Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PUNK BUSTER
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Problemy z PB
kamil102
mam takie pytanko. Mianowice jeszcze pare dni temu gralem sobie normalnie , nic mi sie nie dzialo , wszystko chodzilo jak w zegarku!!
Przez przypadek wykasowalem cos z etmain i gra przestala chodzic. wiec ja odistalowalem i zainstalowalem jeszcze raz.Kiedy postanowilem soebie zagrac.Wchodze na te serwery co zawsze (GPUPCPL4 i 5-czy cos takiego , i pollub serwer) a tu mnie nagle wyrzuca i napisane jest cos o punk busterze. O co chodzi ?? przeciez wgralem etpro3.2.0 i patcha2.6 tak jak przedtem mialem , ale teraz mi nie chce chodzic!!!
Wczym jest problem?????????????????
shela
aktualizacja PB sie klania
kamil102
ale jak wczesnij mialem ET zainstalowane to nic nie aktualizowalem i chodzilo normalnie!!!
shela
bo PB z zasady sie aktualizuje po kazdym polaczeniu do serwera, ale czasem to nei dziala i trzeba go recznie pogonic
kamil102
a jak to zrobic??
st4rf!sh
folder \Enemy Territory\pb\pbweb.exe - masz tam automatyczna aktualizacje
kamil102
ej no niby zrobilem tak jak ty powiedziales i nadal tak mi sie robi!! o co tu chodzi??
st4rf!sh
to moze zobacz co DOKLADNIE jest napisane? bo z pb to moze niekoniecznie chodzic o aktualizacje, moze masz jakies wartosci z dupy poustawiane ;c
kamil102
jak w chodze na serwer w czacie napisane jest cos takiego "moj nick bunk buster old version C.190 cos tam dalej" i zara mnie wywala
st4rf!sh
najlepiej to wlacz w opcjach aby sciagalo wszystkie potrzebne pliki - wtedy wbij sie na serw i czekaj az wszystko do konca sciagnie. po tym powinien sie uruchomic
shela
/pb_security 0
/pb_system 1

imo z dupy ten serwer skoro ma stara wersje PB .. bo to nie ty masz tylko serwer ... imo z dupy .. zmien lepiej serwer
Claudec
Jak uaktualnic PB pod linuxem ?
jarpen
afaik tak samo jak pod windowsem
Rasta
"Moj nick kikniety na 0 minut Indequete 0/S Privileges" takie info mi wyskakuje... pomozcie:) jesli jestescie w stanie... naciskam caly czas pbweb.exe tam sie robi i jest niby ok.. wchodze na kazdy bylejaki serwer i d*pa:/ nie dziala zainstalowalem Et potem patch 1.02 potem 2.60 cos mam jeszcze zrobic? smile.gif ratunku! (jestem caly czas na koncie Admina)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.