Jakimi klasami postaci lubicie grać najbardziej?? Moja ulubioną postacia jest medic.

A wy kim gracie i dlaczego własnie tą postacią.?

nie wiem czy taki temat już był ale tak go napisałam
Był

I nawet się w nim wypowiedziałas. Skleroza w tym wieku???
kleszcz_pl
19:35, 26 08 2005
Ja gram medykiem i engiem engiem bo jest nie ogolony i glupio wyglonda A Medem bo lubie

napewno wy byście wolały tzn ławki aby byście napi przesówały co nie :> hehe looz

niektóre laski są lepsze od wacetów
cormack
17:57, 14 02 2006
nie lubie grac[color=#C0C0C0] xCCCC
Oczywiscie ze nie bylo takiego tematu

.
Moja ulubiona postacia jest pedofil-zabojca. Lubie gwalcic a pozniej zabijac male dzieci.
Pozdro i buziaczki dla calej scenki et :*
falubaz
22:13, 23 02 2006
10ty taki sam topic i 10 inna odpowiedz:
uwielbiam grac medykiem z mp40 z 32 nabojami a nie takim thompsonem z 30 co wogole jest crapped.
Moja ulubiona postać to eng rzucający arty mortarem.
PRYSZCZOJAD [PL]
20:30, 25 02 2006
Moja ulubiona postacia jest mortar rzucajacy enga pod arte
a moja ulubiona postać to covert ops z fg42
field ops (naloty rulez) i med na "dopalaczu"
ta, tez lubie sobie czasami medem z aimbotem pograc : [
ja to najbardziej lubie grać zwiadowcą i medem
QUOTE(nephit @ 10:23, 27 02 2006) [snapback]56991[/snapback]
ta, tez lubie sobie czasami medem z aimbotem pograc : [
lol mowiac "na dopalaczu" mialem na mysli aderenaline ktora dostaje sie na 4 poziomie w first aid, a nie czity
egzystor
17:37, 5 03 2006
A ja lubie najbardziej grac Medem, Inzynierem, Field Opsem, Covert Opsem i Soldierem
QUOTE(nephit @ 19:41, 5 03 2006) [snapback]57036[/snapback]
Borewicz rulez !!!!
sry macho. ale ten no. motyla noga to jest tekst z Misia rezyserii Barei, urywek z programu Wujek Dobra Rada.
a podlozony glos do borewicza sux :/
blacktyger
21:57, 6 03 2006
falubaz wiem ze ten tekst pochodzi z kultowego Misia (niedlugo w tv) ale wiekszosc osob zna go tylko i wylacznie z przerobki Borewicza ktora zresta jest calkiem smieszna ale "Na ratunek" jest lepsze
ja gram medem, i zawsze medem! Uważam, że on jest najpotrzebniejszy w grze.
Najpotrzebniejsz postacia jest eng ale i tak kocham grac medem szczegulnie z MP40
A to jakas roznica czy mp40, czy thompson?
nom moim zdaniem mp40 strzela wolniej ale zadaje troche wiecej obrazen
falubaz
22:40, 12 03 2007
CYTAT(pech @ 13:00, 12 03 2007) [snapback]60233[/snapback]
nom moim zdaniem mp40 strzela wolniej ale zadaje troche wiecej obrazen

Niestety, musze Cie zmartwic. Obie bronie strzelaja z taka sama szybkoscia i zadaja calkiem takie same obrazenia.
Tak wiec kwestia czy sie lubi MP40 czy tez Thompsona, wynika tylko z wygladu i odglosow jakie one wydaja, a nie skutecznosci
Mogew sie mylic ale czy nie bylo tak (juz nie pamietam czy w RTCW czy ET), ze mp40 zadawalo o 1 wieksze obrazenia?? Pozniej to naprawili i wyrownali??
ja tam gram medem...
jesli chodzi o roznice miedzy thomson/mp40 to mi to jest rybka bo i tak gram z drawgunem....ale wole odglos thomsona ;P
MorFeuS
21:03, 13 03 2007
Konik coś tam było, to samo z jumpowaniem, że Axis skacze wyżej, aniżeli allies :U Troche dziwna sprawa, ale tego raczej już nie ma. A co do róznicy mp40/thompson to logiczne jest, że tutaj chodzi o odgłos strzału oraz w to co się strzela

