Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: skaczący obraz
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Śmietnik - czyli Wolfowy Hyde-Park
crypt
Jak gram snajperkami lub mg42 a tagrze jak połorze się na ziemi i szczelam to mi obraz skacze. Wiecie może z jakiego powodu??
conish
nie... to sciema, prawda?
shela
jak dla mnie to wyglada na topic do hydeparku ohmy.gif
crypt
Nie chodzi mi o odrzut ani nic takiego oczywistago. Gram już troche w ET i od niedawna tak mam. Skacze podobnie jak w video jak jest kesera zepsuta.
AsMaX
Tak jest zrobiona gra, że tak obraz skacze przy używaniu MG42 lub Snajperki Powody:
- Snajperka - Kiedy z niej strzelasz jest odrzut taki i musisz przesunąc. Na 3 levelu bedziesz miał mniejszy odrzut.
- MG42 - Kiedy strzelasz z rozłorzeniem, nie odrzuca cię ale obraz się trzęsie.

PS1: Ja jeszcze n00b jestem w W:ET
PS2: Gram 2 miesiące i byłem 3 razy majorem tongue.gif
st4rf!sh
CYTAT
Jak gram snajperkami lub mg42 a tagrze jak połorze się na ziemi i szczelam to mi obraz skacze. Wiecie może z jakiego powodu??

moze?
/pmove_fixed 0
crypt
Mam ustawione pmove_fixed 1. To z tego powodu?? A w ET gram 7 miesięcy i to się zaczeło dziać od niedawna. To nie chodzi o odrzut i zauwarzyłem że nie na karzdym serwerze tak mam. A i zapomniałem: Witam wszystkich ludzi z forum smile.gif
st4rf!sh
CYTAT
To z tego powodu??

z tego ;x
crypt
Dzięki wielkie
kaurz
CYTAT (crypt @ 8:23, 14 10 2005)
Skacze podobnie jak w video jak jest kesera zepsuta.

WTF IS KESERA? :O!
crypt
Kaseta biggrin.gif Każdy może się pomylić ( to się nazywa analfabetyzm biggrin.gif )
tranx-san
uzywaj wiec opcji edit!

KE SE RA SE RA

xdddddddddd
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.