IceManSpy
12:08, 24 08 2005
Witam jestem tu nowy i mam pytanie. Niemoglem znalezc w szukajce wiec pisze nowy temat. Mam problem z dodawaniem serwerow do ulubionych. Poprostu nie chca sie dodawac. Naciskam ESC i server inf i add server to favorite. potem gdy wychodze do ekranu wyboru serwerow i wybieram favorite to go tam nie ma.
Jest jakies rozwiazanie tego problemu???
st4rf!sh
16:36, 24 08 2005
imo najlepszym rozwiazaniem jest zainstalowanie jakas wyszukiwarke serwerow, np. the all-seeing eye, stamtad mozesz w latwy sposob okreslac kryteria szukania serwerow jak i dodawanie ich do ulubionych
IceManSpy
20:10, 24 08 2005
A ja jednak chcialbym z poziomu gry dodawac. Bo jak ktos nie ma takiego programu to jakos musi dodawac
st4rf!sh
15:50, 25 08 2005
jak nie masz to se sciagnij, przeciez jest za free...
IceManSpy
16:59, 25 08 2005
a w tym programie mozna wpisywac IP i dodawac je tam?? i jak mam sie laczy? przez to czy przepisac IP na kartke , wylaczyc program i wlaczyc gre??
I naprawde nie da sie niczego z tym serwerem??
st4rf!sh
12:16, 26 08 2005
w eye naciskasz insert, wpisujesz ip i wybierasz zeby dodal do ulubionych i wszystko. jest o wiele wygodniejszy niz "zwykle" et. najpierw zainstaluj i oblukaj, a pewnie sam bedziesz juz umial sie z nim obchodzic (banalny w oblsudze imo)
kleszcz_pl
17:29, 26 08 2005
Śćiągnij se all sething eye na tej stronce jet hyba nawet link ja mam i wszystko OK all zasłóżyło na 5+
gordon_12
12:37, 30 08 2005
No mozesz tez dodac wchodzac na server i zrobic Info o servie i bedziesz miał "Add to Favorite " czy jakos tak
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.