Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Śmieszne rzeczy
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Vegetables Forum
Padolec PL
Chciałbym abyśmy w tym temacie zapisywali różne rzeczy które zapadły nam w pamięć podczas grania w Wolfa. Mogą to być rzeczy śmieszne biggrin.gif dziwne blink.gif albo jakieś duże killsy ph34r.gif . Ja naprzkład miałem taką sytuację w której ktoś mnie uratował. A było to tak: Grałem na serwerze na którym nie było FF. Akurat było Seawal Bettelery (czy jakoś tam). I tak. Szedłem sobie medem przy tym pontonie co jest na plaży. Skacze sobie gdy nagle widze gościu z moździerzem. Niestety nie zdąrzyłem przychamować (niektórzy mogą mie uznać za nooba) i gościu wysadził sam siebie. Dobra ja też po krótkim czasie zginąłem. I tak sobie potem siadam za karabin który jest na plaży po stronie allies oczywiście (chyba MGD czy jakoś tam). Nagle patrze a tam pocisk z bazooki do mnie leci. Nie miałem szans na ucieczke. W tem nagle Tatarata pojawia się Supermen (czyli ten gościu którego wysadziłem) i jak w niego ta bazooka nie przy... wali to tak się z kumplem kładliśmy ze śmiechu że nie mogę. Tylko flaki po gościu zostały. Ale na zawsze Superman pozostanie w mojej pamięci :'-( ( biggrin.gif ). Ale co jak co ten gościu mnie uratował.
Sn!per
A ja się mogę pochwalić, że 2 dni temu na fuel dumpie zdobyłem 15-0 snajperką. biggrin.gif

A tak z ciekawszych rzeczy... Pamiętam jedną fajną sytuację. Radar. Ja jestem covertem Axis. Allies mają ktoreś części (nie pamiętam które) . Ja miałem skradziony mundur. Wchodzę do bunkra... Oooo. Gościu z częściami w otoczeniu 4 innych i leczony przez medyka... No to oczywiście skorzystałem z okazji. Podszedłem do niego, 3 dobrze wymierzone headshoty z K43... I bierzemy części. Fajne to było. biggrin.gif
NU ENGR
2 plebany się spotkały ;<

n/c
Sn!per
LOL... Ty wiesz, do czego służy ten dział? Do ogólnego śmiania się... Ten topic tu pasuje. I myślę, że jest całkiem niezły... Więc następnym razem pomyśl, zanim nazwiesz kogos plebsem... smile.gif
Swiety
Tak zdecydowanie ten topik tu pasuje. Sam go przeniosłem z ogólnego.
Pomijam już fakt że takie topiki były.
Sn!per
Wiem, że był przeniesiony, i właśnie TEN dział mam na myśli. A śmieszne topici też sie przydają... biggrin.gif
thms
Mam zabawe jak pcham gościa na jego własne miny tongue.gif
Jak się gościu nie wku....rzy. Krzyczy "fu**ing noob" Oco mu chodzi ?! tongue.gif
Cyr4x
Kiedyś grałem na serwerze z ustawioną niską grawitacją. Wszyscy latali. Ale był lol, bo nagle ktoś to włączył i nikt nie wiedział, co się dzieje.
jarpen
ja to miałem radoche jak zabiłem 25 ze snajperki pod rząd w rtcw [nie te gówno co w et czego nie nazywam snajperką] i chcieli mi puścić bana za cziterstwo. a było to na sniper hill na beachu
PRYSZCZOJAD [PL]
Kiedyś grałem na serwerze z ustawioną niską grawitacją. Wszyscy latali. Ale był lol, bo nagle ktoś to włączył i nikt nie wiedział, co się dzieje.

NORMALNIE TEŻ ZAWSZE GRAM LATAJĄC , GDY KTOŚ WYŁĄCZA MOŻLIWOŚC LATANIA WYCHODZE Z SERWERA BO W TAKICH WARUNKACH NIE WIEM CO SIE DZIEJE .
Herr Dick
' date='13:25, 15 12 2005' post='55738']
NORMALNIE TEŻ ZAWSZE GRAM LATAJĄC , GDY KTOŚ WYŁĄCZA MOŻLIWOŚC LATANIA WYCHODZE Z SERWERA BO W TAKICH WARUNKACH NIE WIEM CO SIE DZIEJE .

popieram, bez latania jest LOL WTF STFU N00))0))000B!!!11!!11!! CHEATERZZZZZ!!!11!!1!! i REF TO KALOSZ!!11!!!
Macho
najlepiej to nożem wymiatać
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.