w wakacje kiedy pierwsze kroki stawaily klany w ET klan poison zrobil CUP'a jednodniowego
trza to powtorzyc bo to dobra rzeczy byla =] od rana do wieczora przez net pojedynki ! polskich klanow. kto bylby za ??? kto zorganizuje ???
bo to naprawde neizle emocje !! :]
zolw)ninja(
TgcRap4
18:11, 28 10 2003
Poison Cup był świetny co prawda były małe problemy (zmiana grup, odejsce Hunter(?) itp), chetnie KmH zagra w cos podobnego Nagrody nie wazne, liczy sie fun. Byle dobry server byl...
ps. Co do zasad (jak mozna tweakowac cfg, ilosc pf) najlepiej przyjac zasady cb.
nkr
19:08, 28 10 2003
no powiem wam, ze turniej #1 byl naprawde fajowy, ale nie obylo sie bez roznych glupich problemow - wybaczcie, byl to 1 cup, wiec nie bylismy organizacyjnie jeszcze na to gotowi :] ale + taki, ze teraz wiemy jak to zrobic lepiej - juz niedlugo cup#2 ( trzeba tylko ustalic kilka rzeczy ) wazne tylko aby wieksza ilosc klanow zadeklarowala chec do grania ( ostatnio bylo chyba tylko 8 (?) teamow :// to ma byc scena ? )
Aiven
19:16, 28 10 2003
hunter teraz napewno zagra bez carana tak wiec 2 klany juz sa
Mad
20:50, 28 10 2003
a moze jednak lepiej lige razem zorganizowac po 1-2 przedstawicieli z kazdego klanu ktory chce grac i wspolne ustawianei szczegolow lig itp by nie bylo wtopy jak pol
Usagi
21:50, 28 10 2003
hyhy kiedy rusza poison cup? bo jest tez w przygotowaniu takze dwudniowy... wiec mozna albo polaczyc albo zrobic tak, by oba sie nie powielaly... msg me a propos poison cup
Thoro
21:57, 28 10 2003
Jak bedzie to moj klan sie na to pisze, chyba ze nie przyjmujecie amatorow do turnieju
Prosper
4:08, 10 11 2003
Z zalozenia taki cup ma na celu promecje et w PL. I im wiecej klanow sie zglosi tym lepiej. nie ma czegos takiego ze sie nie przyjmuje noobow- chyba ze jest to turniej globalny nie lokalny ze sponsorami zazwyczaj :>
Im wiecej tzw noobow tym lepiej :> Bo sami pomyslcie Lepiej byc 3 teamem w lidze ktory ma 30 klanow (cb pl np) niz w lidze ktory ma 10 klanow
W tym wlasnie sila i potencjal et- w liczbie graczy ktora gra w te gre.
Thoro
18:16, 11 11 2003
To jak zamierzacie zorganizowac ten turniej?? Bo cos ucichla sprawa
tak. zapisy trwaja w skrocie: wpisowe 50zl lub wiecej (cala kasa idzie na chora dziewczynke) czas rozpoczecia to 1 grudnia postaramy sie zrobic tak zeby zagral kazdy zapisany klan gramy 6v6
zapisy u mnie
Zduneq
23:49, 8 12 2003
Ja bym ze swoim klanem poszedl na to ale brakuje nam zolnierzy Jestesmy wkoncu mlodym klanem Funkcjonujemy od 02.XII.2003 chyba ze wypali pomysl -2 kolesiami z klanu, to moze sie uda.
Remol
9:25, 9 12 2003
A nie lepiej zrobić turniej duelków?? Każdy klan wystawia zawodników ze 4, i gra się 1 vs 1 na last mana Wpisowe ok 50 na leczenie dziewczynki oczywiście, i w tym turniejku puchar PF, flamow, thopson/mp40, sten itp, itd. Nie wiem, co wy o tym, ale mi się podoba pomysł. Czekam na odpowiedzi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.