jzu taki Topic to sie go trzymej a nierób następnego :/
Erkekjetter
Mnie wkurza bug w ETPro- nie można sie ruszyć z miejsca sad.gif
Dajmos
z tego co ja pamientam to to zostało poprawione z ETpro 2.0.5 :?
Konrad
Strasznie mnie denerwuje, ze jak uzywam jeden pistolet i jak kogos zabije wtedy akurat przeskoczy mi na 4 gwiazdke (czyli powinienem miec dwa) to pozostaje jeden dry.gif
Erkekjetter
QUOTE (Dajmos @ 17:24, 24 10 2003)
z tego co ja pamientam to to zostało poprawione z ETpro 2.0.5 :?

Chyba tak, bo od jakiegoś czasu tego nie mam wink.gif
dNkN!
a mnie z kolei w(słowo na k)ia wywalanie przez ET 1.02 graczy do obserwatora. żeby jeszcze eunuchy potrafiły napisać /unlock to byłoby ok - ale nie potrafią blink.gif
Modes
QUOTE (dankan @ 19:40, 25 10 2003)
a mnie z kolei w(słowo na k)ia wywalanie przez ET 1.02 graczy do obserwatora. żeby jeszcze eunuchy potrafiły napisać /unlock to byłoby ok - ale nie potrafią blink.gif

Siwta prawda, bo eunychy albo napierrdalaja sie nawzajem albo nie widza co inni pisza.
eInHeRjER_pL
QUOTE (Konrad @ 19:24, 25 10 2003)
Strasznie mnie denerwuje, ze jak uzywam jeden pistolet i jak kogos zabije wtedy akurat przeskoczy mi na 4 gwiazdke (czyli powinienem miec dwa) to pozostaje jeden dry.gif

Trudno uznac to za bug. To raczej rozsadne wyjscie ze dopiero po smierci masz nowy ekwpunek. Mnie osobiscie wk#!@ia brak programiku n00b buster. Wywalal on by wszytkich nooboow z panzerami smile.gif. A tak na serio to nie wkurza mnie nic
Usagi
hm... kilka rzeczy mnie denerwuje, ale malo wk#!@ia (niestety albo i stety wink.gif )
- arty "przebijajace sie" przez budyki. kitram sie przed artem w budynku, a ten niestety mnie dopada
- baraz peefa wsiakajacy w teksture (wybuch pocisku zadajace obrazenia na danej teksturze, 20cm wyzej nie ma obrazen albo sa duzo-duzo mniejsze), albo gdy trafia centralnie zolnierza, za ktorym biegnie kolejny, zadaje obrazenia tylko pierwszemu (zle nakladanie barazu zaleznie od tekstur/przeszkod)
- ghostplayerom z pingiem>300 i duzym warpem czesto nie wyswietla sie nick. nie wiem czy to covert czy moj zlagowany kamrat na wojnie
rozsmieszaja mnie natomiast takie exploity jak:
- wrzucanie dynamitu w command posta na radar
- zawisanie na linie na railgunie /przy fladze, po zabraniu ladunku przez czolg/
- dwuosobowe podkladanie czy podkladanie "wiezyczkowe" dynamitu na oazie
- nie powinienem pisac ale... na wiezyczki z mg42 da sie wejsc na daszek /np fueldump/. prawdopodobienstwo sciagniecia z daszka przez art jest jak 1 do 20. najlepszy campplace na fd
- hehe zapomnialbym o goldrush i "zatrzymywanie czolgu". podniesienie delikwenta przed czolgiem, powoduje ze przez chwile (dopoki jest na tarczy) zatrzymuje on czolg. po chwili jest crush, ale to juz skutek uboczny wink.gif
piona, jak sobie przypomne, napisze wiecej =]
blinkkin
et potrafi wykrzaczyc sie w wielu miejscach oto jesden z przykladow:

http://www.klanaa.piasta.pl/images/bug/200...22712-oasis.jpg
http://www.klanaa.piasta.pl/images/bug/200...20947-oasis.jpg

pozostawie bez komentarza bo widaomo o co chodzi.
esto
ja zauwazylem bug, ale wlasnie nie wiem czy on jest tylko u mnie czy jak, bo pytalem paru osob i u nich tak sie nie dzieje... chodzi o mapke railgun, otoz zdarza mi sie, ze tory ida jakby droga "na skroty" obok podkladow pod torami, podczas gdy one "polozone" sa na drodze po ktorej jedzie wagonik.. smiesznie to wyglada, bo wagon jedzie swoja trasa, a tory leza obok niego smile.gif nie mam skrina, ale jak ktos chce to moge zapodac, bo prawie zawsze mi sie tak dzieje na tej mapce! yo
KreciK
a mnie z kolei w(słowo na k)ia wywalanie przez ET 1.02 graczy do obserwatora. żeby jeszcze eunuchy potrafiły napisać /unlock to byłoby ok - ale nie potrafią

A do tego mute spec blink.gif
Valkir
Mam 4 lv light weapons i tylko jeden pistol...
czlowiek
QUOTE (599c @ 15:24, 27 01 2004)
ja zauwazylem bug, ale wlasnie nie wiem czy on jest tylko u mnie czy jak, bo pytalem paru osob i u nich tak sie nie dzieje... chodzi o mapke railgun, otoz zdarza mi sie, ze tory ida jakby droga "na skroty" obok podkladow pod torami, podczas gdy one "polozone" sa na drodze po ktorej jedzie wagonik.. smiesznie to wyglada, bo wagon jedzie swoja trasa, a tory leza obok niego smile.gif nie mam skrina, ale jak ktos chce to moge zapodac, bo prawie zawsze mi sie tak dzieje na tej mapce! yo

to zalezy od twojego confa i to niejest bug
esto
QUOTE (czlowiek @ 11:14, 28 01 2004)
to zalezy od twojego confa i to niejest bug

hmm.. w takim razie co w configu odpowiada za to, ze tory nie przebiegaja po "prawidlowej" trasie?
Fistach
hmm- niemoznosc zliczania headshotow w statsach dla pf??;o:D
Kos4
Trzeba miec internet i to dobry :// Imo najwiekszy bug !
kamilus
ET ma nawet sporo bugow, ale w gruncie rzeczy nie przeszkadzaja, a przy okazji mozna sie posmiac z roznych wybrykow podczas gry. Popatrzysz na to i od razu humor lepszy i wiecej zapalu do grania
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.