Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: voice chat
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
Daredevil
chciałbym się dowiedziec jak zrobić żeby miec nowe głosy w voice chacie np takie jak heal me czy cos innego.
Jędras
Wystarczylo poszukac. Na glownej stronie w dziale 'Poradnik' - 'bindowanie'.
Bezposredni link: kliknij tutaj
Daredevil
ale tam nie ma jak zrobic zeby byly nowe odglowsy:[
hiwer
To jest niemożliwe !!! Słyszałem coś o tym, ale trzeba zmienić pliki na serwerze (nie wiem czy punkbuster się by wtedy nie czepiał).

Więć jest to nie możliwe, przyzwyczaj się do standardowych głosów.
Marycha
Jak to niemożliwe?!
Wpisujesz w konsoli:
/bind X vsay_team FTHealMe
i masz xD
hiwer
Ale nie o to koledze chodziło (chyba): on chciał żeby własny dźwięk mieć, a tego nie da się zrobić.
st4rf!sh
to wcale nie jest nowe... kiedys (>6 miesiecy) na telefonii dialog et byly rozne inne dzwieki voice chata, np. do dupy z taka robota! (wpisywalo sie vsay dodupy), ale to chyba wymaga modyfikacji plikow pk3 na serwerze, wiec malo gdzie (o ile jeszcze gdziekolwiek) jest
conish
jest mozliwe. ale tylko na serwerach unpure. czyli na mniejszosci (o ile sa jeszcze gdzies takie) gdzie mozna miec wlasne, zmodyfikowane paki.
Espen
62.29.136.20:279

to jest serwer mojego klanu, tutaj masz niestandardowy voice chat smile.gif

Mydłem, Zabijemy go mydłem! biggrin.gif cool.gif
Swiety
Wszystko jest możliwe.

1) Trzeba stworzyć plik pk3 z zdefiniowanymi nowymi dźwiękami. Tyllo że to tylko podmieni nam standardowe dźwięki na inne. Natomiast żeby stworzyć dodatkowe nowe opcje w voice chat to już chyba trzeba stworzyć nie tyle nowy plik pk3 ile oddzielnego moda a to raczej nie jest robota dla noobów.
Na sieci mozna spotkać wiele zmodyfikowanych soundów. Najczęsciej występują one razem ze skin-packami.

2) Administrator serwera albo wrzuca taki pak na serwer, albo go nie wrzuca pozostawiając opcje sv_pure 0 (co raczej nie jest dobrą ochroną przeciwko czitowaniu). Tylko w tych przypadkach jest mozliwe używanie takiego soundpaku.
PB tutaj nie ma nic do rzeczy. Jesli to bedzie zwykła podmiana skinów i soundów to nie bedzie się pluł.
Kiler
No niestety akurat wlasnych spodni przez głowe nie da się włożyć laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.