st4rf!sh
17:46, 30 09 2005
niedawno wlazlem sobie na serwer, na ktorym nigdy wczesniej nie gralem i pobralo mi jakies smieci (chyba tylko nowe skiny), od tamtej chwili nie moglem uruchomic zadnej mapy poprzez /map, /devmap ani host game z menu, zawsze wystepowala zwiecha et podczas ladowania i musialem wychodzic do wyndozy ;c jednakze pozniej troche pomyslalem ;o i zmienilem w server.cfg set sv_pure z 1 na 0 i wszystko bylo ok. jednakze kilka dni potem problem powrocil bez mojej ingerencji w gre i tym razem juz naprawde nie wiem jaka jest tego przyczyna ;f moze ktos z was wie jak mozna to rozwiazac? ;x
| CYTAT (st4rf!sh @ 15:46, 30 09 2005) |
| niedawno wlazlem sobie na serwer, na ktorym nigdy wczesniej nie gralem i pobralo mi jakies smieci (chyba tylko nowe skiny), od tamtej chwili nie moglem uruchomic zadnej mapy poprzez /map, /devmap ani host game z menu |
Jaki jest sens umieszczania pytania, jeśli sam sobie odpowiedziałeś na temat przyczyny ?
st4rf!sh
11:28, 1 10 2005
wiesz, myslalem ze jest inne rozwiazanie od ponownej reinstalacji et... ze moze cos trzeba w cfg zmienic (tak jak na poczatku zrobilem z pure) albo jakies (konkretne) pliki wykasowac ;x
no wykasowanie plikow pomoze jezeli to te skiny sa przyczyna problemu. nikt Ci nie powie ktore to pliki bo nie wiadomo co sciagnales. poszukaj jakis dziwnych pk3 w folderze, mozesz zawsze wlaczyc szukanie i ustawic na pliki modyfikowane w dniu, w ktorym to sciagnales.
O tym jak usunąć podejrzane pliki jest rozdział w FAQ.
st4rf!sh
16:45, 6 10 2005
heh... juz dobrze dziala, mapki sie wczytuja. i oczywiscie nic nie ruszalem ;x
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.