Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: FunNamesEditor
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Medyk
Chciałbyś się dowiedzieć co sprawia, że mój nick wygląda tak?
grafika zapastowana przez użytkownika
Masz więc dobry dzień, bo zamieżam własnie Ci powiedzieć!
Najpierw musisz sciągnąć program:
http://www.white-skulls-germany.de/f..._installer.exe
Teraz zainstaluj go i odpal. Jeżeli program spyta o katalog Quake, naciśnij przycisk Cancel. Teraz stwórz swój własny nick. Zaznacz tekst i z rozwijanego menu wybierz Kopiuj.

Do pliku etconfig.cfg w twoim profilu, pod polem seta name dopisz swój nowy nick:

Wszystko już zrobione, pamiętaj jednak, że takie typy nicków nie działają na wszystkich serwerach.

yamaro
http://www.rancidmeat.com/funnames/

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Bez sciagania zadnych (słowo na p)...
tzwilk
LoL Ten program już istnieje dość długo i każdy go już chyba zna i śmiać mi sie chce gdy przeczytałem poczatek "Chciałbyś się dowiedzieć co sprawia, że mój nick wygląda tak? Masz więc dobry dzień, bo zamieżam własnie Ci powiedzieć!" co odrazu mi sie skojarzyło z jakąs sprzedaża albo z allegro wink.gif BTW nie używajcie nicków z tego programu na serwerach z PB (90%) bo wywali was odrazu za to ze macie niedozwolone znaki w nicku :]
conish
ten program istnieje moze miesiac krocej niz q3 smile.gif
Medyk
Tak ale ponad 60% sceny et nadal o nim nie wie ;)
conish
ale wiesz dlaczego? bo te 60% sceny nie graja na serwerach pb=off. A wiesz dlaczego? Bo jakos nie lubia.
Swiety
CYTAT (Medyk @ 7:44, 9 11 2005)
Tak ale ponad 60% sceny et nadal o nim nie wie wink.gif

Albo nie chce o nim wiedzieć bo w sumie "a na c@#! mi to" potrzebne
st4rf!sh
CYTAT
Albo nie chce o nim wiedzieć bo w sumie "a na c@#! mi to" potrzebne

dokladnie. bo jaka to radocha miec nick z jakimis figurami geometrycznymi? nie dosc ze z dupy wyglad to w ogole ssie ;x
raChet
wczoraj wąchalem kotu odbyt :U
Medyk
imo wali mnie to kto wiedzial a kto nie, napisalem to dla tych co nie wiedzieli, jak wiedziales to stfu i eot ;O
HawK_
Program na jeden raz, zaden szpan miec kwadrac przed nickiem. Kolko to juz cos smile.gif

P.S. "no i ku%$a gg" raCHet biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.