A jak zrobić, żaby kamera równo obracała się dookoła gracza (nagrywającego) w 3 osobie?
conish
21:49, 9 12 2005
Brak posta. Blad boarda.
Thoro
4:16, 11 12 2005
A jak zrobić, żaby kamera równo obracała się dookoła gracza (nagrywającego) w 3 osobie?
Sa na to skrypty. www.toya.net.pl/~thoro/matrix.cfg www.toya.net.pl/~thoro/matrix2.cfg
Bordini
9:39, 12 12 2005
a jak zrobic zeby kamera latala po mapie tak jak w intrze Shewie & Ganon ? xDD i nazwe czcionki bym prosil jaka sa robione napisy w eSraelu (np. eSr.Plizz)
a jak zrobic zeby kamera latala po mapie tak jak w intrze Shewie & Ganon ? xDD i nazwe czcionki bym prosil jaka sa robione napisy w eSraelu (np. eSr.Plizz)
Bordini kilka postow wyzej podalem linka do tutoriala. Topic nie jest az tak duzy, zeby trudno bylo go znalezc ;o
Bordini
13:36, 12 12 2005
EDIT
z zeszlym problemem nie ma juz problemu prosilbym tylko o nazwe czcionki jaka sa wykonanywane te napisy - moga byc rowniez te z fragomvie ff ;]
btw/ w kierowaniu kamera we FM - z tej stronki co podales - od Kroku 3 juz sie gubie i nie wiem co i jak jakby ktos mogl to dobrze przetluamczyc/wytlumaczyc mi bylbym bardzo wdzieczny
Thoro
16:05, 13 12 2005
>> Link << - tutaj masz tutorial jak zmienic czcionke. Co do kamery to niestety, ale ja ci nie pomoge, poniewaz nie uzywalem tego ze wzgledu na to, ze moj komputer byl za slaby, zeby wczytac inna mape poza valhalla. Pogadaj z buzka, mrozem czy estalothem.
Bordini
9:46, 14 12 2005
a jezeli w APP w Video Rendering wybieram Compressor: XviD to mi pozniej caly obraz skacze ale zabarwia sie na zielono (i nie tylko u mnie) ale jesli compresuje tym samym codeckiem przez Vduba nie ma takigo problemu - tylko ze scompressowany film w dubie nie bedzie sie dodawal do sequance format w APP
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.