Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Podskakiwanie celownika przy odnoszeniu obrażeń
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
demax
Witam...
Mam pytanie, otusz czy istnieje taka komenda która wyłącza to irytujące podskakiwanie celownika do góry w czasie otrzymywania strzałów... kiedy z kims sie strzelam i dostaje od kogoś poprostu wtedy go niemoge trafić bo celownik leci mi w góre mad.gif , wyłaczyłem wszystkie efekty typu czerwonego ekrany podczas dostawania albo krwi widocznej na ekranie tesh podczas otrzymywania obrażeń, bo to tylko wsumie przeszkadza... wiec prosze o pomoc.. z góry thnx i pozdrówka :]
conish
Jest. Ale jest cheat_protected. Nie wlaczysz jej na zadnym serwerze.
demax
acoś co zmniejsza to odskakiwanie...bo znam ludzi którzy grają na servach z PB ze nie skacze im to tak ... ale jeżeli jush to jakies komendy co troche poprawiają granie, celowanie... unsure.gif
conish
Bylo juz kilkakrotnie walkowane... Nie ma takiej komendy. Nalezy jednak pamietac ze odskok celownika jest efektem graficznym. Mimo ze celujesz nad gosciem to pociski leca nizej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.