Mi osobiście dobrze się strzela w Axis bo maja czarne mundury a bardziej lubie mp40 bo dzwiek strzału mu sie podoba. Wiec jak gram medykiem w allies i mam mp40 to moj skill wzrasta o jakis procent:P
SPIDIvonMARDER
16:26, 19 03 2007

Albo med z "empikiem 40", albo soldat (nie soldier!) z panzerem, ew z zapalniczka. Ale prawde mówiac, wszystkie bronie i klasy sa swietne i zrównowazone.
najlepszy jest zolnierz z smg, bo ma o 2 magazynki wiecej
wlasnie dlatego nie polecam medykow dla poczatkujacych graczy...no ale zawsze mozna wzisc ammo od kumpla albo za!@#a* ze stojaka
najlepiej iść medem... i pierdyknąć se adrene i jechać ... !!!!!
kosynierka22 pl
10:59, 21 04 2007
Heh jaka mapa taka klasa ...np. na fuelu = snajp i garand.... gold i osasis= eng z thomsonem ....czasem field ale rzadko ;)
Fops-ALLL Field ops to jest klasa rzucasz puszkę na spawn i pobierasz z puszki paru chłopa...
kosynierka22 pl
16:09, 21 04 2007
Chłopców to ja lubię szmyrnąc po główce z garanda ...puszka to isc po najmniejszej linii oporu ;) zreszta spawnkill mnie wkur..za:P....;)
SPIDIvonMARDER
9:32, 2 05 2007
Jawohl... Spawnkilling to jedno z największych świństw jakie można popełni w Wolfie....
dac sie ubic na spawnie to najwieksze swinstwo
Gortelpien
13:41, 3 05 2007
Enginner+Tomphson albo Cover Ops+FG42
Ewelina
20:49, 23 06 2007
Ja zawsze gram medykiem, dlatego gram w tą grę, bo mogę leczyć rannych :D Uwielbiam to, ten klimat :D Uwielbiam pomagać, więc wybieram właśnie medyka :)
Macgyver
1:36, 24 06 2007
dla mnie zdecydowanie eng z "miotłą"
oczywiscie ze covert ops z garand'em reszta sux
Hej! Ja gram zawsze medem, bo lubię chodzić na końcu druzyny i leczyć team. Jaka jest satysfakcja gdy się podniesie prawie cały team, szczególnie gdy ważą się losy gy ;) A tak po za tym jak na początku nie znałam map to medyk idący za jakimś graczem nie wygląda tak dziwnie jak soldier z pancerem, który nie wie dokąd pójść :D
BoromiReK
23:46, 27 06 2007
Panzer roX ; )
Eng + Rifle ; D
Macgyver
0:13, 28 06 2007
CYTAT(BoromiReK @ 23:46, 27 06 2007)

Panzer roX ; )
Eng + Rifle ; D
ktoś tu ma u mnie dużego plusa

Ja też gram engiem z riflą. Jest za!@#isty.
blacktyger i po co ten spam >_<
ja zazwyczaj gram medem... jak nie to cv opsem ;)
Daniel 92
13:06, 23 08 2007

ja tam myślę ze najlepiej się gra profesją Medyc ;] no... przynajmiej na mojim serwarku ;p .....
Uzasadnienie .. Widzieliście kiedyś Medica z Pancerfaustem,miotaczem pomyczków;] ... na moim serwie takie cos mozna zrobić .... ale inne profesje też są the best;]
Macgyver
14:02, 23 08 2007
medyc, miotacz pomyczków :D Nie musisz nam mówić jak nazywasz klasy i bronie na swoich warzywnych serwerach.
"Daniel 92"
Tragiczne takie coś jest :| jak grać medem to meden a nie biegać przy tym z pf
Macgyver
16:36, 23 08 2007
daniel czy ty w ogóle skończyłeś podstawówke? Bo niektóre dzieci w przedszkolu lepiej sobie radzą z pisownią. Prawie w każdym słowie jest przynajmniej 1 błąd ortograficzny.
Ser Robin
15:09, 24 08 2007
Mnie tam też się najlepiej gra medykiem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.