Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ET Pro 3.20
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
Aver
Mam problem ,gdy stawiam serwer z ET Pro 3.20 to wyskakuje mi błąd że nie mam najnowszego patcha do ET (2.60) i żeby go zainstalował. Tyle że ja mam zainstalowany ten patch i nawet jak sprawdzam w pliku "version" to tam jest podane że mam verke 2.60. Co zrobić aby nie pojawiał się ten błąd?

Pozdro Aver
booyaka
LINK
Stolcmen
mam ten sam błąd
link który podales jest po angielsku a ja ucze sie niemca :/
bys przetlumaczyl lub podal polskiego linka?
conish
Odpalaj serwer dedykowany, a nie normalny.
Stolcmen
nie kapuje dry.gif
podaj co mam pokoleji zrobic, probowalem tak ze odpalam etdet i et i pozniej w konsoli /connect localhost lub 127.0.0.1 ale qwa caly czas pisze albo awaiting connection 1-2-... albo awaiting gamestate 1-2-...
conish
nie wierzysz chyba ze napisze jeszcze raz to o czym mowa na innych forach?
YANEK!
Usuń all wcześniejsze pliki etpro i odpal dedicated.
Stolcmen
jakie wczesniejsze pliki qwa?
instaluje etpro tak ze sciangnalem se archiwum z plikami rozpakowalem do katalogu etpro i tam sa wszystkie pliki ! nie robie zadnych upadejtow czy etpro w j pliku cy cos
wyjasnij o co ci chodzi bo c chce tricjumpy trenowac a chce na etpro bo tam predkosciomiez i takie bajery
Sn!per
Krótko i na temat: powinieneś mieć TYLKO wersję etpro, którą chcesz do serwera, resztę wywal albo przenies gdzieś indziej, i startuj DEDYKOWANY serwer a nie zwykły.

Jak byś nie wiedział o które pliki chodzi:
grafika zapastowana przez użytkownika

O, i dzięki, miałem ten sam problem. biggrin.gif
Stolcmen
dobra mam 1 pik i co
dedicated uruchamiam tak:
w wierszu polecen w skrocie pisze: "D:\Wolfenstein - Enemy Territory\ETDED.exe" +set fs_game etpro
a w gierce jak uruchamiam to:"D:\Wolfenstein - Enemy Territory\ET.exe" +set fs_game etpro
i wszystko ok, wpisuje w gierce w konsoli /connect localhost
i ciągle awaiting gamestate...............
a etded dziala przez chyba ok 30 sekund i przed wylaczeniem dedicated pojawia sie w logu:
WARNING: watchdog will trigger in 4 seconds
i sie po 4 secundach wylacza
co jest?????? w etpro katalogu mam pliki:
oprocz dll-i mam example.cfg
etpro_cheats.dat
qagame.mp.i386.so
i etpro-3_2_1.pk3
i tylko to
co jest z nim nie tak
i wyjasnij cie mi w pokoleji w pkt co mam robi np.;
1 wlacz etded.exe
2 wlacz gre
3w konsoli wpisz /connect localhost
itp plz
sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
st4rf!sh
CYTAT
[...] konsoli /connect localhost i ciągle awaiting gamestate...............
a etded dziala przez chyba ok 30 sekund i przed wylaczeniem dedicated pojawia sie w logu: WARNING: watchdog will trigger in 4 seconds i sie po 4 secundach wylacza

heh u mnie to samo ;o
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.