Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ustawienia VirtualDub ?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Fragmovies
Sz4KaL
[FONT=Arial]Wiatm wszystkich wink.gif . Chciałbym jakby to było mozliwe zeby ktos napisal jak skonfigurowac VirtualDub. Bo filmik jako taki mi wychodzi tylko ze strasznie wolno wszystko sie porusza sad.gif nie wiem dlaczego fps-y mam dobrze ustawione itd tak nie sie chyba bynajmniej wydaje. Jezeli ktos był by tak miły i napisal by jak dokładnie wszystko poustawiac zeby to ładnie smigało to byłbym bardzo wdzieczny.Albo wysłalby mi na mejla "load processing settings..."[email protected]
L@mM3r
Właśnie gdyby ktoś był tak miły i podał tutaj najlepsze ustawienia do kompresji w virtual dubie byłbym wdzięczny (kodek, fraps, bitrate itd.) i btw mam jeszcze jeden problem. Od czasu zrobienia formata mam pewien problem z programami do obróbki video. Mianowicie interesuje mnie praca tylko w Premiere Pro i Sony Vegas. Problem tkwi w tym że po załadowaniu avi do Premiere Pro, załadowany plik ma czarne tło i nie jest zdatny do użytku (zaznaczam że podczas odtwarzania tego samego avi w winampie wszystko jest wporządku). Ten sam problem przedstawia sie nieco inaczej w Sony Vegas gdzie avi wogóle nie chcą się ładować. Prosze o szybko pomoc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.