Komenda 1: /GIVE ALL -
Daje Wszystkie BronieKomenda 2: /GOD -
Daje NieśmiertelnośćKomenda 3: /NOCLIP -
Daje Latanie i przechodzenie przez ścianyKomenda 4: /NOFATIGUE -
Daje nieskończoność bieganiaKomenda 5: /GIVE SKILL -
Daje po 1 skillu z każdego paskaTo wszystkie komendy cheatreowskie jakie znam ale błagam... używajcie je rozsądnie, przydają się podczas trickjumpów.
Reszte komend prosze przesyłać na PW to je tutaj dopisze. Ale komendy przydatne...
Komendy Działają na serwerach z dostępnym Cheatem. Żeby to sprawdzić wpisujemy w Konsoli jakąś komende Cheaterowską i wtedy pojawi się napis...
falubaz
19:54, 19 10 2005
o k#!@a. tyle mam do powiedzenia.
ale najpierw
/devmap nazwamapy
gg
popatrzcie w poradnikach lepiej
st4rf!sh
10:38, 20 10 2005
ta, give all bardzo sie przydaje podczas tj, oj bardzo... ;c lepiej juz uzyc nofatigue ;u a poza tym i tak podczas normalnej gry na necie i tak ich nie uzyjesz
Te komendy najbardziej przydają się do trickjumpów... np. na Oasis 2 na końcu...
ciekawe ktora.... i bardzo jestem ciekaw na ktorym serverze tego uzyjesz .... bo ja jeszcze nie widzialem zadnego z odpalonym devmap ....chyba ze go sam odpalalem, ale to inna bajka .... imo najbardziej przydatna komenda do TJ jest com_maxfps i pmove_fixed ...i nic innego ... a komendy nie sa cziterskie tylko zrobione na potrzeby developmentu .... nic innego
chciales powiedziec cheaterowskie
Komenda 5: /GIVE SKILL
Asmax ja tobie polecam komende
/give brain
ale wydaje mi sie, ze w twoim przypadku jest chyba ona "cheat protected"
st4rf!sh
17:07, 22 10 2005
| CYTAT |
Asmax ja tobie polecam komende /give brain
|
lol Thoro, ja chcialem to samo napisac... ale siedzialem, siedzialem i mi sie nie napisalo [;
hmmm gram sobie trickjumpy ale jest maly problem ...
stawiam wlasny serv poprzez host game i ...
wpisuje jakas cmd i niestety nic "cheats are disabled on this server"
probuje /sv_cheats 1 ... i jest problem tego typu "sv_cheats 1 is read only"
tak samo z cmd /set sv_cheats 1 ...
wiecie jak to rozwiazac ?? dzieki z gory za pomoc !!
| CYTAT (DomaR @ 21:51, 22 10 2005) |
hmmm gram sobie trickjumpy ale jest maly problem ... stawiam wlasny serv poprzez host game i ... wpisuje jakas cmd i niestety nic "cheats are disabled on this server" probuje /sv_cheats 1 ... i jest problem tego typu "sv_cheats 1 is read only" tak samo z cmd /set sv_cheats 1 ... wiecie jak to rozwiazac ?? dzieki z gory za pomoc !! |
Hahahaah, uśmiałem się setnie. Skoro AsMaXowi give brain jest cheat protected, to co można powiedzieć o DomaRze

?
Musisz wpisać w
linii komend "+sv_cheats 1"
xDDD
geniuszem dedukcji bym cie nie nazwal ... ale nie chce sie klocic ...
skoro pisze ze te cmd nie wchodza to chyba "logika" powinna ci podpowiedziec ze juz wpisalem "+sv_cheats 1" w linii komend" ...
iksde
blacktyger
8:59, 23 10 2005
musisz wpisac komende '/devmap nazwa_mapy' i kiedy mapa zaladuje sie od nowa to wtedy wpisywac czity.
dzieki black !
wszystko jest ok po devmapie
| CYTAT (AsMaX) |
| Komenda 5: /GIVE SKILL - Daje all skille na maxa |
Nie no, to mnie rozwaliło...
A mnie najbardziej rozwaliła thorowa komenda /give brain.
wielu ludziom bardzoby się przydała.
/LIZ STOPY --- czit komenda na glembokiego prona Oo
MAGIRUS
15:34, 12 11 2005
asmax dziecko ile ty masz lat?
TgcRap4
16:59, 13 11 2005
Uuuu komendy czitowskie to wiedza tajemna ktora nie powinna byc objawiona pospulstwu, Asmax to czarownica i komunista!! Na stos! Na stos!!
ps. A tak na serio, to nie boj sie dziecko, dobrze robisz, nie wazne ze sie z ciebie smieja, jestem dobrym chlopcem.
tranx-san
14:47, 15 11 2005
buehehehe
n1 topic pure ownage
mi najbardziej do gustu przypadl post termita - na glebokiego prona

D
| CYTAT (AsMaX @ 18:44, 19 10 2005) |
|
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
st4rf!sh
14:54, 23 11 2005
eot ;s
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.