Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wykrywanie min u różnych klas
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
LaLa_87
Mam poważny problem mianowicie mam już majora lub chociażby beatlle sense 4 gwiazdki i nie moge wykryc min chociaż widze białe zarysy daje lornetke trzymam i nic raz nawet trzymalem z 10 s i nic a powinno po chwili. Co może być tego przyczyną, proszę o pomoc.
Marycha
Żeby wykrywać miny przez lornetkę MUSISZ grać cover opsem...
battle sens 4 umożliwia ci tylko widok zarysu miny, jedyną klasą która może wykryć i ZAZNACZYĆ minę jest cover ops a Xp nie ma tu nic do rzeczy tongue.gif
LaLa_87
NIemożliwe pamiętam, że grałem medykiem czy fieldem i wszystkie miny zawsze wykrywałem stąd to pytanie chyba, że mody sie pozmienialy i jest jak jest.
Marycha
oczywiście w poscie wyżej mówiłem o etpro tongue.gif
tester_beta
ETpr0
*na 4 poziomie Battle Sense kazda klasa widzi biale zarysy min jakie znajduja sie w poblizu...widzisz tylko ty

*CoverOps moze wykryc miny nawet na 2 koncu mapy przez lornetke... wtedy widza je wszyscy z twojej druzyny

na "Srubie"
mozesz zabic apteczka Timejta lub przedawkowac .. i tysiace innych pomyslow.. jakie ludzie-admini ustawia w konfigach serka....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.