Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z serwerami z ClanBase config 6vs6
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Pingi i lagi, Internet, przeglądarki serwerów
other**
Mam problem :/ moje łącze jest znane z wysokich pingów (chociaż grywalnych 140-300) jednak teraz wraz z wejściem nowego Configa Global 6vs6 przechodzi samego siebie. Mój problem jest następujący: wchodzę na Polski serwer z configiem GLobal 6vs6 na początku mam pingi jak zwykle (140-200) jednak po jakimś czasie zmienia sie na 999. Tak trwa przez około minutę - dwóch i później znowu mogę grać normalnie. Jak się znowu zrobi normalnie to znowu po jakimś czasie 999 i tak cały czas. A warto zauważyć że na zagranicznych serwerach nei występuje coś takiego. Aha posiadam łącze 128 kbitów kablówkę. Na starym patchu grałem dość długo (niecały rok) i nigdy nie występowało u mnei coś takiego. Jednak teraz na Polskich serwerach mam oto takie porblemy :/. Proszę o pomoc z góry thx.
snow131
Nie wydaje mi sie żeby config miał coś do tego...
Poprostu radiówki są z p!#@y i tyle..
Miałem ostatnio nieprzyjemność testować coś takiego i niestety ale do gry to sie nie nadaje eot.
k0y0t
CYTAT
Aha posiadam łącze 128 kbitów kablówkę.

CYTAT
Poprostu radiówki są z p!#@y i tyle..

blink.gif dry.gif he? mi tez sie nie wydaje ze to cfg -.-; mi tam wogole et przestalo chodzic na kablowce x(
conish
polecam sciagnac sobie dwa programy:
winmtr (do sprawdzania polaczen)
q3e minimizer (do szybkiego zrzucania et na pasek)

Masz laga, minimalizujesz sobie et, sprawdzasz w winmtr jaki jest ping z czymkolwiek w polsce (moze byc nawet ten serwer na ktory chcesz wejsc.)

Wtedy wiesz czy sprawa jest po stronie lacza czy po stronie cfg (w co watpie)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.