Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dziedziczenie bonusów - przy zmianie klasy
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
batman
Gram inżynierem, otrzymuję kamizelkę. Zmieniam klasę na inną, czy wówczas też
będę ją mieć?
conish
Nie.
Sir_Ace[PL]
Na którym modzie (to był chyba shrub) jest (a przynajmniej było) to chyba możliwe. Pamiętam, że na FFA miałem strategie na długie kampanie:

1. Uzyskać 4lvl meda i zdobyć adrenalinke
2. Zmianić na Enga i zdobyć kamizeleczke
3. Kamizeleczka + adrenalinka = prawie nieœmiertelnoœć
conish
Jesli grasz engiem to jak wyciagasz adrenaline?
Swiety
CYTAT (conish @ 20:03, 17 07 2005)
Jesli grasz engiem to jak wyciagasz adrenaline?

Oj conish widze że rzadko nabijałeś sobie xp na shrubie biggrin.gif.
Mając 4 level enga wybierając meda masz meda z flat jacket. A mając 4 level meda wybierając inną klasę masz adrenalinę (weaponbank 7 chyba)
conish
Rzadko. Ale pod weaponbank 7 eng ma minki...
Sir_Ace[PL]
W takim przypadku po pierwszym pacnięciu siódemki eng wycišga mine, po drugim adrenalinke.

Zastanawiam się też czy ktoœ kto był 4lvl Fopsem i zmienił klase dalej rozpoznaje Coverów.
AdI-O
Qrde, niezłe czity...
Sir_Ace[PL]
Nie tyle czity co specyfika shruba.

Ale kto dziœ na tym modzie gra rolleyes.gif
jarpen
CYTAT (Sir_Ace[PL] @ 14:34, 20 07 2005)
Ale kto dzi� na tym modzie gra rolleyes.gif

W rtcw [nie ET] jest całkiem popularrny
batman
A mnie się wydaję, że kamizelka przechodzi. Na serwerach, gdzie jest zachowywane XP, wybieram po engu np. medyka i mogę przejść po 2 minach, przeżywam nalot, choć oczywiście nie będąc w centrum.
Zdarza się, że mnie odrzuca na dużą odległość i nie ginę. Raz poleciałęm na oko (licząc po wzroście postaci) gdzieś na 10 metrów w górę i zginąłem dopiero rozbijając się o ziemię. biggrin.gif
kleszcz_pl
ej powiedcie zabiłem gościa nigdzie nie było medyków gościu wstał i od nowa tak cztert razy czy to zasługa bonusów ?? ohmy.gif
jarpen
CYTAT (kleszcz_pl @ 16:33, 26 08 2005)
wstał i od nowa tak cztert razy czy to zasługa bonusów ?? ohmy.gif

jak grasz na shrubie to używasz polecenia playdead.
jak masz wprawę to możesz przechodzić przez niektóre ściany [te które np. da się wysadzić albo rozwalić czołgiem].
Fajnie jest ukraść złoto zanim się rozwali drzwi. Wszyscy niemcy idą pod bank, patrzą a drzwi całe biggrin.gif czekam z 3 minuty znów skaczę przez drzwi i zabezpieczam złoto tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.